Nieuw

Video: boze Senegalezen trekken amok makend door het centrum van Florence

Florence, screenshot YT

In het centrum van Florence, werd een 54-jarige Senegalese straatverkoper gisteren om 12.00 uur op de Vespucci-brug doodgeschoten. Volgens eerste berichten zou hij door zes kogels getroffen zijn. De dader zou een 65-jarige Italiaan zijn.

In reactie daarop marcheerden boze Afrikaanse migranten door de avondlijke straten van Florence onder luide “Basta” -roepen. Ze blokkeerden eerst een rijstrook van de Vespucci-brug en trokken vervolgens door het historische centrum naar het Palazzo Vecchio. Onderweg trokken ze vuilnisbakken omver, vernietigden ze bloempotten en smeten versperringen om, meldt het Italiaanse dagblad Corriere Fiorentino. Met angst vervulde voorbijgangers vluchtten omliggende winkels binnen. De Imam van Florence Izzedin Elzir deed tevergeefs een beroep op de schreeuwende Afrikanen om kalm te blijven en de vernielingen te beëindigen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/03/06/wuetende-senegalesen-ziehen-marodierend-durch-florenz/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Video: boze Senegalezen trekken amok makend door het centrum van Florence

 1. Dit is de 2e……nog wat m….e……e……r

  Like

 2. paulzwueste // maart 6, 2018 om 19:55 //

  Gaat de goeie kant op in Italië.
  Ik heb gehoord dat ze ’n paar dagen geleden, na de verkiezingen, de hele Borgia-familie hebben opgegraven om de paus te vergiftigen en op het marktplein ondersteboven in tweeën te zagen.
  Berlusconi moet daarna de nieuwe Paus worden.
  Hij zal zich in het bijzonder inzetten om alle zwarten wit te schilderen en ze daarna terug te sturen naar Afrika.
  Het kwam gewoon door de huidskleur.
  Nu ze dus eindelijk wit zijn kunnen ze er iets behoorlijks van maken.
  Wie had dat gedacht, ja iedereen natuurlijk.

  Maar dat mochten we nooit zeggen…

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. Duchesne // maart 6, 2018 om 20:56 //

  De MG3 of de MAG erop….blijkbaar mag moorden enkel als je slachtoffer blank is en is een keiharde reactie reden om als zwart mede wezen in opstand te mogen komen en jezelf naar een martelaren status te mogen janken.
  Sorry, op moorden zit geen zwart patent en je kan zomaar als goedwillende cultuur verrijkende straatrover ook zelf het slachtoffer worden….risico van het vak…

  Schijnbaar noemt de media straatrovers in Italie straatverkopers, maar zo kun je een hoop stront ook aanprijzen als delicatesse. Het verhaal achter dit geweld van een 65 jarige zal het nodige leed en onrecht hebben, we zullen het daarom nooit lezen zolas het is. Net als de man die enkel negers neerschoot enkele weken geleden, het is een gevolg, we hebben nooit gehoord hoe het echt zat maar ik denk dat de vermoorde vrouw zijn vriendin was…..en de media zwijgt en keteldooft het…..brave honden…

  Duidelijk dat iemand het niet meer pikte, kan me er alles bij voorstellen.
  Animal Farm revisited, “some pigs are more equal than others”

  Liked by 2 people

 5. Feniks // maart 6, 2018 om 22:26 //

  Er wordt bewust een burgeroorlog veroorzaakt.
  De schuldigen zitten veilig op hun bewaakte landgoederen toe te kijken.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // maart 6, 2018 om 22:51 //

  Stel je voor dat je in Italië asiel hebt of er mee bezig bent.
  Dan is dit toch echt onverklaarbaar gedrag denk na dit is toch heel raar dit heeft geen rede of wel en is dit een bewijs dat het een invasie leger is wat het juiste moment afwacht om een burgeroorlog te beginnen.
  Anders is dit gedrag gewoon niet uit te leggen en dan de hulp van een of andere in de middeleeuwen rond zwevende imam in roepen wat een afgang.
  Al deze asielparasieten oppakken en het land uitgooien dat is de enige gepaste reactie.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 23:30 //

