Nieuw

Waarom ik vrijdag niet met D66 in debat ga – Het is tijd dat Alexander Pechtold bij zinnen komt

Baudet screenshot NPO

“U bent een dief!”
‘Nee dat ben ik niet’
“U bent een dief!”
‘Nogmaals: dat ben ik niet’.
“Dief! Dief! Dief!”

Hoe ongefundeerd de beschuldiging ook is: onvermijdelijk zet zij zich al gauw vast in de harten en hoofden van de toehoorders. Twijfel slaat toe. En dan komen de krantenkoppen: ‘Beschuldigde ontkent een dief te zijn!’ De talkshows organiseren discussietafels. ‘Is de beschuldigde een dief?’ Voor- en tegenstanders worden uitgenodigd. Want de waarheid – die ligt toch altijd in het midden?

Na enige tijd blijft rondom de beschuldigde hoe dan ook ‘een sfeertje’ hangen. Een gevoel van ‘waar rook is, is vuur’. Mensen zullen zich afvragen waar die beschuldigingen toch steeds vandaan komen. ‘Dat wordt toch niet zomaar geroepen?’ Binnen de kortste keren kan men onomwonden schrijven dat je ‘meermaals van diefstal werd beschuldigd’ en dat je in elk geval ‘niet onomstreden’ bent.

Journalisten wassen hun handen in onschuld. Zij hebben toch alleen maar aandacht besteed aan ‘de actualiteit’? Dat ze zich nauwelijks richtten op veel serieuzere thema’s – het onderonsje van een politicus met Oekraïense oligarchen, een onderhands geschonken penthouse, mislukt beleid in Amsterdam – niemand zal het ze euvel duiden omdat daarover minder ‘maatschappelijke commotie’ ontstond (precies doordat die journalisten daaraan nauwelijks aandacht besteedden). Zo houden gevestigde partijen en gevestigde media elkaar in stand.

Lees verder:

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/baudet-waarom-ik-vrijdag-niet-met-d66-in-debat-ga

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Waarom ik vrijdag niet met D66 in debat ga – Het is tijd dat Alexander Pechtold bij zinnen komt

 1. ongelovige // maart 7, 2018 om 11:51 //

  Hoewel ik niets meer zie in Baudet, vanwege zijn slappe anti-immigratiebeleid (alleen criminele mohammedanen eruit) en zijn pogingen om de ideale schoonzoon van de grefo’s te worden, heeft hij hier groot gelijk.

  Bijna elke avond mag de kwal met zijn kwallenkop (u weet wel, van de kwallenpartij) op de tv zijn vuil over hem spuiten (en dat is ook het enige wat de kwal te vertellen heeft) en de kwallenmedia roepen HOERA.

  Daar heeft Baudet niets te winnen en alleen maar te verliezen.

  Democratie: dood
  Onafhankelijke media? dood of op het punt om vermoord te worden
  Onafhankelijke rechtspraak? Hartstikke dood.

  Bij Wilders waren we te laat, laten we op tijd zijn bij Baudet. Wat bedoelt de kwal? Net zo op tijd als bij Fortuyn?

  Liked by 1 persoon

 2. D666 en consorten bestrijden met hun eigen wapens.
  Anders gezegd, cordon sanitaire om dit soort staatsgevaarlijke partijtjes.
  Absoluut goede actie van Baudet.

  Like

 3. Walther Woortman // maart 7, 2018 om 15:22 //

  Pechtold gebruikt de zelfde techniek die Bolkenstein bij Pim gebruikte, hij hoopt hiermee een hetze tegen Baudet op te bouwen, tot er een gek komt en Baudet om legt.
  Pechtold loopt op zijn laatste benen en zal binnenkort wel uit de tweede kamer verdwijnen en gaan genieten van een riant pensioen in zijn neuk penthouse.

  Like

 4. Baudet doet er goed aan om elk publiek optreden dat de NPO organiseert gewoon helemaal te boycotten en al helemaal in een vara praatprogramma. Laat de MSM toch de moord stikken want we hebben gezien dat ze maar op een ding uit zijn en dat is Baudet te laten struikelen ongeacht of het volk het daarmee eens is. Ik voorspel dat de MSM toch echt van koers moet veranderen of anders trekken ze aan een enorm links dood paard

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s