Nieuw

Verkiezingen op komst: VVD wil weer asielzoekers uitzetten – nu over de niet-bestaande grens met België

Staatssecretaris Mark Harbers (Justitie en Veiligheid) weet uit zijn tijd als financieel specialist in de Tweede Kamer: je moet het dak repareren als de zon nog schijnt. En datzelfde geldt, wat hem betreft, voor het asielbeleid.

Nu de asielzoekers niet meer met zoveel aan de poort rammelen als in de hoogtijdagen van de asielcrisis, is het volgens de VVD-bewindsman de hoogste tijd om het asielsysteem te veranderen. Voor er nog een nieuwe asielcrisis aankomt. „Ik heb geen aanwijzingen dat die snel komt, maar dat valt niet te voorspellen en dan moeten we als Europa wél klaar zijn.” In Den Haag wordt bijvoorbeeld nu al gevreesd voor de groeiende stroom migranten uit Afrika.

Telegraaf >>

De VVD-politicus stelt dan ook voor om de regels van het Dublin-akkoord te veranderen zodat het mogelijk wordt om asielzoekers uit te zetten naar doorreislanden. Nu kan dit enkel naar het eerste EU-land dat ze betraden. “Er komt maar een heel beperkt deel via Schiphol ons land binnen”, zo informeert de staatssecretaris. “De rest moet via België of Duitsland binnenkomen.”

Als Harbers zijn zin krijgt, zal dat betekenen dat Nederland haar asielzoekers die binnengekomen zijn over Belgisch grondgebied, terug naar België kan sturen. Ook buurland Duitsland zou dan een heleboel asielzoekers terug kunnen verwachten.

Sceptr >>

Om eindelijk eens onze marine in te zetten om de Noord-Afrikaanse kuststeden in de as te leggen komt niet in de islamlikker op, wel wil de VVD-er heel graag dat het mohammedaanse invasieleger doorstoot naar Oost-Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Verkiezingen op komst: VVD wil weer asielzoekers uitzetten – nu over de niet-bestaande grens met België

 1. Erwin Blonde // maart 8, 2018 om 18:45 //

  Ha, van Nederland naar belgenland, vandaar naar la douce France en die naar Spanje… en Spanje kiepert ze aan de rots van Gibraltar terug in de zee.

  Liked by 2 people

 2. De VVD doet altijd iets heel anders dan ze beweren:
  Hypotheekrente aftrek, erfpacht, pensioenleeftijd, defensie uitgaven, immigratie etc..
  Het is allemaal fake, om de macht te behouden zijn principes alleen maar een sta in de weg.
  Bovendien hebben veel vvders onrendabele vakantieparkjes in onooglijke dorpjes waar niemand dood wil worden gevonden, maar die moeten volgens de vvd logica, natuurlijk wel in staat worden gesteld om ook hun zakken te kunnen vullen en dan zijn principes een nog grotere sta in de weg.
  Heerlijk is het dan als grote aantallen gelukszoekers je landje komen bewonderen.
  Is dat ff fijn, daar kun je ook geld aan verdienen, net zoals aan windmolenparken, het kost veel geld en het levert weinig op, maar we moeten toch geld verdienen, niet?.
  De moraal van het verhaal is, als een vvder ergens geld aan kan verdienen, dan doet ie het, ongeacht of het tegenstrijdig is met het partijprogramma.

  Liked by 2 people

 3. Op het Binnenhof heerst een ziekte…….ontkennen van misdadige fouten die gemaakt zijn, ontkennen van het probleem en incapable om iets op te lossen.

  Liked by 1 persoon

 4. Like

 5. bp633livenl // maart 8, 2018 om 22:05 //

  Waar heeft die goede man het over ???….welke grenzen…er zijn helemaal geen grenzen.
  Europa heeft dat zo beslist.
  En wie denkt hij wel dat hij is zullen Juncker en Merkel wel denken.
  Een onbekend mannetje uit een mickey mouse landje wil ons even de les gaan lezen?
  Hahahaha, wat een grap.
  De vvd [ vereniging van dieven ] suiten weer verkiezings retoriek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s