Nieuw

Schokkende prognoses van de islamitische bevolking in Europa

Het aandeel van de moslimbevolking in Europa neemt elk jaar toe, niet in het minst als gevolg van de uitgebreide immigratie naar het continent van islamitische landen. De Amerikaanse denktank Pew Research Centre heeft diverse voorspellingen gedaan over hoe groot het aandeel in 2050 zal zijn, op basis van drie verschillende immigratiescenario’s. Zelfs als alle immigratie morgen zou eindigen, zal het aandeel blijven toenemen.

Pew Research Centre is een gerenommeerde onafhankelijke denktank in Washington DC. Hoewel de religieuze status niet officieel is geregistreerd in alle Europese landen, heeft de denktank verschillende onderzoeken gebruikt om geloofwaardige cijfers te verkrijgen. Met deze methodologie werd het aantal moslims in de EU, samen met Noorwegen en Zwitserland, geschat op 25,8 miljoen, of 4,9 procent van de totale Europese bevolking in 2016.

De verschillen tussen afzonderlijke landen zijn echter groot. Zweden heeft heden naar schatting 8,1 procent moslims, de tweede meest in West-Europa na de 8,8 procent van Frankrijk. Zelfs Groot-Brittannië of Nederland komt niet in de buurt. Frankrijk heeft van oudsher een grote moslimbevolking, niet in het minst vanwege zijn band met Algerije. Daarentegen kan als contrast de Baltische staten en Oost-Europa worden genoemd, waar de meeste landen minder dan twee moslims per duizend inwoners hebben.

In absolute cijfers geeft het ongeveer 800.000 moslims aan voor Zweden. De studie richt zich niet op de mate van religiositeit, maar op de vraag of mensen zichzelf als moslims identificeren. Dit betekent dat mensen die bijvoorbeeld uit het Midden-Oosten komen, maar zichzelf niet als moslims beschouwen, niet in het rapport zijn opgenomen.

Percentage moslims in Europa in 2016:

Percentage moslims in Europa in 2050, zonder immigratie:

Percentage moslims in Europa in 2050, regulier immigratie:

Percentage moslims in Europa in 2050, hoge immigratie:

Bron:

https://www.nyatider.nu/chockerande-prognoser-for-muslimsk-befolkningsandel-i-europa/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Schokkende prognoses van de islamitische bevolking in Europa

 1. Bob Fleumer // maart 8, 2018 om 13:40 //

  Wat wij als Nederlanders kunnen doen is de islam en haar volgers in alles waar we kunnen boycotten dus gewoon geen zaken meer mee doen en niet meer naar islamitische landen op vakantie en een Nederlandse kleermaker zoeken.

  Liked by 2 people

 2. ongelovige // maart 8, 2018 om 14:16 //

  Bij ongewijzigd beleid is volgens mij het aantal mohammedanen in 2050: 4,9 miljoen* en het aantal blanken 14,5 miljoen**.

  * 8,5% nu = 1,4 miljoen en 4% groei per jaar, over 32 jaar: 1,04 tot de macht 32 x 1,4 = 4,9
  ** nu 15,5 miljoen en 0,3% krimp per jaar over 32 jaar: 0,997 tot de macht 32 x 15,5 = 14 miljoen

  Dan staan ze op 26% in 2050. (4,9 : 18,9)
  Dat is nog veel somberder dan het hoogste percentage hierboven (15,2%). Toch gebruik ik volgens mij heel gematigde cijfers.

  Like

 3. Wetende of in roekeloze veronachtzaming van het feit dat een migrant naar Nederland is gekomen, is binnengedrongen of daarin illegaal verblijft is in overtreding van de wet. Sanctioneer burgemeesters die illegale immigranten gedogen of herbergen in hun gemeenten.

  Liked by 1 persoon

 4. Heeft niets met dit topic te maken, maar wel interessant genoeg om te weten.

  “Neerhalen MH17 was het werk van CIA en Oekraïense geheime dienst”

  Het passagiersvliegtuig MH17 van Malaysia Airlines is neergehaald door een Oekraïense straaljager. Dat moet blijken uit een documentaire van de Britse omroep BBC, die volgende week wordt uitgezonden. Bij de explosie van de Boeing 777 boven (Oost-)Oekraïens grondgebied op 17 juli 2014 kwamen alle 298 inzittenden, voor het leeuwendeel Nederlanders, om.

