Nieuw

Bregje van Lieshout van de SP Cuijk waar haalt U de gore moed vandaan om met Uw extreem linkse kop op mijn deurmat te gaan liggen?

Bedrijvers van de politiek hebben poep aan alles en iedereen, zo ook de socialisten hier in Cuijk. Ik heb godverdomme een sticker op me brievenbus om mezelf te beschermen tegen ongewenste rotzooi en JA daar valt het vodje van de islamitische vertegenwoordigers die ooit een socialistische partij vormden zeer zeker ook onder. Op internet kun je tenminste nog een spamfilter plaatsen maar tegen het ontvangen van deze bagger van, in dit geval, de SP sta ik kennelijk machteloos. Beste mevrouw van Lieshout, ik ga toch ook niet bij uw thuis op de deurmat zitten schijten?

En als het dan nog een interessant programma was dat ze me onder de neus drukte maar niets van dat alles. Nergens wordt er gesproken over het sluiten van de een of andere Kuukse haatkazerne, nergens wordt er gesproken over het hangtuig dat de Valuwe als afbraakgebied heeft gekozen en nergens spreekt men in het vodje van Bregje over het islamitische werkschuwe kut tuig met een kleurtje dat toch nooit of te nimmer aan het werk zou gaan aangezien ze hier geen tijd voor hebben, daar ze de hele dag met de reet naar die pedofiele nep profeet moeten bukken.

1Nu ik dat stukje ellende van de partij die alles doet voor mensen die hier niet thuis horen en zich ook nooit of te nimmer wensen aan te passen toch onder ogen heb, en ik dit ook nog is heb doorgelezen en gefotografeerd,kan ik er net zo goed even hier me gal over spuien alvorens het prullaria de papierbak in te mikken.

‘Voor je zelf, voor elkaar en voor Cuijk’ De SP.

Dan moet ik ze dus gelijk teleurstellen bij de eerste de beste regel, voor me eigen, of zelf zoals sommige mensen zeggen, moet ik dus nooit op de SP stemmen. Ik werk, heb een eigen huis dat om belastingtechnische redenen nooit afbetaald zou zijn, heb 2 auto’s en een motor en ik verdien ook nog eens boven modaal dus ik behoor tot de categorie mensen dat gigantisch genaaid wordt wanneer de linkse makkers van de SP aan de macht gaan komen. Al moet ik wel opmerken dat het aantal zwakzinnigen en analfabeten in Cuijk behoorlijk groot is, dus aan de macht komt het linkse anti Nederlanders gedrocht hier in Cuijk ook wel zonder mijn stem, maar dat is weer iets heel anders. De SP is er niet voor mij, wellicht voor heel veel andere wel maar nogmaals zeer zeker niet voor mij.

De SP is er voor elkaar, wanneer ze daar de leden van de SP die in Cuijk actief zijn mee bedoelen samen met de moskeeën en hun bewoners, dan kies je de SP voor elkaar en anders niet. Voor Cuijk daar ga ik helemaal niets op zeggen aangezien de belastingen voor huizenbezitters nu reeds de pan uit reizen en wanneer het aan de SP gaat liggen dan mag de werkende Cuijkenaar na krommer gaan liggen voor dat deel van de bevolking dat geen poot uit wenst te steken en worden de sociale lasten nog hoger aangezien er volgens de SP nooit genoeg asielparasieten gratis huis en alles wat ze nog meer blieven moeten kunnen halen in Cuijk. Ja we gratis en op kosten van de belastingbetaler natuurlijk.

Nu maak ik me al kwaad en heb ik nog niet eens de inhoud van het wc papiertje rondgezonden door Bregje van Lieshout van de SP Cuijk besproken.

Lijsttrekker Bregje van Lieshout:

“Wij gaan voor een efficiënter armoedebeleid, goede betaalbare woningen en eerlijk werk voor iedereen in Cuijk. Ook moet de kwaliteit en bereikbaarheid van de zorg voor iedereen op peil blijven. Vindt u dat ook? Stem dan SP, voor een sociaal Cuijk!”

En dat is dan weer het knappe van degene die deze onzin heeft opgeschreven, of eigenlijk heeft verzonnen. Wie kan er tegen bovenstaande zijn?

