Nieuw

Gelukkig: geen gekozen burgemeester in Amsterdam

Gelukkig ? Ben je dan tegen een gekozen burgemeester, Fub ? Nee, maar ik ben wel tegen een islamitische burgemeester en als je een burgemeester wil kiezen zal je eerst het stemrecht van mohammedanen moeten schrappen anders eindigen we met een islamitische burgemeester. De ummah stemt als één en de autochtone bevolking verdeeld, het resultaat laat zich raden. Hier heb ik dat al eens uitgelegd.

Geen referendum over nieuwe burgemeester Amsterdam

De nieuwe burgemeester van Amsterdam kan niet middels een referendum plaatsvinden. Het plan van de stichting Meer Democratie om het volksinitiatief ‘Wij willen onze burgemeester kiezen’ wordt door het stadsbestuur van Amsterdam naar de prullenbak verwezen. Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Gelukkig: geen gekozen burgemeester in Amsterdam

 1. bp633livenl // maart 7, 2018 om 17:15 //

  In Arnhem zit een benoemde burgemeester en dat is ook een moslim.
  je zou dus zeggen dat het niet zoveel uitmaakt, gekozen of benoemd.

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // maart 7, 2018 om 22:10 //

  Dat is natuurlijk het probleem inherrent aan democratie.
  Ik ben ook tegen een gekozen regering gezien de meerderheid der kiezers aanhanger is van een cult gebaseerd op roof (nl. een welvaartstaat gefinancierd uit afpersen van de productievere). Maar helaas: het is niet anders…

  Like

 3. Kuzu af in je mand en pootjes geven aan baas erdogan.

  Like

 4. paulzwueste // maart 25, 2018 om 21:02 //

  Aboutaleb is ook op een totaal ondemocratische manier burgemeester gemaakt.
  Vroeger deden ze dat door je broek naar beneden te trekken, maar sinds de islamitische invasie
  mogen moslims dat bij alle vrouwen die ze op straat tegen komen.
  En die burgemeester maar knikken.
  Waar is die Abaoutaleb nou weer?
  Oh die zit weer ‘m paar weken in Marokko om zijn koning advies te geven inzake het uitmelken van de Nederlandse bevolking door middel van uitpersing van zijn eigen onderdanen en door ze niet terug te willen nemen….
  Kan allemaal in ’n links gekkenhuis!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s