  In het BBC-programma wordt “nieuw bewijs” aangeleverd dat het vliegtuig mogelijk door een Oekraïens gevechtsvliegtuig is neergeschoten. Een andere theorie die aan bod komt, is dat twee bommen aan boord waren in een door de Amerikaanse geheime dienst CIA gesteunde “terreuroperatie” – een verwijzing naar een zogenaamde false flag-operatie. Ooggetuigen stelden destijds meer dan één vliegtuig in de lucht te hebben gezien.

  CIA en Oekraïense geheime dienst

  Een van de honderd voor de documentaire geïnterviewde getuigen zegt te hebben gezien hoe de Boeing werd neergeschoten door twee jets, waarvan eentje de cockpit viseerde om de bemanning uit te schakelen. Aan het woord komt ook privaat onderzoeker Sergej Sokolov. Hij en zijn meer dan honderd man tellend team onderzochten de site van de ramp en vonden geen enkel spoortje van een Boek. Volgens hem is het neerhalen van MH17 het werk van de CIA in samenwerking met de Oekraïense geheime dienst. De false flag-operatie had, steeds volgens Sokolov, de bedoeling de reputatie van Rusland – de dag zelf al aangeduid als de dader- onderuit te halen om het land een sanctieregime op te leggen, om de wereld te tonen dat Rusland een “barbaars land” is en om een stapje verder te zetten in de Navo-omsingeling van Rusland.

  Als tegengewicht haalt de BBC in de docu de “burgerblog” Bellingcat van Eliot Higgins aan, die de versie dat Poetin het heeft gedaan “bewijst” door alle info op het internet op een rijtje te zetten. (Belga/NSK)

  Like

 5. Wilt u een echte mening horen &zien?

  Like

 6. Scrutinizer // maart 8, 2018 om 16:27 //

  Een “studie” die het huidige aantal in B of NL rond de 7,5 legt, kan ik moeilijk serieus nemen.
  Ik nodige die lui uit om eens een kijkje te komen nemen in Antwerpen of in Den Haag.
  In bepaalde wijken (Borgerhout, Schilderswijk) is het inderdaad eerder 75%. Maar niet in de stad als geheel. Daar veeleer 30+. En inderdaad: op het platteland is het percentage lager (doch niet 0) maar ik denk dat je overall toch wel op ee kleine 20% uitkomt of toch minimaal op 15, oftewel het dubbel van wat zij beweren.
  Vraag is dan ook hoe ze aan die cijfers komen. Hebben ze die uit een of andere officiele overheidsbrong, genre CBS? Ach ja, de beroepsmanipuleerders bij uitstek… Hoe rapporteren die lui? Vermoedelijk tellen ze alleen lieden zonder NL cq. B paspoort en dan nog alleen degene van wie bekend zijn dat ze er zijn (dus per definitie blijven illegalen buiten de telling). Als elke Marokkaan met dubbele nationaliteit o.b.v. zijn Nederlanderschap als “echte” Nederlander telt en niet als Moslim bestempelt, tja dan kom je misschien op dat huidige lage percentage.
  Vroeger las ik regelmatig de website van Vlaams Belang. Met hun ideeen/oplossingen ben ik het veelal niet eens maar … tenminste kaarten zij zaken aan en benoemen ze de feiten zoals ze zijn. Ik meen me te herinneren daar enkele jaren geleden gelezen te hebben dat eht percentage Moslims zowat overal in West-Europa rond de 20% ligt (kan van land tot land misschien verschillen van 18 tot 22 of zo). Ik heb geen link bij de hand maar dit is wat ik me meen te herinneren en dat komt ook overeen met mijn visuele perceptie.