  Jammer dat dit niet één of twee dagen eerder is gebeurd, dat zou de overwinning van ‘populistisch’ Italië alleen maar groter hebben gemaakt.
  Los daarvan weten ze ook erg goed hoe ze zich populair kunnen maken !
  Hier maak je geen vrienden mee hoor jongens !
  Op het eerste filmpje duurt het trouwens wel lang voordat er politie te plaatse is. Helemaal niet dus !
  Je kunt er ook gewoon met z’n tweeën naartoe gaan natuurlijk, trek gewoon je wapen en doe waar je voor betaald wordt. Wat nou wachten op versterking ? Het enige dat ze begrijpen is grof geweld, nou geef ze dan wat ze willen.
  Waar blijft trouwens die beruchte maffia ?

  Like

 8. Duchesne // maart 6, 2018 om 23:44 //

  Het verschil tussen asiel aanvragen en daarmee om een gunst vragen tegenover een land binnen driongen en vervolgens gaan plunderen, roven, verkrachten en moorden om daarna te gaan rellen als iemand het zat is……

  Heb medelijden met hen die echt asiel nodig hebben, die worden hier aan een horde waanzinnigen overgeleverd en moeten er verplicht tussen leven, omdat ONZE politici niet in staat zijn of niet een scheidingslijn willen aanbrengen.

  Wij zien het verschil niet tussen vluchtende Syriers en verkrachtende Afghanen, kunnen het verschil ook nauwelijks zien, er is ook soms geen verschil, en ons beeld van Arabieren en moslims is grotendeels gevormd door onze ruim 50 jaar oude kennismaking met Marrokanen en hun cultuur en gewoontes, en hun gebrek aan respect en hun misdrijven.
  -10 permanent voor Islam….hoe een enkel volk zoveel voor zo velen kan verzieken…..

  Ons beeld van Negers was relatief positief met als uitschieter Zwarte Piet, de goedlachse kindervriend die cadeau’s bracht, ondertussen hebben we Sylvana en nu de horden die als waanzinningen tekeer gaan in het zuiden als punt van referentie……

  Als je niet als racist gedoopt bent dan word je het wel of je moet zo blind zijn als een kip of zo vervreemd van de realiteit als Adolf Rutte…

  Mensen vormen meningen door ervaring……anale sex zonder glijmiddel is een relatief slechte ervaring die slechts een enkeling als prettig ervaart, met glijmiddel in overvloed daarintegen…..grijns je als een mastruberende VVDer die de hele zaterdag en zondag onafgebroken in een kledingkast zit met een oranje stropdas om zijn nek en het andere eind aan een kleerhanger…..

  …..niks geheimzinnigs aan die grijns van Rutte, kwestie van begrijpen hoe dingen tot stand komen…en hoe silliconen glijmiddel de VVD gesmeerd houd…

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // maart 7, 2018 om 00:28 //

  Eind januari vond de Italiaanse politie het gefragmenteerde lichaam van een 18-jarige Italiaanse vrouw Pamela Mastropietro in twee loslopende koffers in de sloot van de Italiaanse stad Pollenza.

  Drie Nigerianen zonder geldige verblijfsvergunning worden nu beschuldigd van moord.
  Nu worden de schokkende achtergronden aan het publiek onthuld.
  Nigerianen zouden 18-jarigen hebben geknipt en gegeten!

  Het onderzoek loopt nog omdat er veel onduidelijke details zijn. Omdat de overledene geen hart en lichaamsdelen heeft, sluiten deskundigen een rituele moord op de Nigeriaanse maffia in verband met kannibalisme of orgaanhandel niet uit.

  Pamela stierf in het appartement van een bekende Nigeriaanse drugsdealer in de Nigeriaanse wijk Macerata. De gedaagde zei dat het slachtoffer een drugsverslaafde was en stierf aan overdosis. De autopsie onthulde twee steken in de buik en een zware slag op het hoofd.

