Nieuw

Wie een kuil graaft

Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in” een oud spreekwoord dat eindelijk ook op lijkt te gaan voor D66/Alexander Pechtold.

silhouette-3167656_640Het heeft even geduurd voordat met name Pechtold door de mand zou vallen maar het lijkt nu niet meer te stoppen, wat te denken van een uitspraak; “Omdat we bij Wilders te laat waren ‘met z’n allen’ en ik vind dat we bij Baudet op tijd moeten zijn

Te laat ?!? Wat bedoelt u ? Dat hij te snel en te goed beveiligd werd en dat er daardoor graffiti-1673737_640geen Volkert II meer ingezet kon worden? Is dat het wat u bedoelt? En wie is “met z’n allen” ? Wat is dat voor superieur geneuzel ? Pechtold ontpopt zich als de Melkert van 2018, demoniseren in de hoogste versnelling. Hij kreeg in de gaten dat veel D66 stemmers de overstap overwogen naar FvD en dan moet je op de rem trappen, wat zeg ik rem ? Zeg maar rustig noodrem ! Waar hij ook verschijnt, wat men ook aan hem vraagt, binnen seconden weet hij het te buigen in anti Baudet statements.

Bij gebrek aan inhoud kiest hij voor de frontale aanval op anderen om toch vooral de eigen leegheid te verbloemen. In rap tempo heeft zijn partij zichzelf ontmaskerd, eerst een wetsvoorstel voor orgaanroof aangenomen krijgen waar op zijn zachtst gezegd zeerhand-784077_640 velen vraagtekens bij zetten, vervolgens het referendum afknallen omdat de uitkomst van het eerste en enige referendum niet de gewenste uitslag gaf en nu als klap op de vuurpijl een volledige draai mbt. de sleepwet, eerst mordicus tegen en nu plots vóór ! Dan heb je op zijn minst wat uit te leggen. Dat doet hij echter niet en in plaats daarvan kiest hij keer op keer de aanval op FvD. En in de tussentijd het schandaal rond zijn cadeau gekregen penthouse nog even in de doofpot stoppen. Een penthouse overigens dat wel érg goedkoop lijkt, de gemiddelde huizenprijs in Scheveningen ligt op € 350.000,= en hij krijgt een penthouse van € 150.0000,= ?? Wie het gelooft krijgt een vliegtuig !

giphy

Maar gelukkig het keert zich nu tegen hem, eindelijk zou ik zeggen. Op diverse fora is er geen goed woord meer over hem te vinden. Zelfs Henk Krol nota bene de voorman van een geheel andere partij neemt het op voor Baudet, je zou haast denken dat dat een unicum is !

Je kunt lange tijd veel mensen belazeren maar je kunt niet alle mensen blijvend besodemieteren Alex ! Tijd dat je dat leert ! Doe je de deur achter je dicht bij je vertrek ?

En weet u wie bij al het gekrakeel doodstil is ? mark-2684712_640

Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

11 Comments on Wie een kuil graaft

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Esperanza // maart 7, 2018 om 22:35 //

  Een megalomane hypocriete flapdrol van gebakken lucht. Snel doortrekken zou de beste remedie zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // maart 7, 2018 om 22:35 //

  Dit ontbreekt nog in je lijstje, Tijl:

  http://f-site.nl/2417-2/

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // maart 7, 2018 om 22:37 //

  Doe mij al met al toch Theo maar.

  https://www.geenstijl.nl/5141045/theo-theeeooo/

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 23:22 //

  Die Kees Verhoeven toch, zomaar op reis met zijn Grote Baas. Nou ja dat moet voor Pechtold ook geen pretje zijn om met een chronisch chagrijnige man op stap te gaan, te vrezen valt dat als hij lacht zijn hele gezicht barst. Nee dan had ik in de plaats van Alexander toch liever gekozen voor was charmanter gezelschap ! Hoewel, charmant gezelschap schijnt niet zo duur te zijn in de Oekraïne … en Kees zal ook wel een hoop tekort komen !

  Like

 6. gaat Pechtoldje op weg naar het RIAGG voor geestelijke bijstand?

  Like

 7. De partij van deze door Wilders en Baudet geobsedeerde beroepsidioot zal naar ik mag hopen alleen in Amsterdam nog een rol van betekenis gaan spelen. Hoewel die allochtone ’66 wethouder die gisteren bij Pauw zat nou ook niet bepaald een uithangbord was. Wát een lachwekkend mannetje was dát.

  Like

 8. D(ictatuur)666

  -Het intrekken van het raadgevend referendum;
  -het tegenhouden van het correctief/bindend referendum;
  -het invoeren van de Wiv (Sleepwet), (zonder referendummogelijkheid);
  -het niet uitvoeren van een 2e kamer motie inzake EUvsDisinfo;
  (Ollengrun zat vorig jaar aan aan de Bilderberggroep!)
  -het demoniseren van andersdenkende, rechtse, politieke partijen;
  -het uit hun context rukken van diverse quotes;
  -het niet melden van een door een Canadees diplomaat geschonken (?) penthouse;
  (op 15 februari 2017 is ingestemd met het vrijhandelsverdrag CETA met Canada)
  -het verpatsen van Nederland aan de EU;
  -het opengooien van de Nederlandse grens voor moslims;
  -het voltooid leven project;
  -het verplicht donorschap;
  -het bedrijven verplichten minimaal 30% vrouwen in de top aan te stellen;

  Adolf Hitler zei:”Neem “dass Volk” steeds een beetje af tot het punt dat ze niet meer terug kunnen….”

  Pechthold zei:
  “Ik heb nog wel een oplossing voor stijgende kosten ouderenzorg: voltooid leven!”
  “Mijn uitgangspunt is dat normaal samenleven met al diegenen die ‘anders’ zijn, de enige begaanbare weg is.” 

  “Ik krijg van mijn kinderen van 13 en 14 jaar te horen dat Forum voor Democratie hen wil volgen op Instagram.”

  ”Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn.” (Wow, Volkert van G.II?)

  “Wij verdedigen de pijlers van onze democratie. Wij zijn niet tegen Wilders. Wij zijn niet tegen Baudet. Wij zijn vóór beschaving. En die was er eerder dan beide heren”.

  Geert Wilders, PVV, verliet indertijd de beraadstafel omdat hij, zei hij later in een toelichting, niet akkoord kon gaan met de in zijn ogen desastreuze gevolgen voor de koopkracht van met name AOW’ers van de plannen die in het Catshuis werden besproken.

  Yernaz Ramautarsing, FdV Amsterdam, zei dat homo’s gemiddeld intelligenter zijn en doordat zij zich niet voortplanten de bevolking dommer wordt. Hij zegt dus dat wanneer homo’s zich via hun dna zouden voortplanten ook hun intelligentie wordt doorgegeven. Dat is toch echt een compliment.

  “Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden.”

  Psychologen die probeerden de bestaande IQ-verschillen tussen mensenrassen op de scores op de standaard IQ test (in Amerika levende Aziaten scoren gemiddeld 105, Europeanen 100, en Afrikanen tussen de 85 en 90) te verklaren in termen van genetische verschillen werd de mond gesnoerd. 

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // maart 8, 2018 om 17:32 //

  Like

 10. Drs P. wordt de eerste, die gaat bungelen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s