Nieuw

Help, #FvD wil gaan deradicaliseren

'Annabel eet een broodje', screenshot YT

Nee, niet zichzelf, Yernaz hebben ze al heel lafjes laten vallen. Maar ‘de Islam’, of ‘loslopende islamieten’. Het is nog niet helemaal duidelijk, want het plan wordt morgen gepresenteerd – wat rijkelijk laat is nadat de Islam al tientallen jaren zijn oorlog naar het Europese continent geëxporteerd heeft – maar laten we maar even aannemen dat ‘Het Plan’ met de Islam te maken heeft en niet met Alexander Pechtold.

Deradicalisering hier en deradicalisering daar, deradicalisering overal. ‘Deradicalisering’ is een bezweringsformule, een hip nietszeggend toverwoordje. Alsof je de Islam uit de islamiet zou kunnen halen. Alsof al die Mohammedjes niet meer vernoemd zouden zijn naar een perverse seksmaniak, kinderverkrachter, slavenjager, woestijnrover en massamoordenaar, waar al die Mohammedjes mega-super-trots op zijn. ‘Deradicalisering’ is een onzin-term, het equivalent van onzinnigheden als ‘verbinding’ en ‘inclusief’.

We hebben gezien tot wat een enorme corrupte puinhoop en vriendjespolitiek dat idee in Amsterdam geleid heeft. Het bood de mogelijkheid tot infiltratiejihad.

‘Deradicalisering’ veronderstelt dat er ook een niet radicale vorm van Islam zou bestaan. Als je dat denkt of gelooft, of wensdenkt, heb je Islam niet begrepen. Islam is radicaal in de kern. Islam is ISIS. ISIS voerde/voert het meest letterlijk de koranische opdrachten uit. Als Mohammed vandaag de dag zou leven zou hij de baas van ISIS zijn. Islam kán niet ge-deradicaliseerd worden. Islam is Islam, zoals Erdogan schuimbekte toen er gesuggereerd werd dat er een gematigde Islam zou bestaan.

En daar moet dan ‘of all people’ een foto bij van islam-appeaser Annabel Nanninga.

Annabel Nanninga over Islam en haar ‘deradicaliseringsmethoden’:

 • Annabel Nanninga heeft niets tegen hoofddoekjes en twijfelt over boerkaverbod (bron)
 • Moslims horen bij ons (bron)
 • Moskeeën mogen blijven preken, mits in het Nederlands (zelfde bron)
 • Islamitische scholen mogen blijven, mits in het Nederlands (zelfde bron)
 • Wie de koran wil verbieden is een Taliban (bron)
 • Wie moskeeën wil sluiten is een Taliban (zelfde bron)

Ga toch koken mens !

En het gáát maar door met dat zwakzinnige gelul. Het is hier niet aan de orde, maar als je ook nog herverdeling van welvaart wil omdat half Afrika dan misschien thuisblijft, klimaatsprookjes gelooft, en voor ontwikkelingshulp bent. Dan zie ik het verschil niet tussen GroenLinks en FvD.

We moeten niet ‘deradicaliseren’, maar remigreren, en als je dat een onvriendelijk woord vindt dan noemen we het ‘repatriëren’. Help de mensen huiswaarts gaan, naar daar waar ze wel thuishoren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Help, #FvD wil gaan deradicaliseren

 1. Lol klinkt wel heel linksing van de amsterdamse fvd.

  Stem toch maar weer PVV in mijn Rotterdam. Vertrouw de FVD niet op het punt van de-islameren.

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // maart 8, 2018 om 04:59 //

  Krijg steeds meer ’t gevoel dat d’r iets niet helemaal in haak is met Annabel Nanninga en zelfde geldt voor Baudet wiens verklaring om niet met malloot Pechtold in debat te zullen gaan ondertekend werd met mr. dr. alsof dat zoden aan de dijk kan zetten.

