Nieuw

De EU-dictatuur betaalt de martelcentra van de Turkse dictatuur – Pieter Omtzigt stelt nep-vragen

Ja, sorry. Wij hadden het even gemist. Het bericht is al van januari vorig jaar. Maar de politiek is niet zo snel, vandaar dat Pieter Omtzigt vandaag pas klaagde.

Pieter maakt met al zijn voorkeurstemmen, 92.000,  deel uit van de huidige genocide-coalitie, en had die coalitie ook kunnen stoppen, want hij haalt in zijn eentje anderhalve kamerzetel en waarschijnlijk meer als hij onafhankelijk gaat.

NAVO land Turkije voert momenteel een aanvalsoorlog tegen zijn buurland, nadat het er eerder al een deel van bezet heeft. Dat gaat werkelijk tegen alle verdragen in, en van de EU of de Nederlandse coalitie hebben we nog niet één afkeurend woord gehoord.

Dat gaat gepaard met alle mogelijke mensenrechtenschendingen, maar de NAVO en de EU don’t give a fuck !

En Omtzigt kan lullen wat hij wil, maar hij maakt een coalitie mogelijk die dat steunt. Die vragen zijn voor de gratis, we hebben vandaag gezien hoe nota bene Kamer-moties door deze coalitie, waar hij deel van uitmaakt, behandeld worden.

Ik ben een beetje klaar met toneelstukjes.

Lees wat de Turken geflikt hebben met de burgemeester van de grootste Koerdische stad in Turkije, en krijg een idee van Turkse gevangenissen:

THE STATEMENT BY MEHDI ZANA ON THE OCCASION OF THE INTERNATIONAL DAY IN SUPPORT OF TORTURE VICTIMS AND SURVIVORS
Friday, June 26, 1998

My name is Mehdi Zana. I’d like to start by expressing my appreciation to the organizers of the International Day against Torture, the Congressional Human Rights Caucus and the Torture Abolition and Survivors Support Committee for this briefing and for bringing the suffering of the survivors of torture to the attention of the US Congress and the public.

I am a Kurd from Turkey. I was the mayor of Diyarbakir, the most important city in the region where the Kurds live, in Turkish Kurdistan. Starting in 1980, I was imprisoned under conditions some of you might find hard to imagine. I was imprisoned with other Kurds, some of whom are dead today. I was tortured to such an extent that I continue to suffer from the aftereffects. My imprisonment was due to my having repeatedly taken positions in favor of something that seems elementary to me: the rights of Kurds.

Lees verder >>

Dit is hoe Turkije omging met de ‘vermeende’ coupplegers:

Turkish troops imprisoned after the failed military coup are being raped, starved and left without water for days, it is claimed.

Many of the 10,000 detainees are locked up in horses’ stables and sports halls – some hogtied in horrific stress positions, according to human rights campaigners. The Mirror >>

We hoeven ons niet af te vragen hoe ze hun aartsvijanden de Koerden zullen behandelen nu ze hun Basji-Bozoeks op ze losgelaten hebben in Afrin.

Stomme vragen stellen helpt niet. Wat er nog over is van ons Nederlandse leger moeten we niet voor de zoveelste keer naar Afghanistan sturen of hun eigen mortieren laten happen in Mali. We moeten ons leger naar Afrin sturen, om den Turk te bevechten !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on De EU-dictatuur betaalt de martelcentra van de Turkse dictatuur – Pieter Omtzigt stelt nep-vragen

 1. ongelovige // maart 7, 2018 om 12:51 //

  Nee joh. Hèhè. Turkije wil juist de democratie in Europa redden! Want die dreigt ten onder te gaan aan extreem-rechts populisme, xenofobie en islamofobie.
  Daarom mogen wij ons aansluiten bij Turkije (als wij aan een aantal voorwaarden voldoen)

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/cavusoglu-turkije-moet-democratie-in-eu-redden-593580/

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 13:22 //

  Het is een dunne scheidslijn tussen een terrorist of een vrijheidsstrijder.

  Like

 3. Duchesne // maart 7, 2018 om 14:22 //

  Die scheidslijn tussen dictatuur en democratie in Europa is ook weg, ze zitten enkel nog een beetje te steggelen over uniformdecoraties. Let maar op, straks komen er EU ere kruizen en ridderorden…..de lauwe pis is voelbaar…..

  ….wij worden beheerd door lieden die per stuk een plasje diaree zijn, maar samen een zee van stront vormen….

  Doortrekken is wat er moet gebeuren, al die lui verwijderen en nooit meer enige macht geven, nog niet over een huisdier.

  Turkije is gewoon terruer, en alles wat ermee handeld of op enige wijze meebouwd is een mede moordenaar. IS had nooit te vreten gehad zonder turkije, het gros van de munutie en wapens kwam uit Turkije. Een “NATO” land wat terroristen bevoorrraad, dat isa ene land wat absoluut niet in de NATO thuishoort. De verbinding NATO is feitelijk de reden dat Putin niet heeft teruggeslagen toen Erdogan die piloot liet vermoorden….

