Nieuw

Blanke Zuid-Afrikanen worden geconfronteerd met genocide: “We snijden de keel van witheid door”

Julius Malema, screenshot YT

Vorige week stemde het Zuid-Afrikaanse parlement ervoor om de inbeslagneming van land door blanke boeren toe te staan zonder compensatie. De motie was in de eerste plaats ingegeven door de leider van de Partij voor de Economische Vrijheid (EFF) Julius Malema.

Tijdens een EFF campagnetoespraak zondag, wakkerde Malema de haat en de vijandelijkheden tegen Zuid-Afrikaanse blanken verder aan, zeggend dat zijn partij had besloten om de burgemeester van Port Elizabeth te verwijderen omdat hij ,,een blanke man” is. Hij moedigde zijn volgelingen aan om “achter de blanke man aan te gaan” en “de keel van de witheid te door te snijden”.

Bekijk hier meer van Malema’s gevaarlijke toespraak:

Op “The News and Why it Matters,” reageren Glenn en vrienden op de steeds volatielere situatie in Zuid-Afrika.

“Ze grenzen nu aan genocide”, aldus Doc Thompson. Ze hebben ze al gewaarschuwd, “maak je geen zorgen, we zullen je nog geen pijn doen…nog niet. Dat is wat ze tegen de boeren zeggen”.

Bron:

https://www.theblaze.com/video/white-south-africans-face-genocide-we-are-cutting-the-throat-of-whiteness

En geen woord, geen klacht, komt er over de lippen van alle blankenhatende Nederlandse politieke partijen. Zijn ze vergeten dat de blanke Zuid-Afrikanen onze familie zijn, haten ze hun eigen familie ?

Zie ook:

Zuid-Afrika staat op het punt om alle blanke boeren te onteigenen

’Onteigening land van blanke boeren Zuid-Afrika moet doorgaan’

De nieuwe leider van Zuid-Afrika wil grond van blanke eigenaren onteigenen zonder compensatie

Zuid-Afrika gaat het land van blanken confisqueren – zonder enige compensatie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Blanke Zuid-Afrikanen worden geconfronteerd met genocide: “We snijden de keel van witheid door”

 1. ieznogoedh // maart 9, 2018 om 23:55 //

  Dan later niet zeiken dat het hele land niet te vreten heeft. In het vroeger zo welvarende Rhodesië waren het de blanke boeren die voor voldoende eten en welvaart zorgden.
  We weten allemaal wat er van dat land over is nadat de blanken er werden uitgeschopt. In Zuid-Afrika zal het niet anders gaan.
  Pas als die negers daar niet te vreten hebben, zullen ze zich gaan afvragen hoe dat nu toch komt. Maar zelfs dan nog niet echt begrijpen wat ze nu verkeerd hebben gedaan.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // maart 10, 2018 om 01:36 //

  Voor blanke is het daar echt niet meer veilig dit is gewoon oproepen tot vermoorden van blanken.
  Waar is nu die zogenaamde internationale gemeenschap de Verenigde naties Rode kruis en alle linkse gekkies om voor deze mensen op te komen.
  Ik hoor ze niet wat ik wel hoor is dat de moordende en verkrachtende moslims in Myanmar en Sri Lanka zo zielig zijn .
  Dit is toch niet te geloven niets in de media hier over echt onbegrijpelijk.

  Like

 3. skeeter // maart 10, 2018 om 01:51 //

  bolshevik kaffers

  Liked by 1 persoon

 4. Dat kan niet langer genegeerd worden door die NWO-pers, want dan breekt overal toch echt de pleures uit en misschien is dat ook goed.

  Liked by 1 persoon

 5. scherpschutter1943 // maart 10, 2018 om 15:41 //

  Blanke Afrikaanders krijgen geen asiel in nederland, dus zijn ze ten dode opgeschreven. In nederland hebben we liever economische avonturiers uit veilige islamitische landen. Met veilig bedoel ik alleen voor islam, niet voor NIET moslims zoals christenhonden en andere dimmys. Ik hoor je niet Freek de Jonge, waar blijf je?

  Liked by 1 persoon

 6. Peter Bontenius // maart 10, 2018 om 16:26 //

  De blanken hebben helaas verzuimd om toen het nog kon een gebied voor zichzelf te reserveren. Als ze 25 jaar geleden allemaal naar de Kaapprovincie waren verhuisd en de zwarten de rest hadden gegeven, was er nu een welvarend land rond Kaapstad geweest en waren de blanken veilig geweest.

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // maart 10, 2018 om 17:39 //

  Bij mij direct een onderduik adres, er zijn mijns inziens geen illigale Blanke Suid Afrikaners in Nederland, enkel lang uit het oog verloren famillieleden.