  Het lichaam van Pamela werd “vakkundig” opengesneden: Kop, borst, bekken, vagina, benen en armen. Het lichaam werd gevild, lichaamsdelen ontbeend. Hart, nek en delen van de geslachtsorganen zijn verdwenen. Volgens de lijkschouwer was dit het werk van een expert, verschillende mensen moesten geholpen hebben.

  De lichaamsdelen werden gewassen met bleekmiddel om alle sporen te verwijderen. In het appartement van de verdachte, de 29-jarige Innocent Oseghale, werden de bloedige kleren van de doden gevonden. Er zijn ook sporen van twee andere personen, Nigerianen, die zijn gearresteerd tijdens hun ontsnappingspoging naar Zwitserland.

  Alle drie houden zich stil over achtergrond en details over het verloop van de bestial act. Advocaten verdenken, uit angst hun families in Nigeria in gevaar te brengen.

  De bekende chirurg, psychiater en criminoloog Allessandro Meluzzi, zei in een interview: De Nigeriaanse maffia is de meest meedogenloze maffia ter wereld, met sekten die al Italië en de traditionele maffia hebben overgenomen.

  Het geval van Pamela heeft te maken met hun maffiamethoden. Vandaag de dag zijn er Afrikaanse rituelen, waar het hart van een “slachtoffer wordt opgegeten, omdat dat moed en een lang leven in het oude geloof zou geven.

  We praten er niet over om niet racistisch te zijn,”zei Meluzzi,” maar dit is slechts het topje van een ijsberg.Aan dergelijke incidenten moet men waarschijnlijk even wennen. De advocaat van een van Nigeria’s medeverweerders wees erop dat bekend is dat mensen in Nigeria worden uitgesneden en organen worden verkocht.
  Kannibalistische maffiacultus?

  Like

 10. Daar hebben we denk ik drie keer over bericht, Rep. Je kan het vinden als je Mastropietro of Macerata in de zoekbalk stopt.

  Like

 11. Als je Innocent Oseghale invult kom je er ook wel 😉

  Like

 12. Republikein // maart 7, 2018 om 01:50 //

  Ja maar uh…
  Sure, echter schreef Duchesne hier iets over en dacht ik nou, ga ik ook wat plempen.
  Zie het maar als bladvulling.

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // maart 7, 2018 om 01:53 //

  Like

 14. Altijd welkom 😉

  Like

 15. Ja, en toen ik mijn laatste opmerking maakte had ik je fotootje nog niet gezien, voor de duidelijkheid. Voor ik verkeerd begrepen wordt.

  Like

 16. Republikein // maart 7, 2018 om 02:19 //

  Nee hoor, no worries zou Esp zeggen.
  K moest er wel hard om lachen…

  Like

 17. Claudia M. // maart 7, 2018 om 10:50 //

  Zouden ze in het land van herkomst ook zoiets kunnen flikken? Ik dacht het niet… Nee, daarvoor moet je in Europa zijn. Het continent van melk en honing met vol-idioten die dit gedrag goedpraten en ieder die hier iets van zegt het stempel racist opplakt!

  Ik heb een kunstzinnige gedachte en weet voor elke vernielde plantendrager een mooi alternatief, in de vorm van een gesmeed stalen struik met uit de kluiten gewassen stekels. Deze goed verankerd in de onderliggende steen. Als symbool voor wat zij zijn en om ons de boel niet langer te laten vernielen. Trap hier maar eens tegenaan…

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2018 om 11:29 //

  In het land van afkomst noemen ze dat een stammenoorlog Claudia en daar gaan ze nog een stapje verder

  Liked by 1 persoon

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Florence, de Senegalese gemeenschap dreigt: “Het wordt een totale oorlog in Italië”. Forza Nuova: “We zijn er klaar voor”.
 2. Senegalezen steken Madrid in de hens

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s