Nieuw

Het gevaar van de islam

Met de volledige medewerking van “onze” islam promotende politici in Den Haag, en aangestuurd vanuit Brussel, wordt het plan van de islam, dat niet veranderd is in 1400 jaar, en dat bestaat uit 4 fasen uitgevoerd zodat ook Nederland straks een islam provincie van de islamitische EU wordt:

Door Elise Nijmegen
Fase 1 is de infiltratie van het gastland, massa-immigratie naar niet-moslimlanden, waarbij culturele conflicten zichtbaar worden.
Fase 2 is consolidatie van macht door middel van (moslim)infiltratie in de politiek, justitie, onderwijs, media en instituten op alle niveaus.
Fase 3 is het open oorlog voeren, structureel geweld gebruiken om de sharia te vestigen en het gastland hieraan te onderwerpen.
Fase 4 is de totalitaire theocratie van de islam, volledige overname en islamisering van het oorspronkelijke gastland met sharia als enige wet- en leefsysteem.

Dat is wat er aan de hand is, moskeeën en islamitische scholen ploppen als paddenstoelen uit de grond, er worden immers bij deze mensen -veel- meer kinderen geproduceerd dan bij de nationale bevolking en enclaves worden gecreëerd. Verder wordt er zoals we dagelijks kunnen zien, grote weerstand geboden aan de autoriteiten, die op hun beurt weer teruggefloten worden door de weggeefpolitici in Den Haag als ze toch de broodnodige actie willen ondernemen tegen islamitisch tuig dat zich misdraagt. En mocht er een rechter aan te pas komen dan wordt de wet tegenwoordig aangepast voor de allochtone bevolking en is de straf vaak minder zwaar dan bij iemand van de autochtone bevolking. Raar maar wel waar. De sharia floreert (nog) ondergronds en het plan is dus volledige overname, zoals de volgers van Allah en Mohammed al doen sinds de 7e eeuw, ongeacht waar zij ter wereld neerstrijken.

En dat betekent voor de Nederlandse bevolking dat we dan geen vrijheid meer hebben. Dat vrouwen op den duur weer minderwaardig zijn aan de man. Dat de LHBT-gemeenschap weer ondergronds moet en pedofilie wordt dan, want dat is het bij de islam, als normaal beschouwd.
En dat hebben we dan te danken aan de zogenaamde “volksvertegenwoordigers” in Den Haag die nu schijnbaar niet langer ons, de Nederlandse bevolking, vertegenwoordigen maar de islamitische bevolking. Het is mijns inziens, diep triest en een schande voor ons land dat zulke politici aan het roer staan.
Mocht u andere toekomstplannen hebben voor ons land en onze kinderen, zoek dan contact met andere vaderlandslievende mensen, maak de patriot in u wakker en vecht mee (hoe bescheiden ook) voor het behoud van ons land, onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Het gevaar van de islam

 1. jackvanderveen // maart 8, 2018 om 08:01 //

  Gevaar van de islam bestaat niet. Men zegt hier: het gevaar van de auto, maar het is het gevaar van degene die beheert en richting geeft aan de auto. Zo ook met de islam.
  Het gevaar zijn degenen die de islam een richting geven en info verspreiden op een wijze die niet des Islam’s is. (Wel des moslims- de bestuurder)

  Like

 2. Zo gelijkwaardig zijn vrouwen in Nederland nog steeds niet aan de man maar dit terzijde. De feiten zeggen genoeg, de overheid en media bespeelt en het volk zwijgt. Uit angst heb ik begrepen uit een paar reacties nav een blog van mij over Erdogan.

  Like

 3. Duchesne // maart 8, 2018 om 09:50 //

  “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.” – Edmund Burke 

  Like

 4. antiislamnu // maart 8, 2018 om 11:08 //

  Als er in een land 10% moslims zijn dan breekt de pleuris al uit kijk bijvoorbeeld maar naar Sri Lanka of Myanmar.
  Dan komt er groot in het nieuws moslims aangevallen in Myanmar heel erg zielig voor de moslims waarom ze aangevallen worden vertellen ze er dan niet bij .
  Over de blanke boeren in Zuid-Afrika die bij bosjes uitgemoord worden hoor je niets alleen maar dat de negertjes zo zielig zijn .

  Liked by 1 persoon

 5. Fase 5 wordt helaas niet genoemd.
  In deze fase ontstaat er een burgeroorlog tussen de inheemse bevolkingen en de fascistische migranten populaties.
  Oost Europese legers schieten hun west Europese zusters en broeders te hulp en de indringers worden net als bij Poitiers, Warschau en Wenen uit Europa verdreven.

  Like

 6. Sorry vergeet wat.
  Collaborateurs worden massaal a la Ceacescu terecht gesteld, hun families verbannen en hun bezittingen te gelde gemaakt om de wederopbouw te financieren.

  Like

 7. @Bert en dat laatste punt schijn de landverradende meute nog niet te beseffen … zij denken dat hun kostje cq carrière gekocht is.

  Iets met koud en kermis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s