Nieuw

Lijsttrekker PVV Hengelo trekt zich terug na ‘zeer heftige reacties’ van familie

De lijsttrekker van de PVV in Hengelo, Jordi Rietman, trekt zich terug om privéredenen. Dat heeft de PVV bekendgemaakt.

“Hoewel ik al jaren bij de partij betrokken ben hebben de zeer heftige reacties en emoties van mijn familie op mijn lijsttrekkerschap en het recente interview in Tubantia over het verkiezingsprogramma van de PVV Hengelo mij helaas doen besluiten te stoppen”, zegt Rietman in het persbericht. “Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Lijsttrekker PVV Hengelo trekt zich terug na ‘zeer heftige reacties’ van familie

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Ook kleinschalig het bewijs hoe verdeeld Nederland wel is. Triest dit ook van je eigen familie te moeten ervaren.

  Like

 3. bp633livenl // maart 6, 2018 om 21:03 //

  Of ze zijn bedreigt geworden.

  Like

 4. Duchesne // maart 6, 2018 om 21:11 //

  Het is haat, het is angst, het is een mentaliteit van slaven. En die mensen zijn bang hun sociale positie te verliezen en te worden uitgesloten, dus dan moet het zo. Bescherming is in het verleden ook niet geweest voor LPF of CD, dus men voelt zich in gevaar, een gevoel dat op feiten is gebaseerd. Einde vrijheid van meningsuiting.

  Het resultaat is dat democratie kapot is gemaakt door dat ALLE politici niet opstonden toen de eerste aanvallen plaats vonden. Niet totale vervoling van daders eisen….omdat zsommigen zlef dader waren…
  Niet enkel links was actief, ook de toemalige veiligheids dienst regelde wel wat chaos en angst in een groeiende partij of een kopschotje omdat iemand teveel succes had.
  Groepje agressieve Marrokanen nodig voor wat intimidatie of een aframmelling, bel je Groen Links raadslid….

  Enkel om mee te doen in het grote vullen van zakken en bekken zwijgen de politici, hun voordeel is een vluchtende tegenstander, ongeacht hoe en waarom die vlucht….het resultaat is een systeem waar niemand vertrouwen meer in heeft en op een bepaald moment kotst dat systeem ook hen uit, zodra de ambtelijke molen volledig los en losgeslagen is van de politiek. De controle vanuit de regering is al aan het verdwijnen, ministers zijn niet langer baas op hun eigen departement, en soms zelfs bang van hun ondergeschikten….

  De dag komt dat de minister van justitie door zijn eigen personeel in de cel word gezet, puur door de regels te volgen….de dag komt dat generaals de minister vertellen dat ze een oorlog zijn begonnen….de dag komt dat het hoofd van de AIVD de kamer zal informeren dat anders denkenden zijn opgehaald en klaar staan om te worden verwijderd. Met nekschot. En dat is waar dit land in is terecht gekomen.

  Het toelaten van geweld tegen oppositie en het nalaten van vervolging van daders in het verleden werpt nu de wrange vruchten af, niemand kan straks nog besturen of regeren, want niemand is straks nog echt veilig.

  Niemand !

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne: Het is al veel erger met de ‘rechtsstaat’. Motorclubs gaan binnenkort, je U leest het goed: buitengerechtelijk en zonder rechtshulp vervolgd worden. Daar komt dan geen advocaat meer aan te pas en hier schijnt al een meerderheid in de 2e kamer voor gevonden te zijn…….Je bent als andersdenkende inderdaad vogelvrij verklaard ! Vandaag zijn het de motorclubs, morgen zijn het weer andere groepen. Kortom, Nederland wordt steeds onveiliger gemaakt voor de boze blanke burger.

  Like

 6. Duchesne // maart 7, 2018 om 09:43 //

  Motorclubs zijn het enige nog georganiseerde en weerbare deel van de samenleving. Verbaasd me niets en een groep pak je het beste door het eerst uit elkaar te trekken en dan stuk voor stuk weg te werken.

  Ik begrijp niet dat MC’s nooit actie hebben ondernomen tegen hun aanvallers. Had ik nog bij een MC gezeten had ik een dusdanige positie van op de vlucht en gemerkt als vrijwild omgekeerd.
  Dat gezewgd hebbende, de meeste “motorclubs’ hebben vrij weinig met motoren en vriendschap te maken maar meer met het spelen van een rol in een toneelstuk en snel geld verdienen.

  Like

 7. Heb mij als voormalig MC-er ook wel eens verbaasd over de meegaande en alles van overheidswege maar pikkende mentaliteit … Duchesne zoals jij aangeeft het zijn wel degelijk georganiseerde clubs met regels, en niet alleen maar “intimiderende criminelen” zoals de huftertjes in Den Haag hen graag afspiegelt. Wijs mij burgers aan die ooit slachtoffer zijn geweest van “motorclub geweld”. En wijs mij daarna burgers aan die ooit slachtoffer zijn geweest van “multicultureel geweld”. Wereld van verschil.

  En Wim Vreeswijk, hoeveel antifahonden zijn er vervolgd ná die aanslag in Kedichem, waar jij oa óók een schedelbasisfractuur opliep? Ik kan het jullie zeggen: 0.

  Dit land glijdt sneller af dan ooit voorzien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s