Nieuw

South Africa Gov’t Says It Will ‘Print More Money’ And ‘Make Everyone Rich’

South African finance minister, Nhlanhla Nene, screenshot YT

The new South African finance minister, Nhlanhla Nene, has announced that the government will print billions of dollars worth of the national currency and hand it out to poor black people so that “everyone will be rich.” What could possibly go wrong?

Mr. Nene, who made a dramatic return to his former position as head of National Treasury in President Cyril Ramaphosa’s new Cabinet, has spoken on a array of issues, but it’s his startling plan to “fight poverty” by forcing the reserve bank to “print more money” that has led many analysts to compare his plan to that of a 4-year-old child.

South Africans are continuing to be poor when we can print more money to ensure that everybody has it. Our people are poor because there is a shortage of money in the country.  It’s not the shortage of jobs that makes people poor, it is the shortage of money. We have paper and ink, so we will print more money and give it to the poor, and make all of them billionaires if that is possible.” Nene said.

Your News Wire >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on South Africa Gov’t Says It Will ‘Print More Money’ And ‘Make Everyone Rich’

 1. Als het niet zo triest was, dan lachte je je toch rot. Hebben ze bij FvD toch gelijk, dat zwarten een laag IQ hebben. Maar volgens mij heeft deze Minister het IQ van een Amoebe.
  Je zal als blanke Zuid Afrikaan maar met zo’n zwarte debiel als Min. van Financiën opgescheept zitten.

  Like

 2. Republikein // maart 7, 2018 om 01:18 //

  Oetlul.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 02:04 //

  Schitterend !! En zo’n man heeft het voor het zeggen, je verzint het niet !!
  Je hoeft waarachtig geen econoom te zijn om de destructieve uitkomst te voorspellen.

  Like

 4. Republikein // maart 7, 2018 om 02:21 //

  Spion van de CIA, de bedenkers van de bitcoin, over een andere boeg.

  Like

 5. Republikein // maart 7, 2018 om 02:56 //

  De Universiteit van Nederland zoekt meer knappe koppen.

  Liked by 1 persoon

 6. @ Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 02:04

  De ECB doet het al jaren hoor, Draghi (Goldman Sachs) print elke maand 80 miljard euries.

  Like

 7. skeeter // maart 7, 2018 om 04:42 //

  @ Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 02:04 //
  Wij hebben ook zo een clown.

  Like

 8. jackvanderveen // maart 7, 2018 om 07:22 //

  Beter ze printen water en voedsel in 3D, papier is nauwelijks voedzaam en de inkt giftig. Maar wees hoopvol, straks heeft iedereen werk in Zuid-Afrika, iedereen mag zijn eigen geld drukken.
  Toch wel leuk de I.Q.-theorie van Ramautarsing, welke wederom onomstotelijk wordt bewezen.

  Like

 9. Uiteindelijk (na het uitroeien van de blanke boeren en de totale chaos) komen de nikkers op het gratis geld van ons af, de linkse mannetjes en vrouwtjes zullen dan weer klaar staan met de spandoekjes….

  Like

 10. Duchesne // maart 7, 2018 om 09:06 //

  Geld heeft slechts waarde als ene ander bereid is iets tastbaars te verkopen in ruil voor dat geld. Het is een ruil middel, het is een opslag middel, het is het transporteren van goederen met een minimaal volume…

  Het drukken van miljarden Rand’s en die verdelen onder de armen is prachtig, het is alleen de vraag of er mensen zijn die goederen willen ruilen voor iets dat geen tegenwaarde meer heeft.

  Dit is denk ik typerend voor Afrika, vandaag overvloed en morgen zien we wel verder…..

  ….en als het morgen is en er is niets meer behalve honger en doodslag en er komt een gele, paarse of blanke man met een voorstel om te betalen met echt geld om grondstoffen te mogen delven omdat de zwarte man dat zelf niet kan, dan is dat het plan van de dag…..de natuurlijke gang van zaken.

  Like

 11. Duchesne // maart 7, 2018 om 09:20 //

  Trouwens wel een prachtig voorbeeld van inzicht en intelligentie….ik snap best dat er massa’s lieden zaken met Afrika willen doen, Indianen krijg je tegenwoordig niet meer zover om voor vijf dekens, een spiegel en bijl en een kralenketting Manhattan opnieuw te verkopen…..

  Wat hier gezegd word is eigenlijk geniaal, alles wat namelijk blank bezit is word zo indirect onteigend……door het onverkoopbaar te maken maar wel te taxeren en mee te nemen in de berekening hoeveel geld je kunt bijdrukken en toch de boodschap uitdsragen dat het gedekt geld is. Dit is namelijk de basis waarop de EU geld bijdrukt, met het bezit van de burgers als onderpand. Feitelijk ben je onteigend op het moment dat de boeken moeten worden gebalanceerd….

  Ben benieuwd wanneer mijn spam box vol word gekiept met erfenissen en zakelijke voorstellen uit Suid Afrika om grote stukken goud of diamant op te komen halen of het transport ervan te financieren voor de helft van de winst….

  Like

 12. Duchesne // maart 7, 2018 om 09:34 //

  De beste scholen in Nederland volgens de lijsten die men graag toont zijn de scholen die slechte leerlingen het snelst weten te signaleren en via een capaciteits test weten te lozen…
  Een diploma is tegenwoordig een garantie op het lagere onderwijs, dit om de kansen van de allachtoon qua papieren gelijk te trekken met de autochtoon.

  Met capaciteiten of intelligentie heeft een diploma niet zoveel meer van doen, een eindexamen mag vele malen achter elkaar worden gedaan tot het resultaat genoeg is, hoe dat tot stand komt is ene slecht bewaard geheim.
  Het verlagen van toelatingseisen voor verantwoordelijke beroepen is ook zoiets, feitelijk is het gratis werk geven zonder dat iemand het ook echt kan.

  Feitelijk is het verlagen van eisen en examens precies hetzelfde als geld bijdrukken om armoede te bestrijden. Moeten we deze zwarte man met de onuitspreekbarte naam eigenlijk wel uitlachen? Wat hij zegt is wat onze politici in het kader van gelijkheid in een andere vorm doen….

  Gratis geld, kom maar op, ik beleg het solide en groeiend.

  Like

 13. Laat maar lekker gaan daar…..we zullen wel zien wat ze aanrichten, ze weten het dan toch altijd zo te verdraaien dat de blanke mensen de schuld krijgen voor hun falen.

  Like

 14. Scrutinizer // maart 7, 2018 om 13:20 //

  @Aad,
  Inderdaad.
  De intelligente man met spaargeld zal zijn Rand omzetten in goud of vreemde valuta.
  Hierdoor keldert de Rand en dan zal men “speculanten” (en daarmee bedoelt men “rijke” blanken) de schuld geven en dit als excuus aangrijpen om hun goud of deviezen te confisqeren.

  Like

 15. Scrutinizer // maart 7, 2018 om 13:40 //

  Het leuke is overigens wel dat ie het zelf aankondigt. Dan kan je alvast beginnen shorten zonder je af te vragen of ze onverantwoord veel zullen drukken. Dat weet je nu immers met quasi zekerheid. In wezen geeft ie beleggers een waardevolle tool (informatie) om geld te kunnen verdienen. De meeste van die beleggers zijn overigens witte buitenlanders. Wat een vriendelijke cosmopolitische meneer toch, die nieuwe president…

  Like

 16. Republikein // maart 7, 2018 om 13:52 //

  Deze vent is ook short gegaan.

  Like

 17. Duchesne // maart 7, 2018 om 20:09 //

  Wat is geld als niemand het wil hebben?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s