  Like

 3. jackvanderveen // maart 8, 2018 om 06:08 //

  Het juiste scenario voor Europa: sowieso alle Afrikanen retour indien zij geen positieve bijdrage aan onze economie en staatskas leveren;
  alle syriërs binnenkort retour naar hun vaderland, indien zie boven;
  alle andere nutteloze aziaten retour.
  Laten we doen als Erdogan van Turkije, dan houden wij het hier ook normaal:
  Groenlynxers en Dommeriken’66 en VVD-ers gewoon deporteren naar penitentiaire inrichting, indien zij de bevolking blijven lastig vallen met levensbedreigende ideeën.

  Like

 4. En als je het er niet mee eens bent ben je islamfoob. Ik begrijp nog steeds niet waarom dat wat zo ontevreden is en het thuisland zo ophemelt wil wonen in het grote halal. Home sweet home zou ik zeggen. Wat België kan kunnen wij ook

  Like

 5. polderboy // maart 8, 2018 om 08:27 //

  Volgens de UN vindt een meerderheid van Marokkaanse mannen, 51%, geweld tegen hun vrouw normaal, hoewel ze toch gematigde islamieten zijn. Meer dan 40% van de Marokkaanse moskeesoldaten vindt het normaal dat ze als kostwinner recht hebben hun vrouw te verkrachten.
  http://abcnews.go.com/International/wireStory/morocco-women-struggle-marital-violence-stereotypes-53600763

  De Chinezen hebben inmiddels 28 van de rijkste 50 vouwen in de wereld: http://www.bbc.com/news/business-43326764

  De vraag is in multiculti Amsterdam natuurlijk, of dat die Chinese vrouwen door hun eigenaren ook kapot gerost worden en verkracht, om ze op die wijze te stimuleren om hun best te doen?

  Like

 6. Er is echt maar 1patij die vecht tegen de islam Dat is niet de FVD maar PVV.

  Like

 7. ongelovige // maart 8, 2018 om 10:45 //

  Baudet is de ideale schoonzoon van de gereformeerden.
  https://www.rd.nl/opinie/is-baudet-bezig-met-een-opmars-binnen-de-gereformeerde-gezindte-1.1450215

  Ook atheïsme is volgens Baudet een vorm van christendom.

  De man is volgens mij alleen op macht uit en heeft verder zo goed als niets te zeggen.
  De Baudetstraat komt uit op het DENK-plein.

  Like

 8. Raar hé, waarom vertrouw ik deze kolossale, witte policoriste niet, zal het aan haar constant politiek gedraai liggen of haar aspiraties als politica boven de edele functie om het publiek correct te informeren, nou dat laatste geloofde ik ook al lang niet meer.

  Like

 9. Er valt niets te ‘de-radicaliseren’ daar er niet zoiets bestaat als een radicale islam.
  Het toverwoord is ‘de-islamiseren’. Goedschiks danwel kwaadschiks.
  In Europa én de rest van de beschaafde wereld,…. te beginnen in Nederland!

  Like

 10. Amsterdam is sowieso verloren. Daar gaat geen Baudet iets aan kunnen doen, laat staan Linkse Lellebel.

  Like

 11. Alleen Amsterdam verloren? Met deze sneltreinvaart is heel Nederland verloren. Hoogstens nog wat kale plekken ten Oosten van Nederland, Tukkers en Achterhoek, daar houden ze traditie hoog las ik laatst.

  Liked by 1 persoon

 12. Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen, ach wanneer men de Tweets leest van de Twitteraars dan zakt je broek op je hielen en voel je je gelijk genomen zonder penetratie. Ongelofelijk wat een dwaze naïevelingen bevolken Nederland, nou het stond voor mij al lang geleden als een paal boven water maar dit is echt de druppel die de emmer deed overlopen, face it “wij” zijn verloren het wachten is alleen dat de islamisten de gemeenteraad overnemen in de hoofdstad.

  POWERSPEECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De moskeeënbouwers van FvD hebben een deradicaliseringsplannetje bedacht

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s