Nieuw

Alternatief voor Zweden wil een Ministerie van Repatriëring oprichten en migranten betalen om “nooit meer terug te keren”

Bron/Auteur: Alternativ för Sverige.

Gustav Kasselstrand, de partijleider van de nieuw opgerichte Alternatief voor Zweden, wil een repatriëringsministerie grondvesten en immigranten naar hun thuislanden deporteren. Bovendien wil hij migranten betalen om afstand te doen van hun Zweedse staatsburgerschap. Dat Jimmie Åkesson (partijleider Zweden Democraten) het Alternatief voor Zweden met “nazi’s” vergelijkt, is lullificatie, zegt hij in een interview met NT.

Gustav Kasselstrand gelooft dat hij en zijn partijgenoten een goede kans maken om op 9 september in het parlement te komen, ondanks het feit dat zijn partij pas afgelopen maandag werd gelanceerd.

Reeds nu heeft men al meer dan 1 miljoen kronen (110.000 euro) gecollecteerd, om precies te zijn op moment van schrijven 1.028.250 kronen, zoals vermeld op de website van de partij. Aanvankelijk had men 1 miljoen kronen als doel gesteld, maar aangezien het doel in slechts drie dagen was bereikt, is de lat nu verhoogd naar 5 miljoen.

Het electoraat is voornamelijk afkomstig van de Moderaten en Zweden Democraten, volgens NT, en het belangrijkste punt is dat de Migratiedienst wordt gesloopt, en vervangen door een “repatriëringsministerie” dat migranten naar hun thuislanden zal deporteren.

“Alle verblijfsvergunningen die sinds 2000 zijn afgegeven, moeten opnieuw worden onderzocht en heroverwogen”, staat op de website van de partij.

Bovendien wil Alternatief voor Zweden een “genereuze compensatie” aanbieden voor immigranten die vrijwillig afstand doen van hun Zweedse staatsburgerschap.

“Degenen die al een Zweeds staatsburgerschap hebben, maar verlangen naar hereniging met hun land van herkomst, moeten een genereuze compensatie ontvangen voor het afzien van hun Zweedse staatsburgerschap en terugkeren naar hun thuisland. Het kan bijvoorbeeld actueel zijn voor mensen die van sociale bijdragen leven en deze een tijd behouden als ze Zweden verlaten, en zich verbinden om nooit meer terug te keren. Om dit een aantrekkelijke optie te maken, wil Alternatief voor Zweden het voor migranten moeilijker en minder rendabel maken om in Zweden van een uitkering te leven”, schrijft men op de site.

Dat SD-leider Jimmie Åkesson de nieuw gelanceerde partij als “nazi’s” en “extremisten” heeft betiteld, vindt Kasselstrand belachelijk.

– Dat is alleen maar lullificatie. De Zweden Democraten tonen met deze lage en kinderachtige retoriek aan dat ze nog meer onserieus zijn dan de media, zegt Gustav Kasselstrand tegen NT.se, erop wijzend dat Jimmie Åkesson duidelijk aan stigmatisering doet.

Het Alternatief voor Zweden zal echter alleen maar meedoen met de parlementsverkiezingen in de herfst, niet met de gemeenteverkiezingen, verduidelijkt  Kasselstrand.

Bron:

http://www.nt.se/nyheter/valdemarsvik/utmanar-akesson-med-nytt-parti-om5031540.aspx

http://www.friatider.se/kasselstrand-ska-bygga-tervandringsverk-och-betala-migranter-s-de-aldrig-terv-nder

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Alternatief voor Zweden wil een Ministerie van Repatriëring oprichten en migranten betalen om “nooit meer terug te keren”

 1. polderboy // maart 8, 2018 om 19:49 //

  “In Zweden was wapengeweld tussen 2010-2015 al net zo erg als in maffia gebied Zuid Italië.
  Leden van de gangstergroepen zijn voor 72% eerste en tweede generatie geïmporteerde lui uit moslimlanden.”
  Machtige Zweedse vakbonden eisen te hoge lonen voor de laag geschoolden, dus daarom zitten ze huis volgens de inmiddels neo liberale Economist, en gaan dan natuurlijk uiterst gewelddadig worden?!
  https://www.economist.com/news/europe/21738389-young-men-kalashnikovs-have-upset-swedish-sense-security-why-are-young-men-sweden

  Eigenlijk dus een kwestie van slim boekhouden: beetje lonen verlagen, en alles komt weer goed. Misschien ook een oplossing voor islamlanden, en de mannen van ISIS in Raqqa? Beetje lonen verlagen, en alles komt weer goed…
  The Economist, ook een vodje van niks meer tegenwoordig.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // maart 9, 2018 om 19:35 //

  Betalen om op te flikkeren.
  Dan moeten die zweden democraten een rekenmachientje kopen en eens uitrekenen wat die parasieten al gekost hebben.
  Gewoon het land uit kegelen en blij mogen zijn dat ze hun eigen reis niet moeten betalen lijkt me beloning genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s