Nieuw

Merkel roept op tot vernietiging van het blanke Europese ras

“We moeten leren, ook die al honderden jaren in Duitsland leven, dat openheid en nieuwsgierigheid naar andere culturen niets van ons afpakt.”

De arrogante trut geeft ons de opdracht dat wij moeten leren en dat de barbaarse horden niets van ons afpakken.

Vraag dat eens aan de talloze verkrachtte vrouwen, en vraag het ook eens aan al die beroofde bejaarden, vraag het eens aan de mensen die 15 jaar op een wachtlijst staan voor een woning, omdat onze omvolkingsoverheid onze huizen weggeeft aan de barbaarse horden. Of vraag het aan de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken die vandaag met een rapport kwam dat de sociale zekerheid niet langer houdbaar is als gevolg van de immigratie.

“maar ons verrijkt (die andere culturen). En wanneer men weer eens in de Bijbel moet kijken zoals ze regelmatig doen, omdat men met iemand over de koran gesproken heeft dan kan dat ook geen kwaad, want zo Bijbelvast zijn de Duitsers ook niet meer.”

Het sprookje van de culturele verrijking. Het mohammedanisme brengt niks dan moord en doodslag, verkrachting en slavernij, en is ten enenmale geen verrijking. En het achterlijke Afrika met zijn kannibalisme en voodoo-praktijken heeft het superieure Westen al helemaal niets te bieden.

“Dat betekent ook: integratie als een verrijking zien, als nieuwsgierig. Integratie zien als een zaak die twee kanten op gaat.”

Waar die verrijking dan uit bestaat dat kunnen de omvolkingsfascisten nooit duidelijk maken. En integratie zien als een tweezijdige zaak, betekent niets anders dan dat er van de Europeanen verwacht wordt dat zij zich in hun eigen land aanpassen aan de geïmporteerde bezetters. U moet zich onderwerpen !

“Namelijk als de openheid van de ontvangende samenleving. Als ook de openheid van degenen die naar ons toe komen. En om met elkaar te interageren.”

Mohammedanen integreren niet, dat is ze verboden. Mohammedanen komen om te onderwerpen, dat is hun heilige opdracht.

En Merkel is niet van plan dit beleid de komende 60 jaar te wijzigen. Tot er geen enkele blanke Duitser meer over is dus.

Het is nu bijna 100 jaar sinds Coudenhove-Kalergi met zijn onzalige plan kwam (1923). En in 1941 stelde Hooton voor om het Duitse volk te vernietigen.

During World War II, Hooton proposed to eradicate the German people by infiltrating them slowly with masses of non-European male immigrants, thereby breed “war strains” out of them.

En ook in de Tweede Wereldoorlog stelde de Amerikaanse minister van financiën Morgenthau voor om Duitsland te vernietigen. In 2011 zei Sarkozy rassenvermenging van bovenaf dwingend op te leggen als de Europeanen zich niet vrijwillig van de wereld af zouden laten neuken. In 2016 drong Schäuble aan op rassenvermenging, want zonder open grenzen zou Duitsland ten onder gaan aan inteelt. Een maand voor Schäuble dreigde Timmermans met oorlog als we onze vrouwen en dochters niet ter beschikking zouden stellen aan mohammedanen en Afrikanen.

Ze kunnen mijn rug op. Dit is een oorlogsverklaring. En het is gepland, al lang geleden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

24 Comments on Merkel roept op tot vernietiging van het blanke Europese ras

 1. paulzwueste // maart 5, 2018 om 19:57 //

  “Ook die al honderden jaren in Duitsland leven…”
  Tenminste dat maak ik er uit op.

  Het kan best kloppen want zo ziet ze er ook uit….!

  Like

 2. Yvonne // maart 5, 2018 om 20:05 //

  Ze is niet van plan dit beleid de komende 60 jaar te wijzigen, mens je bent 63 of heb je een deal met de duivel dat je 123 jaar wordt? Mijn hemel daar moet je toch niet aan denken
  Nieuwsgierig naar de nieuwkomers,waarom ik wil niet weten wat ze doen,hou het lekker binnen je 4 muren

  Liked by 5 people

 3. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 20:10 //

  Haar goedgelovige naïviteit in de goedheid van alle mensen op deze planeet wordt onze eigen ondergang, en het ergste is dat zij ook jouw en mijn leven veel minder aangenaam gaat maken.
  Dat wij moeten leren open te staan voor barbaarse culturen, is dan ook iets wat Merkel echt uit haar kutkop kan halen.

  Liked by 2 people

 4. Ik vind het superleuk dat Nederland een multicultureel land is.
  Maar dat wil nog niet zeggen dat ik er voor ben om ons te laten overspoelen door moslims en afrikanen.
  Ik ben tegen overbevolking van de wereld en ook Nederland. Zoals koningin Juliana al in de jaren vijftig zei dat Nederland te klein is voor zoveel mensen. Als hoeder van deze aarde heeft de mens ook de plicht om de natuur de ruimte te geven en het behoud van de biodiversiteit te waarborgen. En anders is het wachten tot de natuur ingrijpt, en dat zal zeker niet zachtzinnig zijn.
  Merkel heeft geen kinderen dus ze hoeft ook niets achter te laten, fck de natuur, fck biodiversiteit. Rutte heeft ook geen kinderen, fck dieren, fck planten, fck insecten.

  Liked by 3 people

 5. Merkel Hitler is haar Stasi achtergrond nooit vergeten en de vernietigingskampen zullen spoedig hersteld worden,niet voor Joden dit keer maar voor die gene die tegen vermenging van volkeren is.
  Voor oke,tegen naar Auswitz,Bergen-Belsen enz.Vandaar dat al die ,,Hoge Pieten,, Allemaal BANG zijn en voorstemmen typisch Lafaards die kliek.
  Merkel geeft het toe dat het koste wat het kost doorgaat al duurt het zestig jaar.
  Dus als je gaat stemmen,stem lokaal en geen partij die gelijk staat aan de NSB EN JOU EN JOU GEZIN OP TRANSPORT ZET.
  Arme kinderen en kleinkinderen🙇.💦.

  Liked by 2 people

 6. antiislamnu // maart 5, 2018 om 22:42 //

  Beter gaan er heel veel moslims en Afrikanen dood zijn we gelijk van héél veel problemen af en daarbij is dat nog super goed voor het milieu.

  Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder // maart 5, 2018 om 22:44 //

  Ze zegr feitelijk niet meer als hetgeen de groenen al tientallen jaren zeggen, namelijk dat de Duitse identiteit ausradiert moet worden.
  Ik sta van de woorden van Merkel niks te kijken.

  Liked by 1 persoon

 8. Niet alleen de Groenen, niet alleen links, maar de hele elite.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 00:20 //

  Hein niet Juliana zei dat, ze las alleen de door Willem Drees geschreven troonrede voor, wat zij er zelf van vond dat vermeld de geschiedenis niet.
  In het Telegraafartikel staat; Onderwijs is bijvoorbeeld belangrijk. „Als je alleen in het zand kunt spelen, dan wordt de neiging om door te trekken naar Europa alleen maar groter.”
  Als je echter alleen maar in het zand kunt spelen dan vorm je op geen enkele manier een verrijking van welk ander land dan ook en dat zou in moeten houden dat de grens voor jou gesloten blijft. Dan moet je maar leren die neiging te onderdrukken.
  Het leven is geen speelplaats, dat is leuk als je klein bent, zodra je de volwassenheid hebt bereikt mag men veronderstellen dat je verantwoordelijkheid voor je eigen leven in handen neemt. Dat houd ook in dat je niet op anderen kunt parasiteren.
  En die multicul ? Je lult wel anders als er beneden Somaliërs wonen, links naast je een Turkse “gastarbeider” en rechts een Marokkaanse. Als er dan boven je nog een Syriër komt te wonen dan woon je niet langer in een appartementscomplex maar in de Toren van Babel. Daar wordt je gillend gek !

  Liked by 5 people

 10. Die Hitler en die Keizer waren erg voor Duitsland, maar daar zijn ze weer boven op gekomen.
  Ben bang dat deze Stazi Duitsland definitief vernietigd, is misschien maar beter ook.
  Krijgt Polen er weer wat gebied in het westen er bij, dat ze door toe doen van de mof aan Rusland, Wit Rusland en Oekraïne zijn kwijt geraakt.

