Nieuw

Florence, de Senegalese gemeenschap dreigt: “Het wordt een totale oorlog in Italië”. Forza Nuova: “We zijn er klaar voor”.

Forza Nuovo, screenshot YT

De Senegalese gemeenschap denkt dat ze al de baas is in Italië en gaat door met bedreigingen tegen het Italiaanse volk.

Na de gewelddaden en het vandalisme tegen de stad die hen verwelkomde, dreigt de leider van de gemeenschap Pape Diaw in een video: “Er zal een totale oorlog in Italië zijn.” 

Afgelopen maandag probeerden Senegalese illegalen Florence te slopen, video:

De reactie van de patriotten van Forza Nuova die gemobiliseerd zijn voor “nationale verdediging” liet niet lang op zich wachten. Willen de invasiërs oorlog? Dan kunnen ze dat krijgen. Wij zijn er klaar voor.

“Het zal niets vredigs zijn, er zal totale oorlog in dit land zijn”, aldus dreigt Pape Diaw, een exponent van de Florentijnse Senegalese gemeenschap. De woorden en het geweld van de Senegalezen in Florence – merkte Leonardo Cabras op, regionaal coördinator van Forza Nuova in Toscane – is het bewijs dat de oorlog al uitgebroken is op ons nationale grondgebied.

Het is duidelijk dat elke partijpolitieke reactie en verkiezingsuitslag totaal nutteloos zal blijken te zijn; het enige mogelijke antwoord is de militante verdediging van het territorium. Degenen die op wanorde uit zijn zullen Forza Nuovo tegenover zich vinden:  onze militanten zijn klaar voor nationale defensie”.

De feiten van Florence – becommentarieert Roberto Fiore, nationaal secretaris van Forza Nuova – tonen de totale mislukking van elke gekke immigratieideologie, of liever gezegd, ze tonen aan dat het globalistische plan van invasie, chaos en etnische substitutie het werkelijke doel is van het migratiebeleid.

Een radicale en patriottische reactie is nu de enige oplossing om de sociale vrede en de orde te bewaren. De politiek correcte antwoorden leiden alleen maar tot een verdere ondergang in de totale chaos: “onze strijdbaarheid zal het niet toestaan​.”

Mijn Italiaans is ruim 30 jaar roestig, maar ik geloof dat het wel in de buurt komt, Fub.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on Florence, de Senegalese gemeenschap dreigt: “Het wordt een totale oorlog in Italië”. Forza Nuova: “We zijn er klaar voor”.

 1. Dan weten de Italianen wat hen te doen staat. En door gaan tot het bittere einde. Ook hier zal de burgeroorlog eens uit breken. Rechts tegen links en invasievolk.

  Liked by 1 persoon

 2. jackvanderveen // maart 9, 2018 om 00:19 //

  En die oorlog hier is niet ver weg of de Roverheid MOET vroegtijdig alle zwarten en andere niet autochtone criminelen en dubbele paspoorthouders Nederland uitflikkeren. Alleen de vredelievenden, die goede motieven hebben om hier te blijven en positieve bijdragen leveren aan onze economie.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. antiislamnu // maart 9, 2018 om 00:25 //

  Waar halen die illegale asielparasieten het lef vandaan totale oorlog????
  Op kankeren naar je eigen kut land waar je het zo goed had of nog beter een kogel door hun kop voor al die apen met een veel te grote bek.
  Dit hoeft geen enkel volk te pikken dood aan hen die ons dit aangedaan hebben.

  Liked by 2 people

 5. skeeter // maart 9, 2018 om 01:59 //

  Het blijven kaffers

  Like

 6. Horatius // maart 9, 2018 om 09:26 //

  Wij hebben het hier heel vaak over een burgeroorlog als gevolg van de ons opgedrongen omvolkingspolitiek.

  Menige linkse goedmens zal daar de schouders over ophalen en het diskwalificeren als populistische prietpraat.

  Maar wat er nu in Italië gebeurt zijn toch echt onmiskenbaar de voortekenen van een grootschalig conflict dat niet meer met wat sussende woorden tot rust kan worden gebracht en bewijzen ons gelijk en onze waarschuwingen.

  Liked by 2 people

 7. Waar halen die negers het lef vandaan!.
  Worden uit zee gevist, krijgen alles voor niks en dan de boel plunderen en vernielen.
  Schijten in de hand, die je voedt en onderdak geeft, dit kan niet ongestraft worden gelaten.
  Er uit met dat vuilnis en die linkse extremisten niet vergeten er ook uit te trappen.

  Liked by 2 people

 8. Misschien het begin van een burgeroorlog en het einde van deze EU dictatuur.
  Maar op de een of andere manier zal ook dit weer gesust worden en al zeker niet op het journaal te zien zijn want stel je eens voor dat we hier op “verkeerde” gedachten komen.

  Like

 9. Precies hetzelfde gaat vroeg of laat ook hier gebeuren. Dat is dan wat de EUSSR ons écht heeft gebracht: niet die vrede waar ze altijd over loopt te blaten, maar een burgeroorlog!

  Like

 10. Antivenin // maart 9, 2018 om 11:51
  Een ‘burgeroorlog’ is het in de ware zin des woords eigenlijk niet eens.
  ’t Is een civilisatie oorlog richting infiltranten die met hun vaak criminele aanwezigheid de hegemonie van de autochtone bevolking proberen te ondermijnen.
  Kortom een oorlog tussen beschaving en barbarisme waarvan iedere -Europese- burger met NIET verweekte hersencellen, wist dat ‘ie ging komen.
  ‘k Kan niet wachten!

  Liked by 1 persoon

 11. Heeft de Paus al partij getrokken voor de Senegalezen?

  Liked by 2 people

 12. paulzwueste // maart 9, 2018 om 17:41 //

  Het volk wacht nog steeds af wat de overheid zal doen.

  Like

 13. De EU gaat niets doen,die zijn voor omvolking…ook illegaal.

  Like

 14. Esperanza // maart 9, 2018 om 18:44 //

  Niet slecht, Fub, voor iemand die 30 jaar geleden voor ’t laatst het land van de Azurri bezocht. 😉

  Liked by 1 persoon

 15. Ze hadden die dobber negers hun bootjes lek moeten schieten nu zitten die uitvreters met veel te grote bekken en onnoemelijke agressie de hele westerse wereld te sarren.
  Ze zijn te stom op te poepen maar ze zijn wel gevaarlijk want die etters hebben niets te verliezen en overal staat dat linkseklootjes volk achter ze!
  Man man man wat een regeringen overal en dat allemaal onder leiding van Adolfina Merkelina, ik mag hopen dat die Duitse troel ooit d`r eigen zal moeten verantwoorden door wat ze de de westerse wereld heeft aangedaan, samen met al die andere `leiders` waaronder onze eigen troep landverraders!!

  Like

 16. Aan visvoer niet langer gebrek en ook de werkgelegenheid in de wapenhandel en beveiliging trekt al aan. Bijkomend voordeel is dat steeds meer Europese burgers de groeiende problemen onder ogen zullen zien.

  Like

 17. Claudia M. // maart 16, 2018 om 17:32 //

  En toen ging een vergelijkbare groep los in Spanje: https://www.geenstijl.nl/5141171/videos-hevige-bij1-rellen-te-madrid/

  Wat een verrijking! Ik vraag me af wat dit nu weer allemaal mag kosten?

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Italië op rand van burgeroorlog en de EU doet niks | ikwasinharen.nl
 2. Senegalezen steken Madrid in de hens

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s