Nieuw

Boeddhisten in Sri Lanka zijn het geweld van mohammedanen zat en vechten terug

Grote delen van Azië zijn onderworpen door de Islam door middel van immigratiejihad, Hijra. Als de mohammedanen met genoeg zijn dan start het geweld tegen de oorspronkelijke bewoners. Het is altijd hetzelfde proces, al 1400 jaar. In Myanmar zijn de boeddhisten het mohammedaanse geweld zat en sturen de soldaten van allah, de Rohingya, terug naar huis. Nu hebben ze er in Sri Lanka ook genoeg van en willen ze terecht dat de aanhangers van de terreurideologie opzouten.

Sri Lanka blokkeert sociale media tijdens moskee-aanvallen

Sri Lanka heeft social-messaging-netwerken zoals Facebook gisteren gesloten om geweld gericht tegen de moslimminderheid te beheersen, zeiden functionarissen, zelfs na het instellen van de noodtoestand op het eiland met de boeddhistische meerderheid.

De spanning tussen de twee gemeenschappen in Sri Lanka is het afgelopen jaar toegenomen, waarbij sommige hardlijn boeddhistische groepen moslims ervan beschuldigen mensen te dwingen zich tot de islam te bekeren en boeddhistische archeologische vindplaatsen te vernielen, meldde Reuters.

Sommige boeddhistische nationalisten hebben ook geprotesteerd tegen de aanwezigheid in Sri Lanka van moslims Rohingya-asielzoekers uit voornamelijk boeddhistisch Myanmar.

De politie stelde een avondklok in voor onbepaalde tijd in het centrale district Kandy, waar het geweld sinds zondag na de dood van een boeddhistische jongere na woordenwisseling met een groep moslims is gecentreerd.

Boeddhistische menigten vielen moskeeën en bedrijven die tot moslims behoorden’s nachts aan, zelfs nadat president Maithripala Sirisena op dinsdag zeven dagen lang de noodtoestand instelde om het geweld onder controle te krijgen.

Woordvoerder Ruwan Gunasekara van de politie zei dat er dinsdagnacht “verschillende incidenten” waren geweest in het Kandy-gebied, beroemd om zijn theeplantages. “De politie arresteerde zeven mensen, drie politieagenten raakten gewond door de incidenten”, vertelde hij aan Reuters.

Gisteren zei de overheid gisteren dat Facebook, Viber en WhatsApp drie dagen lang in het hele land geblokkeerd zouden worden.

Sri Lanka geneest nog steeds van een 26-jarige burgeroorlog tegen Tamil-separatisten die eindigde in 2009, met meldingen van rechtenmisbruik aan beide kanten. Moslims vormen 9 procent van de 21 miljoen inwoners, de kleinste minderheid na etnische Tamils, van wie de meesten hindoes zijn.

VN-mensenrechtencommissaris Zeid Ra’ad al-Hussein zei dat hij gealarmeerd was door de terugkerende episoden van geweld tegen etnische en religieuze minderheden in Sri Lanka en leuterde nog wat over verantwoordelijkheid.

Buitenlandse regeringen, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, hebben reiswaarschuwingen afgegeven na de afkondiging van de noodtoestand, meldt Agence France-Presse.

In een reisadvies van gisteren zei het ministerie van Buitenlandse Zaken dat Singaporezen geadviseerd worden om alle niet-essentiële reizen naar Kandy uit te stellen totdat de situatie zich stabiliseert.

Singaporezen in Kandy worden geadviseerd om waakzaam te zijn, alle nodige voorzorgsmaatregelen te treffen voor hun persoonlijke veiligheid, het nieuws nauwlettend te volgen en aandacht te schenken aan de instructies van de lokale autoriteiten, aldus het advies.