  Like

 11. skeeter // maart 6, 2018 om 02:22 //

  dit gajes ook maar opheffen

  Like

 12. @Bert // maart 6, 2018 om 01:48

  Hitler was niet zo schadelijk voor Duitsland. Hij heeft Duitsland van hun onredelijke bankers-schulden verlost, en de Weimar-inflatie gestopt, een enorm pak infrastructuur aangelegd, een sociaal-vangnet gebouwd voor al die er buiten vielen na de voor de Duitsers fatale overeenkomst van Versaille. En hij heeft de Sexual-schule, die van die gendergekte die nu weer volop woekert om de blanke Europeaan te vernietigen, en de Frankfurterschule, die het doel heeft/had om de Westerse cultuur te vernietigen, er uit gekinkeld. En ja, dat waren allemaal Joden (voor 90% dan toch).

  Al voor Wo-II was het de bedoeling het Duitse volk te vernietigen.

  Binnen drie jaar de banksters je land uittrappen, dat is een prestatie, die kwaad bloed zet bij de NWO/Rothschild/Bilderberg/Trilaterals/comité van 300.

  Vergeet niet dat de geschiedenis door de overwinnaars geschreven wordt.

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // maart 6, 2018 om 03:38 //


  Deze politici hebben in het EU-Parlement ingestemd met de waanzin van het asielstelsel.

  Zoals al eerder is gemeld, heeft het Europees Parlement besloten asielzoekers die naar de EU vluchten onbeperkt toegang te verlenen tot Duitsland als zij beweren dat hun familieleden reeds in Duitsland verblijven.

  En zoals ook gemeld, hebben CDU en CSU – en in ieder geval de op immigratie gerichte SPD – stiekem ingestemd met deze verordening in het Europees Parlement met een duidelijke meerderheid, aldus Jörg Meuthen (AfD) op zijn Facebook-account.

  Aangezien dit een hoofdelijke stemming was, is het een permanent bewijs van wie dit soort asielarmoede uitdrukkelijk mogelijk wil maken. Bijzonder interessant: NO ONE van de CSU MPs heeft tegen gestemd! Twee overeengekomen, twee waren er niet en één onthield zich van stemming”, vervolgde Meuthen. Monika Hohlmeier, de dochter van Franz Josef Strauss, behoort ook tot de aanhangers.

  Hieronder volgt een lijst met de namen van de leden van het Europees Parlement die daar aantoonbaar mee hebben ingestemd:

  Burkard BALZ
  Elmar BROK
  Reimer BOW
  Birgit COLLIN-LANGEN
  Markus FERBERBER
  Karl-Heinz FLORENZEN
  Michael GAHLER
  Jongens GIESEKE
  Ingeborg GRÄSLE
  Monika HOHLMEIES
  Peter JEAR
  Berner KUHN
  Norbert LINS
  Thomas MANN
  David McALLISER
  Markus PIEPER
  Sven WCHULZE
  Andreas SCHWAB
  Sabine VERHEIEN
  Joachim ZELLER

  Zeker sommige burgers zijn geïnteresseerd in de motieven van deze afgevaardigden om het eens te worden over een dergelijke waanzin – die kan leiden tot enorme sociale en culturele omwentelingen in Duitsland op de niet zo lange termijn, als er maar genoeg komen, die naar verluidt hier al “verwanten”hebben, dus de overweging van de AfD-politicus over de laatste doodsslag en het openen van alle poorten voor de grote asielstroom. (SB).

  Quelle: Journalistenwatch.com

  Zoek er ééntje uit, misschien een buur.

  Liked by 1 persoon

 14. @Rep

  Nice.

  Ze zijn echt allemaal fout.

  How the fuck gaan we dit stoppen ?

  Like

 15. Als toevoeging op:

  Fubar // maart 6, 2018 om 03:09

  Duitsland, de EU, is een CIA kolonie volgens Charles de Gaulle (en niet alleen volgens De Gaulle):

  https://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/

  Liked by 1 persoon

 16. Republikein // maart 6, 2018 om 04:07 //

  Kweenie, ben tegen fysiek geweld, zoek persoonlijk rust en vrede in gnostiek en dan proberen nuchter te blijven.
  Figuurlijk, hehe.

