Nieuw

Cops Let Muslims Blast Illegal Prayer Call, So Fed-Up Locals Take Matter Into Own Hands

When Muslims began illegally blaring the call to prayer from their minarets at ungodly hours, the police turned a blind eye to the disruption. So, fed-up locals decided that if the authorities won’t do anything, they’ll have to fix the issue themselves.

After decades of liberal immigration policies, the vast majority of refugees and migrants to Sweden are Muslim men, most of whom harbor oppressive, supremacist values coinciding with Sharia law. One such tenet is that the unbelievers must be made to “feel subdued” by both violent and intimidating tactics.

After local authorities turned a blind eye to the hate speech and peace-disturbance illegally coming from the mosque’s minarets, the people realized that they are going to have to do for themselves.

Mad World News >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Enough of the islam | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s