Nieuw

Trump-effect: Noord-Korea bereid om kernwapens op te geven

NK-nukes, screenshot YT

De leiders van Noord- en Zuid-Korea zijn overeengekomen om eind april een bijeenkomst te houden aan hun grens. Dat heeft een Zuid-Koreaanse veiligheidsadviseur aangekondigd na de ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in Pyongyang. Noord-Korea zou ook bereid zijn te denucleariseren als zijn veiligheid gegarandeerd kan worden.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het dorp Panmunjeom, in het midden van de gedemilitariseerde zone die Noord-Korea van Zuid-Korea scheidt, zei Chung Eui-yong, veiligheidsadviseur van de Zuid-Koreaanse president Moon.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Trump-effect: Noord-Korea bereid om kernwapens op te geven

 1. paulzwueste // maart 6, 2018 om 19:25 //

  Trump is de reïncarnatie van Jezus Christus…
  Hij doet het ene wonder na het andere.
  En die orthodoxe oden blijven maar ijzere heinig de andere kant opkijken, en willen gewoon niet erkennen dat Jezus Christus nu al zeker twee maal op aarde is verschenen.

  Zet ‘m op Trump!

  Liked by 3 people

 2. jackvanderveen // maart 6, 2018 om 23:09 //

  Neen joh, volgens ĖÉN VANDAAG, wordt juist Zuid-Korea als weldoener bestempeld en daarnaast zelfs ook Noord-Korea, waarbij nu Amerika MAG aanzitten. In plaats van dat Trump Noord-Korea de duimschroeven heeft aangedraaid. ĖÉN VANDAAG ÷ NPO euhum.

  Like

 3. Intussen heeft Amerika de duimschroeven flink weer wat aangedraaid, doordat Noord-Korea volgens de Yankees de halfbroer van Kim Jong-un met een zenuwgas om het leven heeft gebracht. >>>> https://www.nu.nl/noord-korea/5164835/vs-legt-noord-korea-nieuwe-sancties-moord-halfbroer-kim-jong-un.html

  Like

 4. ongelovige // maart 7, 2018 om 11:58 //

  Dit ist alles schon da gewesen. Weet niet meer: 10, 15 jaar geleden? Ook toen veel gedreig van Noord-Korea met kernwapens, daarop strenge sancties en ten lange leste gaf Noord-Korea een ietsepietsie toe. Zuid Korea en Amerika vielen hen huilend van blijdschap in de armen en gaven hen geld en hulpgoederen want door de sancties was er hongersnood.

  En we weten nu wat Noord-Korea daarmee gedaan heeft. De hulpgoederen zijn in de buiken van de Kims verdwenen en van het geld zijn mooie raketten en kernwapens gemaakt.

  Da capo al fine … (alles schon da gewesen)

  Like

 5. En weer trappen de meesten in de trukkendoos van de ubercommunist kim jong-un.
  Dit is mijn inziens voor de buhne.
  Dit doet Jong- un om nog meer macht te kunnen verwerven in Noord-Korea.
  Terwijl hij gesprekken gaat voeren met Zuid-Korea, gaat de nucleare ontwikkelingen natuurlijk gestaag door.

  Trump moet niet blijven waarschuwen, op een gegeven is de tijd van waarschuwen voorbij en wordt het tijd voor actie en mijn inziens is dat moment heel erg dichtbij aan het komen. Ook gezien het feit dat Noord-korea de VN sancties omzeilen om aan nucleaire materiaal te komen.

  https://www.elsevierweekblad.nl/economie/achtergrond/2017/08/na-verse-sancties-slaan-iran-en-noord-korea-handen-ineen-529168/

  Liked by 1 persoon

 6. Greengo // juli 2, 2018 om 15:54 //

  Like

 7. Greengo // juli 2, 2018 om 21:15 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s