  Like

 17. Pacifisten hebben nog nooit een oorlog gewonnen.

  Like

 18. Republikein // maart 6, 2018 om 04:34 //

  Ik ben zeker geen pacifist, niet mijn kopje thee.

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein // maart 6, 2018 om 04:46 //


  Die ehemalige Kulturreferentin Honeckers – Der Todesbazillus unseres Volkes.

  Liked by 1 persoon

 20. Jaantje // maart 6, 2018 om 08:23 //

  Moeten leren….lekker democratisch …je moet maar durven .
  Onbegrijpelijk, gek geworden? gechanteerd met al die bommen en rakketten op Duits en omliggend grondgebied?
  Dat die Duitsers dat pikken smijt die gekkin en haar bende eruit.

  Liked by 1 persoon

 21. Duchesne // maart 6, 2018 om 10:10 //

  prachtige foto collage, prachtige lijst met namen, maar ik mis de mogelijkheid om met deze leiden te communceren, namelijk hun huisadressen.
  Zolang ze anoniem zijn blijven het namen en gezichten, zijn het leiden die nooit de mening van anderen horen behalve in hun eigen kring. Ze krijgen een voorgekauwd stukje politiek en ze missen de inspiratie om zelf met iets te komen.

  Het zou goed zijn als je zulke lieden eens persoonlijk kon benaderen voor een boswandeling met goed gesprek.
  Ik denk dat de mening van de mensen die ze vertegenwoordigen hun door hun levenswijze onthouden word. Het contact is weg.

  Weten waar je ze kunt vinden kan het contact verbeteren en daarmee ook hun functioneren.

  Namen en adressen a.u.b…..dat zet zoden aan de dijk.

  Like

 22. Daniel // maart 6, 2018 om 10:58 //

  @Fubar // maart 6, 2018 om 03:09 //

  Heel goed Fubar. Ik ben trots op je, Zo zit het en niet anders. Dus?

  Like

 23. De massa integratie is een belangrijke stap voor het opzetten van een wereldregering. Het is namelijk de bedoeling dat de bewoners van de Europese Unie niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan een sub-menselijke soort zou ontstaan door het Europese volk te vermengen met de massale immigrantenstromen en hun barbaarse cultuur.
  Zo bestaat uiteindelijk een “kudde” zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is. Vandaar dat het niet van belang is wat de identiteit van de immigrant is!

  In hun protocol 16 art 1 staat: “In het streven elke aaneensluiting van krachten buiten de onze te vernietigen, zullen wij voor alles de hogescholen geheel veranderen en ze op nieuwe grondslagen opbouwen. Hun rectoren en professoren zullen volgens nauwkeurige geheime plannen worden voorbereid, waarvan ze niet mogen afwijken. Ze zullen met bijzondere zorg worden uitgekozen en volledig van de regering afhankelijk zijn”.

  Wij hebben in de afgelopen jaren gezien dat het gehele schoolsysteem dermate omgevormd is geworden, dat de kinderen van jongs af aan gedwongen worden om in een richting te denken die overeenstemt met die van de elite. Elk tegengeluid wordt ontkend en afgebroken, zodat leerlingen tot en met studenten van de universiteit en hogescholen compleet anders zijn gaan denken.

  Wie zelf denkt en eigen afwegingen maakt in zijn beoordeling over de gebeurtenissen, die zich in zijn eigen omgeving, de maatschappij en in de wereld afspelen is als een roepende in de woestijn geworden; hij is de eenling die tegen de heersende maalstroom inzwemt.
  Maar het zijn wel de eenlingen, die gevreesd worden door de elite, omdat zij, de eenlingen, de tijd mee hebben! Het is namelijk de tijd, dat alle duistere plannen en zaken in openbaarheid worden gebracht.

  Liked by 1 persoon

 24. Republikein // maart 6, 2018 om 12:07 //

  Dat is zo en daarom staat je leven elke dag op de waagschaal.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Weg met ons? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s