Nieuw

Nieuwe partij Alternatief voor Zweden: “Ze moeten niet integreren – ze moeten terug naar hun thuisland”

Gustav Kasselstrand tijdens de persconferentie. Screenshot YouTube.

Gustav Kasselstrand, voormalig voorzitter van de Zweden Democraten Jeugdafdeling, lanceerde op maandagavond het Alternatief voor Zweden. Het is een nieuwe partij die de Zweden Democraten uitdaagt met een scherper immigratiebeleid.
– Wij zijn de terugkeerpartij van Zweden, zegt Kasselstrand.

Nadat de Zweden Democraten de banden met hun voormalige jeugdfederatie hebben verbroken, maken verscheidene van de voormalige leidende vertegenwoordigers van SDU nu een politieke comeback met de nieuwe partij Alternatief voor Zweden.

De partij, die tijdens de parlementsverkiezingen in september zichzelf zal verkiesbaar stellen, werd door Gustav Kasselstrand op een persconferentie om 20.00 uur op maandag gelanceerd.

Veel details over het Alternatief voor Zweden en wie de partij zal vertegenwoordigen, werden niet gepresenteerd tijdens de persconferentie.

Kasselstrand bevestigde echter dat de partij de Zweden Democraten zal uitdagen met een strenger immigratiebeleid.

– Wij zijn de repatriëringspartij van Zweden, zei hij.

De partij wil een “onmiddellijke asielstop zien, gevolgd door een actief terugkeerbeleid”.

Zonder deze twee maatregelen kunnen we nooit de enorme problemen oplossen die ons land teisteren, zei Gustav Kasselstrand.

– We hebben staatslieden nodig die de moed hebben om groep tegenover groep te stellen wanneer de resources niet eindeloos zijn.

Immigranten, die bijvoorbeeld, misdaden plegen, bij hun asielaanvragen frauderen of geen bijdrage aan de Zweedse samenleving leveren, moeten naar thuislanden worden gedeporteerd.

– Die horen niet thuis in Zweden. Die moeten niet integreren – die moeten naar hun thuislanden worden gedeporteerd, zei Kasselstrand.

Hij verwees naar een Sentio-onderzoek die de partij heeft laten uitvoeren, waaruit onder meer blijkt dat een derde van de Zweden overweegt te stemmen op een partij die de immigratie wil terugdringen, en veel meer dan welke van de huidige parlementaire partijen dan ook.

Het onderzoek toonde ook aan dat twee derde van de Zweden Democraten-kiezers een meer immigratiekritisch alternatief wil zien, volgens Kasselstrand.

Hij zegt dat de lucht uit de Zweden Democraten is geblazen, een partij waarvan hij gelooft dat het “verscheurd is door destructieve interne strijd en op jacht is naar geld”.

– Ik ben geen tegenstander van de Zweden Democraten – integendeel. Ik zie het nog steeds als de enige parlementaire partij die nog steeds probeert de ergste waanzin te breken, maar tegenwoordig komen ze niet meer verder.

De vertegenwoordigers van Alternatief voor Zweden werken volledig zonder financiële vergoeding, zei Gustav Kasselstrand verder.

Uit de website van de nieuw gevormde partij blijkt dat veel van de kandidaten afkomstig zijn uit de Zweden Democraten Jeugdafdeling, of betrokken zijn geweest bij de Zweden Democraten in Stockholm.

Bron:

http://www.friatider.se/kasselstrand-lanserade-nytt-parti-de-ska-inte-integreras-de-ska-ka-hem

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Nieuwe partij Alternatief voor Zweden: “Ze moeten niet integreren – ze moeten terug naar hun thuisland”

 1. MGTOW91 // maart 6, 2018 om 14:47 //

  Als het in Zweden zo erg is dat burgers aangeraden worden om niet in hun eentje te gaan hardlopen of te sporten, dan is het echt te laat.

  Like

 2. Vreeswyk W.T.h.E // maart 6, 2018 om 14:55 //

  Zij kopiëren de naam van Altervative für Deutschland, alsmede het programma.

  Groet

  WIM

  Like

 3. Geen integratie, maar remigratie !

  Dat roep ik al een tijdje ja:

  Like

 4. Daniel // maart 6, 2018 om 15:36 //

  Laten we maar hopen dat de alternatieve groeperingen zoals in Duitsland en Zweden geen ‘controlled opposition’ vormen.

  Like

 5. eindelijk raken mensen in Zweden bij hun verstand, na Duitsland en Italie

  Like

 6. paulzwueste // maart 6, 2018 om 17:32 //

  Juist!
  Het Zweedse volk komt eindelijk bij zinnen en gaat zich groeperen om terug te vechten.
  Niemand wilde er meer in geloven….

  Like

 7. Henk der Niederlànder // maart 6, 2018 om 18:00 //

  Dan zal ook net als in nederland de demonisering binnenkort wel beginnen.

  Like

 8. Uiteindelijk eindigt Zweden in een burgeroorlog en zal door een toestroom van internationale brigades uit Oost Europa uit de handen van de destructieve, gewelddadige islam worden gered.

