Nieuw

Een historie van links geweld in Nederland

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Vandaag, dinsdag 7 maart, verschenen er artikelen in Elsevier en RTL over politiek geweld naar aanleiding van de publicatie van het AIVD-jaarrapport over extremisme.

Elsevier kwam met de kop“extreem-links vaker gewelddadig dan extreem-rechts”. RTL stelde dat er een gevaar was dat links en rechts elkaar meer zouden confronteren met toenemend geweld, maar gaf ook in het artikel toe dat “extreem” rechts amper geweld gebruikt. Identitair Verzet, PEGIDA en Erkenbrand werden genoemd als belangrijkste vertegenwoordigers van “extreem” rechts. Waarom wij van Erkenbrand in dat rijtje staan snappen wij echt niet. Wij organiseren lezingen, congressen en sportbijeenkomsten, geen straatdemonstraties. Niet dat wij het werk van de Identitairen en PEGIDA niet van waarde achten, het is alleen niet onze stijl. Als er confrontaties tussen extreem-links en Erkenbrand ontstaan, dan zullen zij ons fysiek moeten opzoeken.

Erkenbrand >>

Doe mee met 8.471 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: