Nieuw

TIEN VAN DE TIEN landen uit CENTRAAL-EUROPA zijn tegen IMMIGRATIE

Translated by Zeepertje | pic youtube

In aanvulling op Hongarije heeft het Viewpoint Institute een onderzoek uitgevoerd in tien andere Centraal-Europese landen. Volgens de enquête, verzet bijna drie vijfde (58%) van de respondenten zich tegen de immigrantenverdeling binnen Europa op basis van de door EU opgelegde quota.

slide2Zeven van de tien uit Centraal-Europa (73%) beschouwen dit binnen Europa als slechter dan immigratie van buiten het continent. De helft van de Centraal-Europeanen (51%) is ook ontevreden over het leiderschap van de Europese Unie in Brussel. Dit komt omdat er in geen enkel land meer dan een derde van degenen blij is met de manier waarop Brussel illegale grensoverschrijdingen aanpakt.

De overweldigende meerderheid verzet zich tegen de introductiequota

In aanvulling op het onderzoek uit Hongarije heeft het Viewpoint Institute verder onderzoek gedaan in tien Midden-Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Kroatië, Servië, Roemenië, Bulgarije). Volgens de enquête verzet bijna drie vijfde (58%) van de respondenten zich tegen de verdeling van immigranten uit Europa tussen de EU-landen in het kader van een quotasysteem. Het idee wordt verworpen door acht op de slide3tien (79%) Hongaren, maar een vergelijkbaar percentage van verwerping van de de quota door de Tsjechische Republiek en Slowakije (83-83%), Bulgarije (67%) en Polen (63%). In Kroatië is 55% en Romenië 50% tegen het quotasysteem, maar ook onder de meest pro-quota Duitsers 26%, terwijl 35% van de Oostenrijkers zich verzetten tegen het systeem. De relevantie van de vraag wordt aangetoond.

Tien van de tien uit Centraal-Europa zijn tegen immigratie

Het onderzoek laat ook zien dat zeven op de tien Centraal-Europeanen (73% van de respondenten) algemeen immigratie van buiten het continent naar Europa als een slecht idee beschouwt. Deze verhouding is 88% onder Hongaren, 86% onder Bulgaren, 85% in Tsjechoslowakije, 83% onder Slowaken. Evenzo is het percentage immigrantenverzet hoog in Servië (80%), Roemenië en Kroatië (70-70%), Slovenië (66%) en Polen (62%). Interessant is echter dat 53% van de Duitsers en 60% van de Oostenrijkers degenen zijn die zich verzetten tegen immigratie van buiten het continent.

DIA4

Midden-Europeanen zijn ontevreden over Brussel, de oorzaak van illegale immigratie

De helft van de Centraal-Europeanen (51%) is ontevreden over het leiderschap van de Europese Unie in Brussel, met daarentegen slechts 37% tevreden. Alleen onder de Roemenen is er veel meer tevredenheid (58% tevreden en 29% ontevreden), terwijl dit percentage gelijk is aan Polen en Duitsers (Polen 45% tevreden en 43% ontevreden, Duitsers 47% tevreden en 45% ontevreden). In het geval van de andere landen zijn er overal aanzienlijk DIA5meer ontevreden mensen. Onder de Tsjechen is het aandeel ontevreden 65%, onder de Hongaren 61%, onder de Slowaken 57%, onder de Serviërs 55%, onder de Bulgaren en Slovenen 50%, in de Kroatië 47%. Het is belangrijk erop te wijzen dat ook de Duitsers verdeeld zijn over dit onderwerp, maar de Oostenrijkers zijn aanzienlijk ontevredener over Brussel (63%) dan tevreden (33%).

De achtergrond hiervan is, naast andere onderwerpen, dat de deelnemende landen aan deze enquête de analyse van de reactie op illegale immigratie uit Brussel niet delen. In geen van de landen is er een hoger aandeel dan eenderde van de bevolking gelukkig met de aanpak door Brussel van de illegale grensoverschrijdingen.
De negatieve respons op de aanpak door Brussel van illegale immigratie onder de Tsjechen is 82%, onder de Slowaken 81%, onder de Oostenrijkers 78%, onder de Hongaren en Slovenen beiden 77%, en onder de Polen en Bulgaren 72%, bij de Duitsers 68%, bij Kroaten en Serviërs 64% en onder de Roemenen is 55% ontevreden.

DIA6

Waar Soros bekend staat, heeft meer dan tweederde geen sympathie voor hem

Het onderzoek richtte zich ook op de persoon van György Soros. Eerder 38 , gevolgd door 44% kende de persoon van György Soros, in vergelijking met deze keer had 51% een mening over de Amerikaanse immigrant speculator. Soros ‘reputatie in Hongarije was de hoogste, 79% van de bevolking was op de hoogte van hem. Deze ratio ligt ook boven het gemiddelde in Roemenië (71%), Servië (62%), Bulgarije (56%), Duitsland (60%) en Slowakije (53%). Interessant is dat hoe hoger de reputatie van Soros in een land, hoe minder sympathie er heerst. In landen waar de reputatie van Soros hoger is, heeft gemiddeld bijna (45%) een negatieve mening, terwijl het percentage positieve meningen gemiddeld slechts 19% is. Dit betekent dat in deze landen meer dan tweederde (70%) van degenen met Soros bekend, een negatieve mening heeft.

NP_prezentacio_visegradi_negyek

Een gemeenschap van V4s als metgezel

Tot slot had het onderzoek betrekking op de zichtbaarheid en acceptatie van de Visegrad-samenwerking. De samenwerking van de V4s is overweldigend in alle vier de landen, 92% in Slowakije, 85% in de Tsjechische Republiek, 80% in Hongarije, 79% in Polen. Voor elk land vindt een absolute meerderheid van de respondenten ook de samenwerking van de vier landen belangrijk.

methodologie

Telefonische peilingen van het deelnemende instituut zijn gedaan tussen 18 januari en 13 februari 2018, naast Hongarije in tien andere Midden-Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Kroatië, Servië, Roemenië, Bulgarije) door hen te ondervragen. De steekproef is representatief voor elk land op basis van leeftijd, regio, leefomgeving en schoolonderwijs. De maximale steekproeffout is 3,2 procent.

Bron: Nézőpont Intézet
Also published on Zeepertje.com

 • Message from Visegrad Group to muslims


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on TIEN VAN DE TIEN landen uit CENTRAAL-EUROPA zijn tegen IMMIGRATIE

 1. ongelovige // maart 7, 2018 om 12:23 //

  Orban laat er NIET EEN meer binnen en eist 445 miljoen van de EU als mee-betaling aan zijn grenshek, waar Europa immers ook mee van profiteert.

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/orban-tart-eu-met-campagne-gericht-tegen-immigratie-593712/

  Timmerbaard kronkel als een aal in een emmer snot.
  “… ‘We hebben wel degelijk geholpen,’ huilt Timmermans … ‘twee jaar geleden was het veel erger.’ Volgens Timmermans wordt er hard aan gewerkt, maar is er nog geen langetermijnoplossing. ‘We moeten met de lidstaten een manier vinden om de buitengrenzen te beschermen en solidair zijn binnen de Europese Unie.”

  Timmerbaard moet maar fijn gaan kronkelen in het snot van zijn corrupte baas Selmayr. Kunnen ze samen het lied zingen: Deutschland Deutschland über alles in der Welt.

  Liked by 1 persoon

 2. Willem // maart 7, 2018 om 15:06 //

  Goed zo Victor.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // maart 8, 2018 om 12:05 //

  Uiteindelijk ligt het hele probleem bij landen als Italië, Griekenland en Spanje die de buitengrenzen van Europa volledig open hebben laten staan en zodoende de rest van de EU-landen met een enorme stroom economische vluchtelingen hebben opgezadeld.

  De hele vluchtelingencrisis is een dossier van slimme calculatie (welke landen bieden de hoogste uitkeringen?) linkse goedmensen-mentaliteit en het eeuwige Duitse schuldcomplex n.a.v. de holocaust, met een ‘wir schaffen das’ als rampzalige uitkomst.

  Onze regering wil nu in gesprek met Timmermans om een betere herverdeling van de asielzoekers in gang te zetten en desnoods de landen die niet willen meewerken te korten op hun subsidies vanuit Brussel.

  De verkiezingen komen er aan dus men wil wat spierballen tonen. Maar enig effect zal het niet opleveren. Als geheel Centraal-Europa de hakken stevig in het zand zet betekent het opleggen van harde sancties het definitieve einde van de EU in zijn huidige vorm.
  En zover laat Brussel het niet komen dus van die herverdeling zal niets terecht komen en de volgende lichting asielzoekers staat alweer in de startblokken om onze buitengrenzen te bestormen. Geholpen door nota bene de Italiaanse Kustwacht inclusief de onvermijdelijke linkse activisten.

  Dat er intussen steeds meer schietpartijen plaatsvinden gepleegd door autochtonen in gebieden die worden beheerst of zijn bezet door Afrikanen en militante moslims is natuurlijk onvermijdelijk.
  Dit zijn geen incidenten als gevolg van racisme of extreemrechts gedachtegoed maar als logisch resultaat van een totale ontwrichting van de lokale samenleving, een botsing van culturen, religies en excessen zoals voodoopraktijken, kannibalisme en andere ‘exotische’ extremiteiten.

  Dat 10 landen weigeren om mee te werken aan deze vorm van culturele zelfvernietiging mag geen verbazing wekken. Integendeel, deze landen verdienen ons respect en ze vervullen een voorbeeldfunctie voor de rest van Europa waar de moslimenclaves als paddenstoelen uit de grond schieten als voorlopers van autonome gebieden waar uitsluitend de moslims het voor het zeggen zullen hebben.

  Een creatuur als Timmermans wring zich in allerlei mogelijke en onmogelijke bochten om zijn verantwoordelijkheid voor de huidige chaos te ontkennen en zo zijn geweten (voor zover aanwezig) te ontlasten.

  De buitengrenzen stonden al ver voor 2015 wagenwijd open en men heeft structureel verzuimd om bijtijds harde en effectieve maatregelen in te voeren om die volksverhuizingen te stoppen of in enige mate te beheersen.
  De mensensmokkelaars zijn nooit ter verantwoording geroepen en voor het gerecht gesleept i.v.m. moord, doodslag, chantage en vele andere strafbare feiten.

  De Afrikaanse landen die weigeren om uitgeprocedeerde asielzoekers terug te nemen zijn nooit aangepakt door ze te onthouden van subsidies, Ontwikkelingshulp (of samenwerking?) en andere vormen van charitas die traditioneel verdwijnen in de zakken van de verlichte dictators die daar de scepter zwaaien en met wie volgens Brussel bindende afspraken mee kunnen worden gemaakt. Hoe naïef kan men zijn?

  Intussen groeit ook het verzet in landen als Zweden en zelfs in Duitsland steeds meer onder de autochtone bevolking tegen de omvolkingspolitiek vanuit Brussel. Politieke aardverschuivingen zijn een indicatie dat de limiet is overschreden in met name Italië.

  In Brussel maakt men zich ernstige zorgen over het oprukkende populisme en het is niet geheel ondenkbaar dat de veiligheids- en inlichtingendiensten (uiteraard in opdracht) hun aandacht gaan verleggen in het vinden van een Volkert om het vuile werk op te knappen in het landsbelang.

  Een scenario wat in het verleden feilloos heeft gewerkt en menige linkse activist zal zich beschikbaar stellen om een dergelijke opdracht naar eer en geweten uit te voeren.

  Men moet tenslotte als een Timmermans of Juncker zijnde iets doen om in de toekomst te voorkomen dat men verantwoording moet afleggen voor een Volkstribunaal.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s