Nieuw

Saudi crown prince shocks Islamists with bold moves in Egypt

It is hard to overstate the significance of a hugely symbolic move by the reformist crown prince of Saudi Arabia, Mohammed bin Salman (MbS).  American media mostly are clueless about religion and lack any understanding of the momentous changes underway in the Kingdom of Saudi Arabia, with the full support of the Trump administration.  The fact that MbS is reputed to be close to Jared Kushner seals the deal: the mainstream media have little interest in extolling the world-historical transition underway in the nation that is pre-eminent in Sunni Islam, the Guardian of the Holy Cities of Mecca and Medina, and which has been the moneybags for radical jihadists for three generations.

This move, as recorded by the Saudi-owned Al Arabiya network, is startling and highly important.

American Thinker >>

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Saudi crown prince shocks Islamists with bold moves in Egypt

 1. Eerst zien dan geloven. arabieren zijn niet betrouwbaar en hun geld corrumpeert iedereen.

  Like

 2. De Trump regering zet Saudi Barbarije behoorlijk onder druk, mooi zo maar net zoals Bert hierboven wil ik eerst resultaten zien dan pas geloven, het onbetrouwbaar gebleken zooitje bedoeïenen kan zich alleen maar betrouwbaar maken door deïslamiseren, bijv, om te beginnen alle moslima’s zonder de oppressieve hoofddoek, ach wat loop ik te dagdromen, onlangs heeft dit smerige shithole country 200 miljard uitgegeven aan de islamisering van de westerse wereld.

  Saleh al-Qarshi zei tegenover FNA: “Washington vroeg het Saoedische regime onlangs om meer geld voor diens verdediging, waarop Riyad $ 200 miljard aan de VS overmaakte als tegemoetkoming in de kosten voor hun deelname aan de oorlog in Jemen. En dat helemaal onafhankelijk van de enorme bedragen die Saoedi-Arabië al betaalt aan het Amerikaanse ministerie van Financiën voor de bescherming van de Kroon.”

  http://time2wakeup.me/?p=3600

  Like

 3. marijke // maart 9, 2018 om 02:58 //

  Eerst zien en dan pas geloven ? Soms zijn dingen al een `feit ` nog voordat ze gebeurd zijn.
  Het kaartje hierboven bekijkende, is het LOGISCH dat dit een zooitje gaat worden, Egypte is er op dit moment nog niet veel bij betrokken, maar gaat wel komen. Die Sinai-woestijn kan Saudi Arabie goed gebruiken, lekker dicht bij Israel, wat wil je nog meer…..Gaat Egypte verstandig zijn, en zeggen : ` hier hedde gullie dien bak met zand madde houwe, houdoe !
  NEE, natuurlijk niet ! Om die bak met zand moet weer GEVOCHTEN WORRE ….want dan is de KANS weeeer ietsje groter dat er een oorlog komt ….en dat ie er komt is een feit, want aan een oorlog wordt DIK verdiend. De Tiefus-lijers…….walgelijk deze ` kinderachtige mannenwereld ` WAT is het populairste jongens / kinderspel als je klein bent ? Juist STRATEGO ……en daar begint het al mee, op jonge leeftijd …..alles de schuld van STRATEGO, en als je dan GROOT bent, ga je daar gewoon mee verder, alsof je niks anders te doen hebt ……STRATEGO is er zeker ook wel in een Arabische versie, zeker weten
  Bah Bah walgelijk. Dat hele gebied van Saoedi Arabie gaat zichzelf vernietigen, dat duurt nog effe, maar gaat ook gebeuren …met miljoenen doden tot gevolg

  Like

 4. Of ze lopen weer te liegen of er is echt iets positiefs aan de hand.
  Abu Dabhi heeft ook al voor $450 miljoen de Salvator Mundi gekocht.
  Dat vind ik toch wel bijzonder voor een moslimstaat.
  Maar eerst in het openbaar of het telt niet.

  Like

 5. Ik word moe van denken………..dus ik hou een hele lange sabatal.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Saudische kroonprins Salman: ‘Turkije wil herstel van islamitisch kalifaat’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s