Nieuw

Zwarten gaan berserk nadat een verwarde man een migrant doodschiet

Screenshot YouTube.

Afgelopen maandag 5 maart tijdens de lunchtijd in Florence verliet een man zijn woning met de bedoeling om zelfmoord te plegen, als gevolg van zijn economische problemen. Maar in plaats daarvan mondde het uit in het willekeurig doodschieten van een passerende man. De man die aselect werd neergeschoten was een Senegalees.

De politie heeft reeds vanaf het begin van het onderzoek uitgesloten dat het een geval van een moord met racistische motieven zou zijn. De Italiaanse man heeft  in plaats daarvan een ernstige mentale stoornis.

Ondanks deze vaststelling ontstonden er al snel spanningen onder de mensen in de Senegalese gemeenschap in Florence. Een woordvoerder van de groep zei: “Ze beweren dat het geen racistische moord is. Een blanke man pakte een pistool en doodde een zwarte man, en ze zeggen dat het geen racisme was. Zo ja, leg dan uit wat het wel is”.

In de namiddag organiseerde een aantal migranten een protest op de plaats van de moord en blokkeerde de weg voor enkele uren, waarna ze een demonstratie organiseerden die door het centrum van de stad ging. Zoals in de video hierboven te zien, was er uitgebreid vandalisme en veel toeristen en inwoners zochten, uit angst voor de agressie van de demonstranten, bescherming in de winkels.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Zwarten gaan berserk nadat een verwarde man een migrant doodschiet

 1. Wedden dat zijn dochter door een van deze monsters is verkracht. Net zoals die in Italie.

  Like

 2. bp633livenl // maart 8, 2018 om 14:12 //

  Dit is het begin van een burgeroorlog, let maar op.
  Wat denk je dat er gaat gebeuren als een toekomstige rechtse regering in Italië illegale zwarte immigranten gaat uitzetten?

  Like

 3. Alleen zwarte racisten denken in zo’n situatie, dat het een racistische daad is.
  Terwijl zonneklaar uit zijn medische dossier blijkt, dat de man zwaar overspannen is en psychotisch is.

  Like

 4. Like

 5. Die tierende pik donkere man heeft echt zo’n Hutu hoofd ( koppensneller ,) als ik de Italiaanse Toetsi’s was. zou ik niet ongewapend, en in groepsverband, de straat over gaan.

  Like

 6. scherpschutter1943 // maart 9, 2018 om 17:07 //

  schiet ze niet alleen neer, nee schiet ze dood. Allemaal een kopschot, verspil je geen munitie en heb je de minste rotzooi. Een paar scherpschutters met license to kil en het zaakje is zo gepiept. Geen senegalees die dan zn bek nog open durft te trekken.

  Like

 7. templars2017 // maart 9, 2018 om 20:06 //

  cultuurverrijking van de hoogste plank………………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s