Nieuw

FNV sluit PVV uit van verkiezingsdebat in Maarssen

PVV in Stichtse Vecht mag niet deelnemen aan een verkiezingsdebat van de FNV in Maarssen, vrijdagavond in het Trefpunt.

Het is gebruikelijk dat alle politieke partijen in Stichtse Vecht een uitnodiging krijgen voor debatten in de aanloop naar de verkiezingen. Lijsttrekker Wim Ubaghs zag het debat van FNV regio Utrecht in een overzicht staan en constateerde dat hij niet was uitgenodigd. Hij meldde zich aan, waarop het antwoord volgde dat zijn partij niet mag komen. Als reden wordt gegeven dat dit eerder binnen de vakbondkoepel is afgesproken.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on FNV sluit PVV uit van verkiezingsdebat in Maarssen

 1. heeft het FNV OOK al wat te zeggen dan ????? Wie er bij een debat aanwezig zal en mag zijn ????? Ongelooflijk!!!!!

  Like

 2. jackvanderveen // maart 7, 2018 om 07:31 //

  FNV is ook een politieke partij blijkbaar, die daarbij privileges zich heeft toegeëigend om politieke debatten te leiden. Lynxe kapitalistische flikkers.

  Like

 3. Waarom steunt FNV deze nieuwe apartheid?

  Like

 4. Dat de fnv nog bestaat is eigenlijk een gotzpe.

  Like

 5. polderboy // maart 7, 2018 om 08:42 //

  Beetje door zeiken over “minder, minder en minder”, terwijl ik geen bezwaar heb tegen:
  1) minder criminaliteit, waar ze volgens de PvdA indertijd een etnisch monopolie op hadden;
  2) minder aanslagen, volgens Aboutaleb vanwege hun “sympathie” met de Hamas moslim (die zichzelf Palestijnen noemen) die mede volgens de Koran het Joodse verderf dat Allah verdoemd heeft, moeten vernietigen;
  3) dat superieure moslim gezeik met die sharia apartheid.

  De FNV sluit de PVV uit vanwege discriminatie en het feit dat de PVV tegen diversiteit is.
  Criminelen worden terecht volgens de we gediscrimineerd met straffen, en die discriminerende leer van Allah met dat jihad geweld tegen verdoemden en goddelozen moet ik niet, en daarnaast heb ik een teringhekel aan die sharia, waar in moslim landen de diversiteit volkomen door verdwijnt.
  De FNV lult ook maar wat.

  Like

 6. polderboy // maart 7, 2018 om 09:08 //

  Onder 3) moet zijn: “minder van dat superieure moslim gezeik met die sharia apartheid.”

  Like

 7. Ach de FNV daar weet ik bijna alles over te vertellen, de FNV is een gemaskeerde politiek systeem, instant gehouden door de maandelijkse contributies, maar daar krijg je ook heel wat voor terug, zoals dat smerige blaadje waar elke maand opnieuw een jankverhaal over een of andere luie tering neger die door een bedrijf onheus werd bejegend, dat dan weer wel. Nog behoorlijk veel moeite voor moeten doen om van dit crypto-communistische systeem af te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s