Nieuw

Krol neemt het op voor Baudet: ‘aanvallen D66 onder de gordel’

Foto: Henk Krol bij het Noordelijke Lijsttrekkersdebat. Bron: screenshot RTV Noord

Door: Matthijs van Schie

De voortdurende aanvallen van Alexander Pechtold op Thierry Baudet zijn ‘onder de gordel’. Dat zegt 50Plus-lijsttrekker Henk Krol nadat de lijsttrekker van Forum voor Democratie heeft bekendgemaakt dat hij vrijdag niet in debat wil met de D66-leider.

Dinsdagavond bracht Forum voor Democratie (FvD) een verklaring naar buiten: Thierry Baudet doet vrijdag niet mee aan het debat met lijsttrekkers van Radio 1. De FvD-leider zegt dat hij graag in discussie wil over de plannen van zijn partij, maar dat Pechtold er enkel op uit is om ‘een sfeertje te scheppen’ met ‘flauwe oneliners’. Zo wil de voorman van D66 met Baudet discussiëren over de stelling ‘voor racisme is geen plek in onze gemeenten’. Daar heeft laatstgenoemde geen trek in.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/krol-neemt-het-op-voor-baudet-aanvallen-onder-de-gordel-593581/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: