Nieuw

Zwarte seriemoordenaar wilde “alle blanken vermoorden”

Fredrick Demond Scott. Bron/Auteur: Courtesy of Jackson County, Mo.

Een 22-jarige zwarte man wordt nu beschuldigd van het vermoorden van zes mensen – allemaal blank en van middelbare leeftijd. Volgens getuigen heeft hij eerder verklaard dat hij “alle blanken zou doden” op zijn school.

Vanaf begin augustus 2016 werden opeenvolgend meerdere doodgeschoten mensen gevonden op de wegbermen in het zuiden van Kansas City, in de Amerikaanse staat Missouri.

Gemeenschappelijk voor de slachtoffers was dat ze allemaal blank waren en tussen de 54 en 67 jaar oud. Het handelt zich om mensen die buiten waren om een stukje te wandelen of hun hond uitlieten, toen ze werden aangevallen en koelbloedig vermoord.

De vondsten van vermoorde blanken eindigden toen de verdachte seriemoordenaar, de 22-jarige Fredrick Demond Scott, in augustus 2017 door de politie werd gearresteerd.

Scott, die Afro-Amerikaans is en bij Burger King werkte, wordt nu beschuldigd van zes verschillende moorden gepleegd in de loop van een jaar. Hij ontkende in de herfst drie van de moorden.

Washington Post heeft eerder gemeld dat de verdachte zou hebben gedreigd een schietpartij te verrichten op zijn school om “daar alle blanken te doden”.

Lokale autoriteiten hebben echter geweigerd om commentaar te geven op de vraag of er mogelijk racistische motieven achter de moorden zitten, aldus de Washington Post.

Bron:

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2018/03/05/kill-all-white-people-accused-killer-who-targeted-white-victims-now-charged-in-six-deaths/?utm_term=.9b0833251dc8

http://www.friatider.se/tal-seriem-rdare-ville-d-da-alla-vita

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Zwarte seriemoordenaar wilde “alle blanken vermoorden”

 1. Tjeempie ik altijd maar denken dat blanken racisten waren.

  Like

 2. Yvonne // maart 7, 2018 om 17:05 //

  hij heeft nog een hoop te doen, hoeveel miljard blanken lopen er op deze wereldbol?
  racistische motieven, dat verzin je toch niet
  de wereld is te klein als een blanke 6 mensen met een kleurtje vermoord

  Like

 3. Claudia M. // maart 7, 2018 om 19:58 //

  Wat zijn motieven ook waren, als je lukraak mensen dood gaat schieten dan zit er iets niet helemaal goed in je bolletje, ben je een gevaar voor de samenleving en moeten ze je levenslang opsluiten. Gelukkig hebben ze daar in Amerika niet zoveel moeite mee.

  Like

 4. Scrutinizer // maart 7, 2018 om 22:04 //

  Toen ik de titel en het plaatje zag, dacht ik dat het weer een artikel over Zuid Afrika was.
  Zoe zie je maar hoe bevooroordeeld een mens kan zijn…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s