Nieuw

EU-deskundige: De volgende massale immigratie begint in juni 2018 !

foto ter illustratie

De ex-journaliste van het toonaangevende Oostenrijkse persbureau “APA” en werknemer van de bondskanselarij Kornelia Kirchweger heeft in het hele Duitstalige gebied al beroering gebracht. Met haar “Wochenblick” artikelen over EU, migratie en asiel bereikt ze honderdduizenden lezers. Nu trekt de insider weer eens de aandacht: Op 23 maart zal ze op uitnodiging van “Wochenblick” in Linz  de laatste EU-plannen voor massale migratie verklaren !

In een “Wochenblick” -artikel dat in januari werd gepubliceerd, waarschuwde de deskundige al nadrukkelijk: “De EU maakt zich op voor de volgende migratiegolf. Deze zaak werd tijdens de laatste EU-top uitdrukkelijk besproken, namelijk de handhaving van de verplichte vluchtelingenquota en de optimalisering en communautarisering van het beheer van een nieuwe vluchtelingenstroom.

Details sijpelen slechts langzaam naar buiten 

De eerste details over de herziening van de Dublin-regeling zijn nu openbaar gemaakt. Asielzoekers zouden in de toekomst dan ook asiel kunnen aanvragen, zelfs in landen waar zij zogenaamde “ankerpersonen” kennen. Bijzonder explosief: deze “ankerpersonen” zijn in de eerste plaats ongedefinieerde “verwanten” van asielzoekers.

Illegale immigratie gelegaliseerd ?

Kortom, dit zal waarschijnlijk leiden tot een verregaande legalisering van de voorheen illegale massa-immigratie in Europa, waarschuwt Kirchweger. We zullen de migratie nooit kunnen stoppen…. het is onze nieuwe realiteit,” zei EU-Commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos.

Nog erger dan in het invasiejaar 2015 !

De voormalige hoge functionaris van de bondskanselarij, die ook de EU-toetredingscampagne voor Oostenrijk coördineerde, benadrukt: “Aangezien het nieuwe Dublin-systeem tot juni 2018 van kracht moet zijn, wordt vanaf deze periode een nieuwe immigratiegolf verwacht.”

Qua aantallen kan dit zelfs nog hoger liggen dan het aantal asielzoekers in 2015 ! Op 23 maart zal Kirchweger in Linz de concrete achtergrond toelichten van het in het geheim ontwikkelde EU-plan.

Top insider Kirchweger

Kornelia Kirchweger werkte voor de “Austria Presse Agentur” (APA) en was correspondent voor internationale nieuwskanalen zoals BBC en CBS.

Als politiek medewerker coördineerde zij de campagne voor de toetreding van Oostenrijk tot de EU tussen de bevoegde instanties en het kabinet van de bondskanselier onder leiding van Franz Vranitzky. Later was ze hoofd van de EU-afdeling van de federale persdienst.

Vandaag heeft de topjournalist genoeg van de leugens en bericht over de politiek correcte wereld van de media voor “Wochenblick” zonder muilkorf.

Bron (ingekort):

https://www.wochenblick.at/eu-expertin-ab-juni-2018-beginnt-die-naechste-massen-einwanderung/

‘Wochenblick’ wil graag nog kaarten verkopen voor het evenement 23 maart in Linz, Oostenrijk, dat kan via de link hierboven.

h/t Louise Rozema

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

20 Comments on EU-deskundige: De volgende massale immigratie begint in juni 2018 !

 1. Je gelooft ‘t niet!

  Like

 2. Yvonne // maart 7, 2018 om 21:12 //

  Geloof het maar wel dat willen die etters in Brussel toch
  Nou dan gaan we alvast onze koffers voor 18 juni maar pakken, maar ja waar moet je heen

  Like

 3. Ik hoop dat IS één nobele daad verricht en dat is het opblazen van de EU in Brussel. Het liefst wel als Juncker en ander tuig binnen is.

  Like

 4. jungleelephant // maart 7, 2018 om 22:43 //

  Ik wens de Eu-maffia een bad met zenuwgas toe;dat schijnt goed te werken!Het is nu:zij of wij!

  Liked by 3 people

 5. antiislamnu // maart 7, 2018 om 23:13 //

  Ze zien natuurlijk dat rechts steeds meer terrein wint in Europa de mensen zijn het opengrenzen beleid echt zat.
  Dus nu het nog kan storten ze Europa nog even vol asielparasieten hoop wel dat de daders de dood straf krijgen wegens landverraad.

  Liked by 3 people

 6. Scrutinizer // maart 7, 2018 om 23:51 //

  @Yvonne,
  Waarom steeds dezelfde vraag stellen?
  Of was ze gewoon retorisch en blijft u gewoon in NL?
  Gelukkig kan ik naar eerdere schrijfsels verwijzen.
  Zie reactie 22 op deze draad:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/10/waar-moet-je-heen-als-woiii-uitbreekt/
  Zomerse groeten uit het zuidelijk halfrond.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 8, 2018 om 00:00 //

  Een mens hoopt natuurlijk dat dit de woorden van een onheilsprofeet zijn, maar met alles wat ik lees en zie vrees ik dat de werkelijkheid aardig overeenkomt met deze voorspelling. Kennelijk heeft men besloten dat de immigratie in de hoogste versnelling moet om ‘incidenten’ voor te blijven.
  Hoog tijd dat ze op de randen van de euromunten weer “God Zij Met Ons” persen.

  Liked by 1 persoon

 8. De volgende grote asielstroom zal net als die van 2005 door Brussel geregisseerd worden want
  Europa moet koste wat het kost van blank naar bruin getransformeerd worden.
  Alles volgens het Koudenhove-kalergi plan.
  Verdeel en heers.

  Liked by 1 persoon

 9. Yvonne // maart 8, 2018 om 14:36 //

  scrutinizer, ik wil echt weg, bij ons ook steeds meer moslims, ik heb het geld niet om weg te gaan , ik zit vast in dit land wat ik een eng land begin te vinden.als ik weg zou kunnen waar moet ik van leven? ergens anders krijg je denk ik geen huis en gratis poen, waarom al die lui wel
  een jank verhaal vertellen en ze krijgen uitkering en mogen in de meeste gevallen blijven

  Liked by 1 persoon

 10. Er worden geen aantallen genoemd…maar ga er gerust vanuit dat die aantallen zullen worden overschreden. Ongebreideld en dik betaald vanuit Brussel de EU burger in de bek schijten, het lijkt een onbedwingbare verslaving van de machtsgeile plucheplakkers.

  See y’all voor de in de toekomst op te richten volkstribunalen luitjes!

  Like

 11. Scrutinizer // maart 8, 2018 om 15:47 //

  @Yvonne,
  Ik ken uw persoonlijke toestand niet maar … waar leeft u in NL van?
  Als u een baan hebt en die moet opzeggen om een andere te zoeken, is het lastig.
  Maar als u gepensionneerd bent, dan kan u wel weg.
  Liefst buiten Europa, maar er zijn ook andere opties.
  Laat ik er kort enkele bespreken. Maar u zal zelf verdere research moeten bedrijven.

  Buiten Europa:
  – HK en Sinigapore zijn erg duur qua vastgoed maar niet qua levenskost (tenzij je een auto wil in Sg maar dat is nergens voor nodig) de kans op een baan is vrij hoog en salarissen zijn er navenant maar … het dure vastgoed is wel een domper op de feestvreugde. Leeftijd is in principe geen beperking.
  – Australie en Nieuw-Zeeland hanteren een greencard systeem en je komt maar in aanmerking als je onder de 50 bent (tenzij je een paar miljoen investeert, dan is leeftijd geen bezwaar). Uitzicht op werk is reeel als u wat te bieden heeft. Vastgoed is er duur maar niets in vergelijking met HK of Sg. Bent u nog geen 50? Verdiep u dan in deze landen.
  – In Uruguay is inkomen een vereiste. Zonder baan kom je er niet in, tenzij je bv. een flat verhuurt (dat mag je flat in NL zijn). Als u dat heeft: verhuur die en kwalificeer u alzo voor migratie. Eenmaal je je documenten op zak hebt, kan je hem verkopen en het geld gebruiken om in Uruguay zelf iets anders te kopen. Vastgoed is heir goedkoop. Stel u heeft een flat in Den Haag van 100m2 en krijgt hiervoor 300k. Welnu, voor de helft van dat bedrag koop je hier iets evenwaardigs en het verschil is een reserve waar je nog jaren mee voortkan. Overigens: ik weet niet in welke levensfase u zich bevindt maar hier een kind op de wereld zetten geeft het kind automatisch de Uruguayaanse (dubbele) nationaliteit én geeft u als ouder automatisch verblijfsrecht, zelfs als u te arm bent of een strafblad hebt etc. Het is daarvoor zelfs niet nodig hier formeel te verblijven (bv. immigratiedossier ingediend en “in behandeling”). Zelfs als u als toerist de passage bent en uw kind wordt hier geboren dan krijgt het de nationaliteit en geiet u als ouder mee de voordelen qua verblijfsrecht. Let wel: voeding kost hier dik het dubbele van in NL. De rest is vergelijkbaar met NL (kledij, zorg, verzekeringen, …).
  – In Paraguay (een goedkoop land!) loopt alles het snelst. Daar volstaat een bank deposit van ik meen 35k USD. Nog geen 30k euro. Dus verkoop uw flat in NL > buy your way in. En het geld ben je niet kwijt (tenzij de bank failliet gaat). Paraguay is op zich minder ontwikkeld maar het is lid van Mercosur dus als resident kan je vrij reizen naar o.a. Argentinie, Brazilie, Uruguay. Ben er zelf nooit geweest maar ik ken menigeen in Uruguay die er regelmatig komt en die zeggen allemaal dat het er goedkoop is en dat de hoofdstad vrij veilig is. Nadeel is dat het geen kust heeft en in de zomer de temperaturen behoorlijk kunnen oplopen.
  – Panama kent meerdere soorten visa, waaronder sommige speciaal gericht op gepensionneerden. Een bedrijfs- of staatspensioen volstaat. Minimum (ik meen) 1000 dollar per maand. Maar er zijn ook andere mogelijkheden/categorieen. Google o.a. op “friendly nations programme”. In Panama is vastgoed niet duur en dagelijks leven evenmin.

  In Europe zijn er nog enkele plekken het overwegen waard.
  Zelf zie ik niets in Oost-europe wegens spanningen met Rusland die mogelijk tot Oorlog leiden dus dan ben je niet veilig in je (nochthans blank) Polen.
  Maar het percentage “vredelievenden” in Portugal is verreweg het laagst van de hele EU en ook daar geldt dat het vooral gaat om grote steden. Misschien dat er in Lissabon al bij al nog net meer zijn dan u voor wenselijk acht maar in Porto zal het wel meevallen.
  Het is niet ver van NL. Erheen vliegen is niet duur. Ga er eens een weekje poolshoogte nemen, zou ik zeggen.
  LBNL in Europa (geografisch) maar niet in de EU is er nog een klein landje dat je doet denken aan het engeland van 30-40 jaar geleden: the Isle of Man. Je zal der de “vredelievenden” met een vergrootglas moeten zoeken. Het is geen EU-lidstaat en krijgt dus geen quota’s door de maag gespitst. Anderzijds nemen individuele “vredlievenden” zelf niet het initiatief daarheen te trekken omdat ze er geen uitkering krijgen, dus dan beter naar Engeland zelf.
  Het is er klein, rustig, kalm. Ideaal voor een gepensionneerde. Ook voor opgroeiende kinderen lijkt me. Maar voor wie een baan zoekt wellicht niet ideaal. Als u echter AOW trekt, dan maakt het niet uit en is het er rustig, veilig en nostalgisch vertoeven.

  Zo, hopelijk had u hier wat aan.
  Ik stel voor dat u nu vollop op internet zaken verder gaat uitvogelen, gevolgd door een of meer reizen. Als u echt een beperkt budget heeft, stel ik voor te focussen op Portugal (omgeving Porto) en Isle of Man. Voor een paar honderd Euro kan je erheen en zaken ter plaatste in kaart brengen. Hou ons op de hoogte van uw bevindingen. Ik neem aan dat menig lezer hier erg geinteresseerd zal zijn.
  Wellicht zijn er anderen die iets soortgelijks kunnen doen waardoor dit blog een soort info-exchange wordt. Misschien kunnen taken evrdeeld worden. De ene bereisd IoM, de andere Portugal en weer een andere bevliegt Panama en iedereen deelt zijn bevindingen hier.

  Liked by 2 people

 12. 2010
  Van de Europese Resolutie 1743
  waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord.
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.
  http://www.assembly.coe.int

  Liked by 2 people

 13. Die Europese Resolutie 1743 even in z’n geheel doorgelezen … niet te geloven dit. Wat een stelletje van de ratten besnuffeld achterlijk Brussels tuig zit daar toch, door ons dik betaald en wel. Europa lijkt verloren.

  Like

 14. Johan P // maart 8, 2018 om 18:15 //

  uiteraard. En de EU heeft gelijk als ze beweert dat de illegale immigratie afneemt : ze verklaren het namelijk legaal. Probleem opgelost. Toch?

  Liked by 1 persoon

 15. Groot Moefti Junckert en zijn koorknaapje Franz Timmermanz, de buikspreker, zijn al bezig om resolutie 1743 wat aan te scherpen.
  Er komen bevolkingsbeperkende maatregelen voor de inheemse volken van de EU en de moslimpopulaties in de EU staten gaan gestimuleerd worden meer kinderen te nemen door de kinderbijslag voor hen aanzienlijk te verhogen, verder wordt de bouw van grotere woningen in lommerrijke omgevingen voortvarend ter hand genomen om kinderrijke allochtone gezinnen in onder te brengen en zo een evenwichtigere bevolkingssamenstelling te verkrijgen.

  Like

 16. Hoe bedonder je de burgers………………door op allerlei mogelijke manieren te liegen en meer wetten maken die het ons nog onmogelijk maken iets er tegen te kunnen doen.

  Like

 17. Liked by 1 persoon

 18. Duchesne // maart 9, 2018 om 12:59 //

  Lijkt mij dat 23 maart een mooi dag is.

  Like

 19. ongelovige // maart 9, 2018 om 13:24 //

  @Duchesne // maart 9, 2018 om 12:59 // Lijkt mij dat 23 maart een mooi dag is.

  Bedoel je niet 21 maart?

  Like

 20. Tijl Uylenspiegel // maart 9, 2018 om 14:10 //

  Sargentini weer zo’n onbespoten groente/geitenwollensokken mafklapper van GroenLinks, je studeert geschiedenis en vervolgens ga je de politiek in !
  Klinkt natuurlijk goed als je gestudeerd hebt maar wat is een studie geschiedenis waard als je er geen lessen uit trekt ?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Judith_Sargentini

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Verkiezingen op komst: VVD wil weer asielzoekers uitzetten – nu over de niet-bestaande grens met België

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s