  Net als “democratie” is NATO ook een trein die de Turk tijdelijk gebruikt tot men het doel heeft bereikt en er dan afstapt.

  Frankrijk maakt zich op voor veel drukte dit weekeinde, blijkbaart is de bevolking daar zich aan het klaarmaken om de straten te gaan schoonvegen, men is het kotsbeu.

  En onze media zwijgt, en tracht met onzin het nieuws te vullen…..

  Het zou mooi zijn als de alternatieve media elkaar ging opzoeken en een internet verbond sloot in plaats elkaar al dan niet betaald te beconcurreren, als alle volgers van sites samen op een site staan en het aantal is groot genoeg is het mogelijk politieke macht te eisen betreffende vrijheid van pers en intertnet.
  De reguliere pers is aan het kapotgaan, meer en meer journalisten moeten een prive site gaan runnen om genoeg inkomen te krijgen. Een groot verzamelpunt van nieuws kan de laatste adverteeerrders van de reguliere media overnemen en zo de staats roeptoeters financieel hun fundering wegtrekken. Die weg is de weg om persvrijheid te redden, door de staat hun lakeien en slaven te ontnemen. Op dit moment is de alternatieve media voor een groot deel afhankelijk van reguliere nieuwsbronnen, wat als je zelf een perscentrum hebt, een eigen ANP of iets op Europees vlak. In plaats van voorgekauwd nieuws zelfs beslissen wat wel en niet is, zelf achtergronden kunnen plaatsen en niet afhankelijk zijn. bijna alle websites hebben als bron regulier nieuws, dus als gekauwd en uitgekauwd en daart moet je dan aan de hand van kleur en zicht de smaak van zien te herleiden…..

  …volgens mijn boerenverstand is is de pers straks op een enkel compleet gesubsidieerd blaadje en zendertje kapot. Ik haat reclame maar adverteerders een groter podium geven is de weg om een zekere immuniteit te krijgen. Uiteindelijk wil men verkopen en een zo groot mogelijk publiek bereiken. Gezien wij allemaal consumenten zijn…..

  ik heb zelf niets met reclame, maar ik denk dat het verplaatsen van de adverteerders met een beter voorstel een stoelpoot is die de politiek kwijtraakt, van een krukje met drie poten. en znder macht is iedere website per stuk kwetsbaar, een verbindende website, een soort centrum van een spinnen web is denk ik bittere noodzaak tot overleven.

  Samenwerken is een beetje als wc papier, met een enkel velletje worden je vingers vies, met een volle rol heb je de schoonste kont ter wereld.

  Duchesne, consument tegen wil en dank.

  Organiseren is essentieel voor het blijven voortbestaan, op alle vlakken, meer dan ooit.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // maart 7, 2018 om 14:38 //

  …..een politicus is een hoer die een raam nodig heeft om te kunnen bestaan, als de bevolking de controle over de gordijnen en het rolluik heeft word er rekening met het volk gehouden en de zichtbare kledij aan ieders norm aangepast, men is immers afhankelijk. Wanneer de gordijnen door de politicus worden bediend of door de pooier zal het beeld dat men toont geen rekening houden met die bevolking maar slechts met enkelen daarvan wiens zieke belevingswereld evenredig met hun financieen lopen. daarom laat men heden al pedofiele huwelijken en kindermisbruik toe, er is niemand die de gordijnen of het rolluik bedient….

  Een volk zonder pressiemiddel is een volk dat in de wachtrij staat voor totale dictatuur en complete willekeur, zo’n volk verliest het recht om over eigen lijf en leven te beschikken.

  Enkel met een contragewicht kun je afwegen, niet met de voet op een kant van de weegschaal en de zegen God’s op de andere schaal….

  Een grondwet heeft pas een algemeen nut als de opvertreders ervan naar rato worden vervolgd en bestraft, of als het als wapen word gebruikt tegen anders denkenden naar keuze.

  Al onze wetten worden door moslims gebruikt als het voordeel brengt maar in de kern verworpen omdat het onze wetten zijn. Wat ons een vaste lijn in het leven geeft is voor hun slechts een gebruiksvoorwerp, een weg tot verwerping van de wetten die hun recht geven.
  In die context van denken zouden moslims alle varkens moeten opeten zodat de varkens niet langer bestaan en de wereld rein is….maar dat is dan weer teveel moeite…mensen die zich niet aan de Islam onderwerpen gaan vermoorden daarentegen…..

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // maart 7, 2018 om 23:46 //

  Volgens de Saud is de extremistische islamist Erdogan samen met andere hardcore islamieten erop uit om het kalifaat weer in te voeren, een wens die Erdogan en de Turken, onderdeel van de “triangle of evil”, sinds hun verlies van het Ottomaanse kalifaat nog immer koesteren:
  https://www.algemeiner.com/2018/03/07/egyptian-media-saudi-prince-says-turkey-part-of-triangle-of-evil/#

  Like

 6. Hier ook:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s