Bron:

http://www.straitstimes.com/asia/south-asia/sri-lanka-blocks-social-media-amid-mosque-attacks

h/t polderboy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Boeddhisten in Sri Lanka zijn het geweld van mohammedanen zat en vechten terug

 1. antiislamnu // maart 9, 2018 om 02:34 //

  Wat een goed nieuws oprotten met het geloof van de pedofiel zal je zien dat dit weer groot wereld nieuws gaat worden want jeetje de moslims zijn nu super zielig.
  Waar om de Sri Lankaanse bevolking de moslims het land uit slaan vertelt men er natuurlijk niet bij .
  Moslims zijn continu bezig hun haat ideologie op te dringen alles wordt overlopen wijken steden worden overgenomen.
  Infiltratie in de politiek en het onderwijs over vertegenwoordigd bij de uitkerings fabriek
  Hoop dat hier in ons mooie Holland ook snel de pleuris uit breekt oprotten met het geloof van de pedofiel

  Liked by 3 people

 2. Wijzheid // maart 9, 2018 om 08:04 //

  Boeddhisme betekent wijzheid. Ik hoop dat we snel boeddhisten worden. Heb genoeg van ezelneukers.

  Like

 3. ongelovige // maart 9, 2018 om 08:12 //

  Overal waar mohammedanen zitten, maken ze rotzooi. Overal. Daar hoor je maar zelden iets van in onze staatsmedia. Maar zo gauw de mohammedanen op hun flikker krijgen, duiken de media er boven op: ZIELIGE MOHAMMEDANEN WORDEN GEDISCRIMINEERD.
  Slechte blanken, slechte boeddhisten, slechte hindi, slechte joden ….

  Conclusie: onze media zijn in mohammedaanse handen. Ze hebben de hele handel opgekocht.

  Liked by 1 persoon

 4. jackvanderveen // maart 9, 2018 om 08:18 //

  Zelfs de vredelievenden genereren organisatorische rotzooi. Managementkwaliteiten is hen onbekend. Velen functioneren zonder enige opleiding en arbeidsdiscipline, dus dat functioneren beter ook tussen aanhalingstekens. Velen koesteren haat en/of afgunst naar de westerling, hetgeen men vertaalt in racisme en gewelddadige acties. Daarbij komt dat de westerling niet direct in geweldadigheid ontaardt.

  Like

 5. polderboy // maart 9, 2018 om 08:58 //

  Ach, dat geweld is vrij eenvoudig te verklaren op basis van onderzoek.

  Op basis van onderzoek in India, waar jaarlijks heel wat doden vallen onder de meerderheid van hindoe’s en de moslimminderheid, blijkt een sterke relatie tussen het aandeel moslims in een gebied en de stijging van etnisch geweld:
  https://www.hindustantimes.com/static/uttar-pradesh-communal-riot/anatomy-of-a-riot/

  Het blijkt uit de grafiek bij het artikel dat als 90% hindoe is in een gebied, etnisch geweld nauwelijks sprake is, wat logisch is, daar hindoe’s gelijk andere culturen, niet agressief fascistisch zijn.
  Maar zodra de mix richting de 50%-50% gaat, dan wordt het een gewelddadige kankerzooi tussen hindoe’s en moslims. Logisch, want dan gaan moskeesoldaten, die dan in grotere getale zijn, met fascistische methoden en geweld hun regels afdwingen, wat weerstand gaat leveren.

  In Sri Lanka, Frankrijk, of voor wat dat betref heel West Europa, waar men de mix moedwillig opvoert, zal de uitkomst niet anders zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. Wie het zwaard hanteert, zal door het zwaard vergaan.
  Net als in Myanmar krijgen de moslims in Ceylon nu een koekje van eigen deeg.
  Wat denken die moslimfascisten wel, dat ze iedereen kunnen terroriseren?.
  In Europa wordt men murw gemaakt door de niet aflatende propaganda van de EU en de nationale regeringen, die gekocht zijn met het geld van de arabische oliestaten en hun bevolkingen verraden.
  Echter de kruik gaat net zo lang te water, tot ie barst.
  Ook de moslimfascisten hier krijgen het de komende jaren zwaar.

  Liked by 2 people

 7. Republikein // maart 9, 2018 om 11:45 //

  Binnenkort drijft het eiland terug naar Afrika, problem solved.

