Nieuw

Orbán tart EU met felle campagne tegen immigratie – ‘Er komt geen immigrant meer in’

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Door: Berend Sommer

In aanloop naar de Hongaarse parlementsverkiezingen verhardt de toon van premier Viktor Orbán. Als Hongarije de komende vier jaar iets wil bereiken, is het zaak dat er geen vluchteling meer wordt toegelaten. Orbán speelt het hard, en tart de Europese Unie opnieuw.

Orbán spreekt zich dinsdag tijdens een campagnebijeenkomst fel uit. Als Hongarije daarin slaagt, zal de economie ieder jaar met vier procent stijgen, en zal er in 2020 geen werkloosheid meer zijn, belooft Orbán. Volgens de Hongaarse premier leidt immigratie alleen maar tot ‘recessie, stagnatie en verval’.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/orban-tart-eu-met-campagne-gericht-tegen-immigratie-593712/

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Trackback / Pingback

  1. Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: