Nieuw

Wie is nu eigenlijk ons lands staatsvijand nummer 1 Brussel, Pechtold of toch de islam?

Het drong langzaam door… Dat er tegen ons, het volk van Nederland, (oorspronkelijk uit het Latijns “populus”) een oorlog gevoerd wordt.

Door Elise Nijmegen

Eigenlijk twee… diegenen die ons, de ongelovigen zien als de vijand, de islamieten die van ons land en Europa een grote islamitische staat willen maken. Want zoals u misschien weet is dat het grote, al 1200 jaar onderliggende plan van de islam. Dat iedereen een islamaanhanger wordt.

En dan hebben we nog Pechtold… die het populisme wil verslaan. Het volgens hem rechts radicale gedachtegoed… Wat radicaal is om Nederland in een islam te willen veranderen. Om de nationale bevolking te discrimineren en mensen buiten te sluiten. Ik denk dat de juiste benaming rechts realistisch gedachtegoed is. De terecht bezorgde bevolking van Nederland die de Nederlandse beschaving willen behouden en geen middeleeuwse normen en waarden willen in ons Nederland.

De stem van de Nederlanders die een goed en veilig Nederland willen achterlaten vol met de Nederlandse cultuur en tradities zal nooit verslagen of gedoofd worden beste Pechtold, want wij zien het met zijn allen als een taak en een verantwoording ten opzichte van toekomstige generaties Nederlanders om nooit ons land op te geven aan mohammedanen met middeleeuwse achterhaalde ideologieën.

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

18 Comments on Wie is nu eigenlijk ons lands staatsvijand nummer 1 Brussel, Pechtold of toch de islam?

 1. Wouter Eenhoorn // maart 5, 2018 om 10:16 //

  Allebei één pot nat.

  Like

 2. Duchesne // maart 5, 2018 om 10:21 //

  Pechtold is geen vijand maar een passerende strontvlek.
  Islam is geen vijand maar een oppertunistische sekte van parasieten en bandieten.
  Rutte, Merkel en Junkers zijn het gevolg van een cultuur waarbij ieder voor zich en iemands god voor hen allen de strijdkreet is.

  Onze grootste vijnand is het wachten tot anderen problemen oplossen, het aan de zijlijn commentaar geven en zelf niet van de tribune afkomen om zaken recht te zetten.

  Zolang we pedofielen, verkrachters of liegende politici ongestraft laten en hun lot laten bepalen door hun eigen soort zakken we af. Als wij onze veiligheid en die van onze kinderen in handen van anderen leggen dan moeten we niet verwachten dat ongemotiveerde lieden met lange vingers die veiligheid ook zullen handhaven.

  Onze grootste vijand is het afwachten tot iemand iets doet. Als morgen in alle steden 1000 mensen de straat opgaan tegen Islam en de dag erna ook, dan veranderen dingen. Die moslim sekte is van de aardbodem af als het volk een eenheid vormt…… Gone in sixty seconds….

  Onze grootste vijand is lamlendigeheid, het niet elkaar steunen maar de eigen zakken willen vullen, ook ten koste van elkaar.

  Luiheid, lamlendigheid, hebberigheid of gewoon lafheid, het niet verbonden zijn met elkaar.

  En een van deze zaken, of misschein wel allemaal bijeen , dat is onze vijand.

  Liked by 3 people

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. antiislamnu // maart 5, 2018 om 11:45 //

  Ik zeg altijd ik ben geen racist maar een realist bij veel mensen zie je de angst in de ogen als je over islam Marokkanen of gelukszoekers begint te praten.

  Liked by 2 people

 5. Wachteres // maart 5, 2018 om 11:58 //

  Heel goede volgorde.

  Zonder Brussel bestond Pechdrol niet als politicus en de islam zou hier ook niet zijn

  Liked by 3 people

 6. Degene, die die veilingmeester laat hemelen,verdient een apartementje.

  Like

 7. scherpschutter1943 // maart 5, 2018 om 14:10 //

  Pechtold de begrafenisondernemer van Dood66, is de vijand van nederland, dat staat vast. Hij verkankert van binnenuit het democratisch systeem in nederland. En wij sukkels, laten het gebeuren. Antwoord aan Duchesne:. U heeft volkomen gelijk maar wanneer iemand zijn hand opheft naar het onderdrukkingssyteem van de staat van nederland, wordt die zonder pardon neergesabeld want de machthebbers weten donders goed als zij het volk de gelegenheid geven zich te organiseren als tegenmacht tegen de staat dan zijn ze te laat en is de geest uit de fles. Er moet in nederland nog heel veel onheil gebeuren om de Nederlanders van de bank te krijgen en gewapend de straat op te gaan, ten strijde. De moslims hebben een enorme voorsprong op de autochtone bevolking van nederland. Volgens Erdogan zijn de moslims zijn legers en de moskeeën zijn kazernes. Dus zijn de imams de troepenaanvoerders en die mannetjes van DENK, de voorposten van de verspieders. Die geven straks aan Erdogan het sein dat de acties kunnen beginnen want de bewapening is op orde, de verbindingen getest, de commandostructuur geoefend, alles werkt. Iedereen in nederland weet dat ons leger (of wat daar voor door gaat) en de politie (of wat daarvoor door gaat) niet in staat zijn om de islamtroepen van Erdogan tegen te houden. De moslims nemen de staatsmacht over, ook in duitsland, want daar wachten de moslims ook op het aanvalsbevel van Erdogan. Om over de fransen maar niet te spreken, die zijn al bezet en een complete moslimstaat. Macron doet wel alsof hij de macht heeft maar de poen is op en nou ligt hij aan de tiet van Merkel. Voor de rest vermijdt hij op alle mogelijke manieren de confrontatie met de franse moslims want dat gaat hij zeker verliezen.

  Liked by 3 people

 8. Republikein // maart 5, 2018 om 14:11 //

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2018 om 14:16 //

  Een van de weinige keren dat ik het niet eens ben met Duchesne, Pechtold is geen passerende strontvlek maar wel degelijk de representant van een gevaarlijk denkgoed, D66 is uitermate gevaarlijk en heeft een onverklaarbare aantrekkingskracht op academisch Linksch. Ze drijven op de gemeenschappelijke afkeer van Wilders en alles wat in hun ogen volks is en het liefst schaffen ze Nederland als natie af en gaan we op in het Vierde Rijk. Als het kan zonder geweld maar indien noodzakelijk met. Wat Hitler niet gedaan kreeg willen zij alsnog afmaken.

  Liked by 1 persoon

 10. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 14:19 //

  Pechtold, dat is de man die schuldig is aan een strafbare feit, namelijk oproep tot moord!
  http://media.tpo.nl/column/briefje-jan-aan-alexander-pechtold-4/

  Like

 11. Esperanza // maart 5, 2018 om 14:29 //

  Ik kan er niks anders van maken, meneer Pechtold: u bent een levensgevaarlijke gek.

  http://media.tpo.nl/column/briefje-jan-aan-alexander-pechtold-4/

  Liked by 1 persoon

 12. De toekomst voor mijn twee kinderen en straks kleinkinderen is zodanig vergiftigd dat er geen tegengif bestaat om er heelhuids uit te komen. islam als een uitbreidende olievlek. De oceaan heeft jarenlange strijd nodig om de toxische vervuiling te lijf te gaan. Dus wij de realisten weten al dat dezelfde gelijkenis zal opgaan om dit tij te keren.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2018 om 15:31 //

  Nou Esperanza levensgevaarlijk klopt wel, staatsgevaarlijk zou ook van toepassing zijn, maar gek is hij niet, er zit een plan achter, als je namelijk zelf niets te melden hebt dan kan het behulpzaam zijn een ander zwart te maken. Dat straalt dan weer af op hem af dat hij “de beschaafde politicus” is die in staat is Wilders en Baudet tegen te houden.

  Like

 14. Wouter Eenhoorn // maart 5, 2018 om 19:25 //

  Sorry ik bedoelde natuurlijk alledrie.

  Like

 15. ongelovige // maart 5, 2018 om 23:03 //

  Ik stem op iemand wiens naam ik niet mag uitspreken om gezondheidsredenen. Maar hij lijkt op een zwijnshond en heeft sinds kort een baard. Hij is door niemand gekozen maar heeft een muil van Brussel tot Polen.

  Like

 16. Jaantje // maart 6, 2018 om 08:15 //

  Nou daar vraag je iets :Hm ik houd het op alle 3 mogen dan ook rap van het toneel verdwijnen als het aan mij ligt…maar ja.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s