  Like

 8. Scrutnizer // maart 9, 2018 om 13:33 //

  @Bert,
  Dat had u misschien gedacht maar helaas zijn Moslims wel behoorlijk “succesvol”.
  Bedenk nl. dat al wat wij sinds onze jeugd in pakweg de jaren ’70 (of eerder als u ouder bent) beschouwen als “moslimlanden” in wezen gewoon succesvol veroverde en onderworpen gebieden zijn.
  Vóór Mohamed waren er geen Mohamedanen. Hij begon ooit een cult in wat me nu Saoedi Arabie noemen. That’s it. Meer niet.
  Pakistan een moslimland? Nou, ten tijde van Mohamed niet.
  Iran? Egypte? Libie? Tunesie? Algerije? Marokko? Evenmin. Allemaal succesvol veroverde gebieden. Zelfde met Afghanistan, Pakistan, delen van India, Spanje (ca. 800 jaar tot voor de reconquista) etc.
  Alles buiten de stad Medina (immers in Mekka was ie neit geliefd) wat we vandaag als moslimgebied beschouwen is gewoon door de islam ingepalmd gebied.
  Dus, hoe het hen zal vergaan? Nou, ze hebben de geschiednis helaas wel aan hun kant. Ook al is Spanje heroverd, kijk hoe groot de rest van hun territorium is. Niet slecht voor een cult die ooit door 1 man in Medina werd uitgebouwd.

  Liked by 3 people

 9. Republikein // maart 9, 2018 om 13:45 //

  Liked by 1 persoon

 10. Al wat gehoord van het NON-journaal hoe ze dit issue voor het voetlicht brengen? Nou de sri lankanen hebben in mijn optiek meer dan gelijk, het is gewoon een overlevingsstrijd geworden, de boeddhistische bewoners van Sri Lanka denken hun of wij.

  Like

 11. Republikein // maart 9, 2018 om 14:28 //

  @ Adriaan Jansens
  Dat filmpje is natuurlijk niet van recente datum, maar dacht, och, kan geen kwaad.

  Like

 12. Jantje // maart 9, 2018 om 16:21 //

  Binnenkort ook hier. Hoe eerder hoe minder slachtoffers. Want die gaan zeker vallen aan beide kanten.

  Like

 13. Het feit dat de nedermoslims hier niet over klagen, maar wel over israel, bewijst dat de haat tegen israel niets anders is dan antisemitisme.

  Liked by 1 persoon

 14. skeeter // maart 9, 2018 om 17:55 //

  Republikein,
  Zolang we het middeleeuwse pedofiele geloof niet uitroeien kun je vooruitgang wel vergeten.

  Liked by 2 people

 15. Mensenrechten schreeuwen moord en brand, eigenlijk dezelfde situatie zoals toen in de Balkan/Bosnië en waar de locale bevolking het zat was en de moslims verdreven totdat de EU/NAVO ingreep en partij koos voor de moslims. Sindsdien is er niets veranderd binnen de opstelling van maffia Brussel.

  Liked by 2 people

 16. Als je boeddhisten kwaad krijgt moet je het wel heel bont gemaakt hebben.

  Like

 17. cock pol // maart 10, 2018 om 05:28 //

  Eigenricht als dit is natuurlijk niet goed te keuren, maar wel te begrijpen. Al eeuwenlang zijn de Boedisten slachtoffers van een agressieve Islam, Uitgemoord of onder dwang bekeerd in Afganistan, India en op de zijderoute. De Moslims beschouwen Boedisten als atheisten, en ze mogen dus vermoord worden als ze zich niet bekeren (geen dhimmi status mogelijk). Dus niet goedkeuren, maar wel begrijpen waarom.

  Like

 18. ongelovige // maart 10, 2018 om 07:02 //

  Overal waar mohammedanen zitten, maken ze rotzooi. OVERAL.
  Maar zo gauw de mohammedanen op hun flikker krijgen, zijn het ZIELIGE mohammedanen die worden GEDISCRIMINEERD.

  Conclusie: onze media en onze overheden zijn in mohammedaanse handen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. #Islam, zelfs Boedhisten hebben er genoeg van | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s