Nieuw

Nederland, het land waar, als we zo door gaan, het uiten van een eigen mening strafbaar gaat worden

Mogen we geen mening meer hebben? Mogen we niet meer zeggen wat we vinden omdat het misschien iemand zou kunnen beledigen? Zijn we een politiek correcte samenleving geworden door jarenlange indoctrinatie via de staatstelevisie en de kranten? Is de zo graag gewilde saamhorige samenleving, die realistisch gezien nooit kan ontstaan, belangrijker dan het uiten van je eerlijk mening? Of mag er nog maar 1 kant op gedacht worden?

Door Elise Nijmegen

En als we dan een mening geven die we belangrijk vinden, en die vol is met vaderlandsliefde, onze Nederlandse cultuur en waarin we de bezorgdheid voor de toekomst van Nederland aangaande de islamisering uitspreken dan wordt diegene gelijk neergezet als een extreem persoon, genegeerd, gedemoniseerd en worden de terechte zorgen gebagatelliseerd.

Maar als u ziet wat er gebeurt in andere “open grenzen” landen, de landen die niet zijn aangesloten bij de moedige Visegradlanden, daar ligt de islamitische bevolking op de knieën en zijn agressief en dominant in het proberen om het land te veranderen in een islamland met sharia waanzin. In sommige van de lidstaten van de EU worden mensen zelfs beboet omdat ze zich negatief uitlaten over de islam. Het is geen vrije keus ziet u…

Er wordt op vele manieren geprobeerd om ons de mond te snoeren, censuur aan alle kanten, geblokte profielen op verschillende social media platforms, afschaffen raadgevend referendum, sleepwet en ondertussen meer geïndoctrineerd staatsnieuws…

Stem NEE bij de komende gemeenteraadsverkiezingen als u uw vrijheid van meningsuiting wilt behouden en stem op een partij die de Nederlandse cultuur, tradities en vrijheden niet wil opgeven voor middeleeuwse islamitische gebruiken, normen en waarden en dat onder een dun laagje religie al 1400 jaar een dominerend plan heeft.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Nederland, het land waar, als we zo door gaan, het uiten van een eigen mening strafbaar gaat worden

 1. Bob Fleumer // maart 6, 2018 om 18:58 //

  De criminaliteit zit zo hoog in de boom dat het bijna heilig wordt, de tijd komt er aan dat woorden niet meer genoeg zijn omdat er niet geluisterd wordt en dat gaat niet lang goed.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. Duchesne // maart 6, 2018 om 19:09 //

  Je mag hier nog wel je mening verekondigen, maar de staat gebruikt groepen zoals Antifa om te zorgen dat je stem niet verder rijkt dan de tweede rij in een achteraf zaaltje. Ooit al gehoord van een linkse “demonstrant” die veroordeeld werd voor geweld tegen een politiek anders denkende? Tot ze moorden blijven ze gewoon vrij rodnelopen, met bescherming van burgermeesters en politielui. Is die Amsterdamse ex politie commisaris al veroordeeld voor het oproepen tot moord en doodslag op TV?
  En daarom word er dus niet vervolgd,. omdat de terreur van links ook in unifoirm rondhuppeld, en rechtbanken controleert…wie weet gaat de tip informtie voor Antifa wel via de politiecomputer en dito printer….van de pc en de printer van staatsveiligheid weten we het in elk geval zeker, ze betalen alleen traag, vraag maar aan Paul Kraaier, ex antifa kopstuk en nu op stichting Martijn ontwikkelingshulptocht in de sloppen van Parimaribo en omstreken….

  …..En elders jaagt de politie op mensen die aangifte willen doen tegen Wilders, met voorgedrukte aangiften…..

  Vrijheid van meningsuit8iong staat vooral door de overheid erg onder druk, en de politici vinden het prima zolang het hun macht niet afbreekt….

  JA, dat noemen we dictatuur en het straffen is vooral in de schaduw. niet iedere straf is een straf als het door een rechter word uitgesproken, men kan op vele wijzen mensen straffen zonder dat er ooit een rechter aan te pas komt, treiteren is ook een vorm van straffen, en treiteren met het wetboek in de hand noemt men de wet handhaven. Iemand die zin heeft en in de positie is om “de wet te handhaven” en daarvoor iemand als doel heeft uitgekozen is oppermachtig, gemiddeld duurt het anderhalf jaar voordat een klacht tegen een persoon in functie is onderzocht en behandeld. Of die gestraft word of gecorrigeerd is een tweede, als burger ben je zeer lang niet bij machte jezelf te verdedigen tegen ambtelijke willekeur.

  De vraag dient zich dan misschein aan of het beter is jezelf bewust strafrechterlijk schuldig te maken om zo het probleem van willekeur op te lossen, het kan zijn dat je dan na anderhalf jaar weer op weekeind verlof mag…..maar dan zonder treiteraar……

  Het verschil tussen rechtspraak en rechtvaardigheid is een complete wereld. Als de wet redelijk was en respect kreeg omwille van die redelijkheid dan waren rechters schaars en misdadigers mogelijk nog zeldzamer.

  Dwang en straf is het erkennen van het gebrek aan goede argumenten die motiveren om een voorbeeld te volgen, dwang en straf is het enige middel dat de onredelijkheid heeft om zichzelf te verkopen.

  Duchesne

  Liked by 1 persoon

 4. Helena // maart 6, 2018 om 19:21 //

  Of het stemgedrag van de ‘kiezer’ hierdoor gaat veranderen is nog maar de vraag en helemaal of de verkiezingen wel eerlijk verlopen. Massale demonstraties tegen het zittende nep kabinet zie ik ook niet zo gauw gebeuren in dit suffe land, maar we blijven het proberen …..

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste // maart 6, 2018 om 20:04 //

  Maak je maar geen zorgen.
  Ollengren gaat de laan uit en Rutte krijgt een deuk.
  Dit is nu al de zoveelste minister die door incompetentie zichzelf vernietigt.
  Ik denk dat we in de toekomst nog het een en ander zullen meemaken.

  Like

 6. Minstens alle grote steden en alle middelgrote steden moesten bezet worden om te laten zien dat het de burger serieus is….dat het niet meer gepikt wordt om door welke minister dan ook te worden weg gezet als oud vuil en het ontnemen van alle rechten voor democratie.

  Like

 7. Wanneer komt dat klote klompenvolk nu eens in actie?

  Like

 8. Het boek Mein Kampf wordt te veel in de politiek gelezen.

  Like

 9. Hansfree // maart 7, 2018 om 10:09 //

  Elise doelt met haar NEE toch op het referendum over de sleepwet, tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen? Het staat er een beetje onduidelijk. Maar dan geef ik haar groot gelijk, Ik ga ook nee stemmen. Ook al hoor je alweer dat de overheid zich er sowieso niets van zal aantrekken, die sleepwet gaat er toch wel komen. Iedereen moet 24/7 in de gaten worden gehouden.
  De PVV schijnt juist vóór de sleepwet te zijn, zo heb ik althans begrepen uit een pamflet over dit referendum, dat bij de wekelijkse folders zat. Dat verbaast mij enerzijds wel, anderzijds ook weer niet. Ik reken er de PVV niet op af (als het al klopt).
  De enige reden dat ik überhaupt nog naar het stemlokaal ga, is dat ik de helden die zich hier in Enschede verkiesbaar hebben durven stellen voor de PVV wil steunen met mijn stem.

  Liked by 2 people

 10. Duchesne // maart 7, 2018 om 20:06 //

  Komt nog meer aan behalve de sleepwet…..totale ontwapening van de bevolking, een handeling die regeringen doen als ze zeker weten dat op korte termijn anders gewapende burgers hebben die tegenstribbelen, meestal volgt na ontwapening van de bevolking een slachtpartij van de vers ontwapende burgers….geschiedkundig vele malen gedaan en effectief bewezen resultaat.
  Jagers, sportschutters, verzamelaars en ieder ander die wapens bezit, eerst komen de restricties, dan de verboden zaken die moeten worden ingeleverd en dan volgt alles wat over is.

  Landelijk wast men de handen in onschuld, het is immers de EU die deze regels oplegd. Die EU die de grenzen openzet en nu bezig is de bevolking te verdubellen en in burger oorlog te storten.

  Die sleepwet is de fopspeen waar iedereen druk mee is, lastig maar vol in het zicht, maar ondertussen in de stilte veranderd er veel….

  Like

 11. gisteren bij Mark Rutte mocht ik mijn mening niet uiten hij was bij stan&co in Arnhem.
  Hoezo vrijheid van meningsuiting. We leven in een democratische dictatuur

  Like

 12. scherpschutter1943 // juli 4, 2018 om 09:05 //

  De staat nederland is de ergste vijand. Nederland, onder toezicht en invloed van dictator Erdogan van Turkije en de koning van Marokko. nederland, van democratie in het verleden, verworden tot een dictatuur in het heden. Met praten kun je in nederland geen problemen meer oplossen.

  Like

 13. @Agnes. Ze zouden beter het boek “De kracht van de rede” van Oriana Fallaci kunnen lezen of eigenlijk al lang gelezen moeten hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s