  Dus de studie van Pew mag dan correct zijn als het gaat om de tendens van een spectaculaire stijging maar ze onderschat de huidige situatie reeds en daarmee ook de toekomstige.
  Reken voor het middenste scenario maar op dik 25% Moslims in Belistan en voor het “top-scenario” voor ca. 30. Bovendien vraag ik me af hoe men aan dit “top-scenario” komt.
  Immers dat hangt af van bewuste beleidskeuzes en die zijn onvoorspelbaar dus in wezen is de sky the limit. Tot voor 2015 kenden we een jaarlijkse min of meer stabiele toestroom en dan kon je cijfers extrapoleren binnen ene bepaalde bandbreedte en dan komen aanzetten met wat het minimaal wordt en wat gemiddeld te verwachten en hoe het maximaal zal uitpakken, maar als er plots een exogene schok komt zoals Merkel die plots in 2015 de grenzen wagenwijd openzet en er komen er bovenop de gebruikelijke instroom nog eens een kleien 2 mln extra bij, hoe kan je dan een maximum berekenen?
  Verder is de vraag hoe mensen zich vervolgens gedragen.
  Wellicht is er een soort interne dynamiek waarbij ontmoedigde autochtonen minder geneigd zijn nog kinderen op de wereld te zetten en hun geboortecijfer dus fors daalt en daarmee ook hun aandeel in de totale bevolking. Ook kunnen steeds meer autochtonen besluiten dat “genoeg is genoeg” en weg te verhuizen naar Nieuw Zeeland of Uruguay of wherever, waardoor het aandeel der overblijvende autochtonen verder daalt.

  LBNL de opmerking dat het totale percentage me weinig kan schelen. 60-plussers zijn doorgaans niet (meer) zo aggressief. Maar onder autochtonen zijn veel ouderen en onder de immigranten juist veel jongeren. Wat mij veelrelevanter lijkt is: wat is het aandeel moslims in de groep 15-55 jaar.

  Stel dat een land 16 mln inwoners telt waarvan 5 mln boven de 55, waarvan amper 0,3mln moslims maar dat van de totale 4mln moslims er dus 3,7mln zijn in de leeftijdscategorie onder de 55 die in totaal 11mln leden telt, dan zij wel met 34% i.p.v. de 25% overall (4mln op de 16). M.a.w. zelfs een alarmerend cijfer van 25% overall onderschat nog de ernst van de situatie als je weet dat er in de “testosterone-categorie” 34% zijn.

  Liked by 2 people

 7. Esperanza // maart 8, 2018 om 16:32 //

  Geheel in lijn der verwachtingen, dus zo schokkend is ’t niet.

  Like

 8. Esperanza // maart 8, 2018 om 16:47 //

  Kan me wel in je redenering vinden, Scrutinizer, dus wellicht kan ik beter te stellen dat in stukje gegeven prognoses schokkend zijn omdat het de toekomst rooskleuriger schetst dan te verwachten is. 😉

  Like

 9. Hoe het ook zal verlopen…………….niemand kan meer ontkennen dat we werkelijk in de shit zitten.

  Like

 10. marijke // maart 9, 2018 om 00:05 //

  Adriaan Jansens 16.08 uur : klopt wat je daar schrijft EN dit was op `goede ` alternatieve websites AL METEEN bekend ….dus dit weet ik al ruim 3 en een half jaar.

  Like

 11. marijke // maart 9, 2018 om 02:09 //

  en Adriaan, NEE Putin had het NIET gedaan …..want Putin was het DOELWIT !
  Een van vliegtuigen in de lucht was namelijk het vliegtuig waar Putin IN ZAT, en DAT was het vliegtuig wat ook zeer sterk leek op de MH17….Het was dus feitelijk een mislukte aanslag OP HET VERKEERDE VLIEGTUIG….Het vliegtuig waar Putin in zat, was NET voorbij, op slechts enkele minuten afstand…..
  Maar afijn …..de MEDIA hier heb het weer keurig aan elkaar gelogen, en ga dan nu maar eens uitleggen aan het volk, wat er echt gebeurd is …..Dit betekent wederom, dat Putin hier helemaal ZELF niet bij betrokken was. Dit betekent niet dat Putin een lieverdje is, maar wel : dat hij deze ramp onterecht in zijn schoenen geschoven krijgt.
  Het gaat om de WAARHEID, daar gaat het om !
  Wat ik nu schrijf is te vinden hoor, ik lieg het niet ! ….maar voor mij is dit een OUDE zaak, laat maar hangen, ik ken aan de gang blijven met linken zoeken …..moe van…..

  Like

 12. Duchesne // maart 10, 2018 om 08:55 //

  Weet iemand wanneer en op welke zender deze docu komt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s