  Liked by 2 people

 8. Je zag dit van heide en verre aankomen. Ze zijn te corrupt en egoïstisch om een welvarend land zelfstandig te runnen. Zuid-Afrika heeft alles: vruchtbaar land, grondstoffen een goed opgeleide bevolking. Net als Zimbabwe had.
  Maar het enige dat ze kunnen is anderen de schuld geven en hun welvaart plunderen.
  Het lijken net moslims.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // maart 11, 2018 om 01:07 //

  Wat de blanken deden tijdens de Apartheid werd gezien als racisme, het enige dat verandert is dat is dat het nu zwart racisme is en aangezien het een ongeletterd zootje is gaan ze flinke stappen verder dan de blanken ooit gegaan zijn. Waarom zijn al die tegenstanders van de Apartheid van toen nu zo stil ? Kom op Pia Dijkstra klim nu ook eens op de barricaden !

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // maart 11, 2018 om 04:57 //

  Tijl, die “tegenstanders” zijn de medeplichtigen, medeplichtig in het vermoorden van blanken , het slopen van een prachtig land, in het plegen van roofbouw en stropen tot de laatste beestje in krugerpark is uitgeroeid. Die “tegenstanders” hebben heel veel bloed aan hun handen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // maart 11, 2018 om 01:07
  gaan ze flinke stappen verder dan de blanken ooit gegaan zijn.
  ———-
  De blanken zijn helemaal niet ‘ver gegaan’, om precies dit soort shit te voorkomen, dachten ze dat het beter was om ieder hun eigen gebied te hebben. Ze hebben een vergissing gemaakt, ze hebben het niet radicaal genoeg doorgevoerd. Als we 400 jaar geleden netjes een hek om het toen Nederlandse ZA hadden gezet, was dit allemaal niet gebeurd.

  Hekken zijn de beste uitvinding ever, zelfs Frans Timmermans heeft er een om zijn huis staan, alsof ik me daar door tegen zou laten houden als ik besluit dat dat die lang genoeg geleefd heeft.

  Like

 12. Duchesne // maart 11, 2018 om 16:05 //

  Hee Fub…..roep me even op voorhand dan….

  Wie de kaart van Afrika pakt en op ieder land een muntje legt en vervolgens kijkt of het leven daar goed is en dan ofwel het muntje laat liggen of het er bij een niet leefbaar land afhaalt zal daarna uit eten kunnen gaan. Zelfstandigheid is niet per definitie een zegen, en ik weet maar twee landen waar het even relatief veilig is en relatief goed.

  Als de blanken uit Suid Afrika weg zijn zal het nog twintig jaar duren voordat de chinezen het van de negers kopen. In de akte zal staan: een groot gebied aan de punt van Afrika, leeg en wild, met een wegennet dat wel herkenbaar maar ook onbegaanbaar zal zijn, en een infrastructuur die volledig kapot is maar aantoont dat er ooit leven was. Er zijn grondstoffen, maar het winnen ervan is niet mogelijk met lokaal personeel omdat deze elkaar allemaal hebben afgemaakt opgegeten. Zonder blanken is Zuid Afrika enkel een plek waar enkelen met geweld alle anderen zullen onderdrukken om hun winst uit de consessies van de mijnen te kunnen krijgen.

  Zwarte zelfstandigheid is niets anders dan dat alle kinderen die allemaal een koekje uit de trommel kregen van de meester nu moeten wachten of de grote bullebak van de klas kruimels laat vallen bij het leeg vreten van de hele opgeeiste trommel. En dat is Afrikaanse mentaliteit, het vandaag leven….
  En als die in het verleden altijd gevulde koekjestrommel niet meer koekjes geeft is het de schuld van de meester……die heeft een vloek over de trommel uitgesproken….

  ….net als onze kinderen als ze heel klein zijn denken dat geld zomaar uit de automaat komt…..voor als je het nodig hebt…of iets wil hebben…alleen onze kinderen groeien op en als het goed is word het concept geld verdienen op een bepaald moment begrepen……

  Liked by 2 people

 13. Afrika glijd af naar de ‘status’ die ze hadden voor de blanken kwamen.
  Dat houd in :Stammenoorlogen slavernij en nomade bestaan hout kappen voor vuurtjes en het wild opeten uit de omgeving is het kaal? gaan we verder.
  En ja er waren ook stammen die agrarisch georiënteerd waren maar die zijn afgevoerd ingelijfd enz.
  De terreurbewegingen die als sprinkhanen door die landen trekken is een ramp.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s