  Like

 9. Duchesne // maart 6, 2018 om 19:24 //

  Uiteindelijk…..zullen er zeer weinig terurggaan, want gratis geld, huis, Miele en hoer (al dan niet vrijwillig) is hier. De eerste landen die alles eruit weten te krijgen zullen blij zijn, maar de landen waar alles terecht komt niet. Zoals ik het kan zien zal Duitsland enkel drukker worden, en Belgie en Nedeland idem dito. Wij zijn de afvoerput van Europa, het l;and met de meest labiele leiding, hier lopen alle asieleisers uiteindelijk met hakmes hun “rechten” op te eisen.

  Je zou bijna lachen om de fantsie uit de monden van onze nieuwe burgers van het recht hebben op alles als het niet met zoveel geweld en ellende gepaard ging.

  in het spel van het schoonmaken van het eigen land zijn de landen die het laast zijn de landen waar alle onzuiverheden blijven zitten.

  Als alle moslims uit Europa morgen naar Nederland afreizen en zich inschrijven bij gemeenten als woonachtig in Nederland, om direct daarna naar Den Haag reizen om nieuwe verkiezingen te eisen dan is dit land twee maanden later geheel democratisch een Kalifaat aan de Noordzee, geheel volgens ONZE regels, die daarna niet meer gelden…..

  Wij zijn de opvangbak van Europa, hier loopt het pad dood en is de sociale dienst in twintig talen in foldertjes uitgelegd, en anders zijn er wel gesubsidieerde stichtingen die helpen met aanvraag, huis en desgewenst de hoer m/v/etc… leveren of spelen….

  Wij juichen als onze buren de brand hebben geblust met al het beschikbare water en alleen ons dak nog in brand staat.

  Denk even verder dan een Italie zonder migrerende asieleisers, die gaan vrijwillig met geld en Mutti in zicht wel noordelijk maar echt niet zuidelijk.

  Liked by 1 persoon

 10. Horatius // maart 7, 2018 om 13:53 //

  Blijkbaar zijn nu ook de Zweden wakker geschrokken uit hun multiculturele droom. Wat rijkelijk laat want alleen met grof geweld laten de moslims en de Afrikanen zich het land uitknikkeren.

  En dan hebben we het nog niet eens over het probleem dat de landen van herkomst collectief weigeren ze terug te nemen.
  Mogelijk kan alleen een oprotpremie van minimaal honderdduizend Euro ze alsnog verleiden het vliegtuig in te stappen met hun gezinnen.

  Repatriëren op grote schaal zal al snel worden vertaald door de Linkse politieke elite als deportaties van slachtoffers van discriminerende populisten die vanuit een racistisch en fascistisch gedachtewereld handelen en denken.

  Men kan ook na een officiële Uitwijzing de uitkeringen stopzetten met als logisch gevolg dat men plunderend en rovend door het land gaat trekken en zo automatisch in aanmerking komt voor een z.g. Administratieve Detentie voor onbepaalde tijd in Interneringskampen onder een zeer sober regime.

  Dan is er in ieder geval in theorie een kans dat ze na een bepaalde tijd eieren voor hun geld kiezen en alsnog bereid zijn het land van melk en honing (de verzorgingsstaat) te verlaten.

  De Zweden zijn natuurlijk veel te laat om een escalatie te voorkomen. Want de kans dat men vrijwillig het land zal verlaten is minimaal, dus het risico op een burgeroorlog op de langere termijn is niet gering, want zelfs de Zweden hebben een zekere limiet aan hun incasseringsvermogen.

  Zweden is een groot land, relatief dun bevolkt en heeft bovendien nooit geen Bezetting meegemaakt. Dus zodoende een traditie van neutraliteit en morele superioriteit opgebouwd en zit nu met de gebakken peren: zich superieur voelende moslims die intimideren, chanteren en er trots op zijn dat ze niet hoeven te integreren op religieuze gronden.

  En in Brussel en Straatsburg zitten ze maar te verzinnen op maatregelen betreffende het herverdelen van de miljoenen asielzoekers die zijn gestrand in Griekenland, Italië en Joost (of Jesse) mag weten waar zich nog meer van die stoottroepen bevinden in afwachting van een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Met dank aan Merkel, Juncker en Timmermans en vele andere collaborateurs en opportunisten.

  Maar het gaat weer goed met onze economie, dus weer plaats voor een nieuwe lichting asielzoekers die ongeduldig staan te trappelen om hier de talloze vacatures op te vullen.

  Althans volgens DENK en GroenLinks. Een sinister verbond van moslims en eigentijdse NSB’ers.

  Like

 11. Naast alternatieve politiek zijn er bewustmakende alternatieve media nodig om het tij van etnocide door islamisering te keren.

  Like

 12. scherpschutter1943 // mei 8, 2018 om 23:01 //

  Zweden, eens mijn favoriete vakantieland. Ik zal er nooit meer komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s