Nieuw

Matthew uit het niets mishandeld door groep jongeren op station Hoorn: “Ik heb mezelf moeten redden”

Pixabay.

HOORN – “Ik wil dat mensen in Hoorn op hun hoede zijn”, dat is de boodschap van de 24-jarige Matthew Bremer uit Grootebroek. Hij werd vorige week vanuit het niets door een groep “jongeren” getrapt en geslagen toen hij zijn trein wilde pakken. “Als de klap harder was geweest, was ik aan één kant blind geweest.”

Matthew doet zijn verhaal omdat hij het geweld in en rond Hoorn meer dan zat is. De incidenten volgen elkaar in rap tempo op en sinds vorige week woensdag kan de 24-jarige Grootebroeker daar over meepraten. “Ik had net een sollicitatie gehad in Hoorn en zou nog even een peukje gaan roken met een vriendin”, beschrijft hij de situatie. “Net voordat ik wilde inchecken werd ik van achteren aangevallen door een groepje van vier á vijf jongens. Ze begonnen me te trappen en te slaan.”

Lees verder:

http://www.nhnieuws.nl/nieuws/220793/Matthew-uit-het-niets-mishandeld-door-groep-jongeren-op-station-Hoorn-Ik-heb-mezelf-moeten-redden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Matthew uit het niets mishandeld door groep jongeren op station Hoorn: “Ik heb mezelf moeten redden”

 1. Ik weet niet of het waar is, maar ergens gelezen dat hij een meisje gestalkt zou hebben???

  Like

 2. Wachteres // maart 8, 2018 om 16:22 //

  https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/03/matthew-24-zomaar-aangevallen-op-station-hoorn

  Nog meer infoin metro nieuws:

  Wat de ervaring nog absurder maakt voor de twintiger, is dat niemand in de voor de helft gevulde trein hem te hulp schoot. Na de aanval zat hij met een bloedend hoofd in de trein. Iedereen keek hem aan, maar niemand deed iets. Een conductrice is hem uiteindelijk te hulp geschoten.

  Het is nu een week later en van de politie heeft het slachtoffer nog niets vernomen.

  Like

 3. Duchesne // maart 8, 2018 om 21:29 //

  Paar jaar gelden was er in noord Frankrijk regio Pas de Calais een vrouw door een groep Arabieren verkracht in de trein, tijdens de spits…50 passagiers keken toe, niemand deed iets….hoe het met de vrouw is afgelopen is niet bekend, maar ik kan me voorstellen dat het vertrouwen in anderen compleet weg is.

  Lafheid is een welvaartsziekte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s