Nieuw

Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

Foto: Voormalig Chief White House strateeg Steve Bannon spreekt tijdens de Conservative Political Action Conference 2017 (CPAC) in National Harbor, Maryland. Bron: Flickr. Auteur: Gage Skidmore.

De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.

In het Witte Huis is hij niet meer welkom en bij Breitbart moest hij ontslag nemen. De man die hij aan het presidentschap heeft geholpen, beschuldigde hem ervan “zijn verstand te hebben verloren”. Maar Steve Bannon trekt nog steeds volle zalen. In Zürich sprak hij gisteravond – op uitnodiging van het conservatieve magazine Welt Woche – voor een uitverkochte zaal van 1.500 mensen.

Als de EU in Brussel niet oplet, dan zal het met haar gedaan zijn. De vuren van het populisme branden namelijk overal”, besluit Bannon.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

  1. jackvanderveen // maart 8, 2018 om 20:39 //

    Nou, en?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s