Alleen jammer dat de SP deze beloften, of hun wensen, toch niet na gaan of kunnen komen. Alles wat de SP wil kost geld en dat geld moet dus ergens vandaan komen. Natuurlijk stemt half Nederland op een partij die met bovenstaande punten komt of denk je dat je veel stemmen trekt door te roepen dat je meer armoede, duurdere woningen en zorg van lagere kwaliteit wilt?

Kom eens met punten die belangrijk zijn, zo komt het VVD in elk geval nog met een bestemming voor het ‘Homburg Terrein’ iets waar heel Cuijk al jaren en jaren op aan het wachten is. Op het stukje brievenbus vervuiling dat ik ongewenst van de Bregje ontving staan enkel en alleen punten die zo logisch en vanzelfsprekend zijn dat iedere partij deze wel in het programma heeft staan en niemand er tegen kan zijn. En verder is het ook nog eens zo dat ze dit ondanks de positieve bedoelingen nooit waar kunnen maken aangezien dit onbetaalbaar is.

2Speerpunten als ‘de gemeente gaat er alles aan doen om de armoede uit te bannen’ pleur toch eens lekker op in Cuijk, of nabije omgeving, is werk zat en enkel mensen die gewoon geen zin hebben om te werken zitten thuis of in de moskee. Niemand hoeft er in Cuijk in armoede te leven. Oeps toch wel ook in Cuijk zijn het de oudere die het vaak financieel zwaar hebben en dit zijn de mensen die door de SP al jaren lang in woord gesteund worden. Goed gelezen in woord gesteund worden en niet in daad.

Goede en betaalbare zorg daarvoor moeten we in Den Haag zijn en er is niet één wethouder in het gat Cuijk van welke partij dan ook die hier iets aan of mee kan doen, dus volledig nutteloos. Dat is natuurlijk ook zo voor de onzinnige opmerking dat de SP goed onderwijs wil. Volgens mij hebben ze in Cuijk juist een nieuwe scholengemeenschap gebouwd op een locatie langs de maas voor veel te veel geld terwijl het eerder genoemde Homburg terrein op kruipafstand van het station nutteloos leeg is en voorlopig nog wel zal blijven.

Meer betaalbare woningen in huur en koopsector is ook al dom gelul aangezien er nog steeds gebouwd wordt op de Heeswijkse Kampen en de renovatie van Cuijk Noord nog vol op bezig is, wederom een onzinnig en volledig nutteloos vulsel van het reclame vodje.

Ik krijg gewoon het idee dat ze bij de SP het programma van vier of acht jaar terug onder de kopieermachine hebben geplaatst om deze onzin als een kudde asieleisers over Cuijk te verspreiden. Kom toch eens met iets nieuws, hoeveel bomen zullen er wel niet zijn omgekapt om deze rommel van deur tot deur te dumpen?

“We stimuleren het culturen leven van Cuijk” Daar mee sluit Bregje haar ellende af. Nee ik ga nu niets zeggen over de culturen die hier niet thuis horen, oké de ene cultuur die hier niet thuis hoort. Wellicht bedoelt ze hiermee dat het weer eens tijd aan het worden is voor een andere aankleding van het plein voor het gemeentehuis.

Is het overigens ook mogelijk om aangifte te doen tegen de verspreiders van deze ellende? Ik heb toch niet voor niets stickers op me deur en brievenbus om deze bagger buiten te houden. Kom er dadelijk ook een koppeltje met rode kleding bij mij aan de deur om het politieke geloof te brengen en moet ik naast het stickertje dat ik aan de deur niet koop en geen geloofsidioten aan me bel wil ook nog een oplossing gaan zoeken voor mensen die mij het extreem linkse al dan niet op socialistisch antisemitische wijze gebrouwen gedachtegoed willen aansmeren?

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Bregje van Lieshout van de SP Cuijk waar haalt U de gore moed vandaan om met Uw extreem linkse kop op mijn deurmat te gaan liggen?

 1. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen betreft dit artikel niet alleen het beleid ten aanzien van de gemeente Cuijk . . . . !! Ik veronderstel dat vrijwel alle gemeenten last ondervinden van linkse partijen als de SP.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 8, 2018 om 01:01 //

  Wat kan zo’n stukje opluchten hè Bolo 😀

  Liked by 3 people

 3. Nooit zo een onzin gelezen….wat heeft uw “schijten” met een foldertje van de SP te maken.
  Ga huilen!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s