Nieuw

Verkiezingen in Italië: it’s the immigration, stupid!

Matteo Salvini, screenshot YT

Zoals in de sterren geschreven stond, kreeg de centrumlinkse Partito Democratico (PD) zondag een verkiezingsnederlaag van formaat aangesmeerd. Sedert haar piek (40,8%) in de recentste Europese verkiezingen (2014), verloor de PD maar liefst 22%.

Net zoals in Duitsland, Frankrijk en Nederland al eerder het geval was, is nu ook in Italië de sociaaldemocratie op een historisch dieptepunt beland. ‘Toeval bestaat niet, we noemen het een gevolg van een oorzaak die we niet zien’, wist Voltaire al. Bij deze een aanzet tot verklaring: alle afgestrafte sociaaldemocratische partijen in Europa hadden één fataal kenmerk gemeen, een pleidooi voor een open asielgrens.

Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Verkiezingen in Italië: it’s the immigration, stupid!

 1. Het resultaat van een oorzaak die we niet zien !!
  Maar de resultaten van de immigratie zijn overduidelijk ,en nog slapen de meesten rustig verder

  Like

 2. Henk der Niederlànder // maart 9, 2018 om 08:42 //

  Ook de kiezer in Italie slaapt rustig verder.
  Deze M5s is gewoon een linkse partij die de Italianen wijs maken dat ze de ”asielstroom” wel even tegen zal houden, maar voorlopig zijn het ook gewoon linksen die door Soros gefinancierd worden.
  Alweer een schoolvoorbeeld van linkse volksverlakkerij.
  Over enkele maanden zal mijn gelijk bevestigd zijn als blijkt dat deze hele flauwe kul gewoon doorgaat en de stroom afrikanen richting Italie gewoon blijft bestaan.
  Op dit moment komen deze zogenaamde asielzoekers gewoon per vliegtuig Europa binnen zonder dat op de vliegvelden ook maar enige controle is of ze al dan niet illegaal zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. De kopjes van de Hydra zijn evenzoveel politieke partijen, vakbonden en adviesorganen. De Hydra laat ze flink ruzie met elkaar maken en het groepje dat wint gaat na afloop van het toneelstukje, dat wij een democratische stemfeest noemen, samen met de verliezende kopjes in het warme bubbelbad. Daar wordt besproken wie er de volgende keer aan de beurt is voor de Zwartepiet.

  De echte winnaars, die net 1 (één) zeteltje of misschien wel een stem tekort komen om de overmacht te hebben mogen in de kou buiten blijven staan. Alles wat je via de staatsmedia tot je neemt is besproken in achterkamertjes en verwerkt in prachtige eeuwenoude draaiboeken die altijd hun al dienst bewezen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s