Nieuw

Islamisering: moslimbegraafplaats Nuenen opent vrijdag

Ibrahim Wijbenga, islamiseerder, screenshot YT

Moslims uit de regio kunnen vanaf vrijdag geheel volgens de islamitische tradities begraven worden in Nuenen. Het islamitische gedeelte op de begraafplaats Oude Landen aan de Beekstraat wordt vanaf 11.00 uur geopend door de Eindhovense stichting Islamitisch Begrafeniswezen.

Het moslimgedeelte zal onder andere middels een speciaal gebed worden ‘ingewijd’.

En ze hebben gelijk weer wat te zeiken:

Moslims tegen komst crematorium bij begraafplaats Nuenen

NUENEN – Hernieuwde plannen voor de vestiging van een crematorium bij begraafplaats Oude Landen in Nuenen stuiten op grote weerstand bij de Stichting Islamitisch Begrafeniswezen. De islamitische bezoekers van de begraafplaats vrezen dat een crematorium de rust zal verstoren. Ze vinden bovendien dat een begraafplaats niet is te verenigen met een crematorium, zegt voorzitter Ibrahim Wijbenga.

ED >>

Ibrahim Wijbenga is een moslim die zich voordoet als gematigd en bij het CDA geïnfiltreerd is. Vroeger deed hij iets met jongeren en toen er gedonder was in Bos en Lommer had ik eens een afspraak met hem en was hij zo beleefd om niet op te komen dagen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Islamisering: moslimbegraafplaats Nuenen opent vrijdag

 1. Duchesne // maart 5, 2018 om 21:56 //

  Hoe zit het met huisdieren?

  Like

 2. christ Kanters // maart 5, 2018 om 22:46 //

  Hoe is het mogelijk dit is pure discriminatie , kreeg van de week een brief van begraafplaats Hoflaan Tilburg waar mijn tante begraven ligt , en de 10 jaar om waren ,of ik maar even 840. euro over wou maken anders werd het graf geruimd .Waarom hoeven zei niet geruimd te worden , en niet te betalen ?????

  Like

 3. Esperanza // maart 5, 2018 om 22:58 //

  Jij een afspraak met een haatbaard, Fub?
  Had je een appeltje te schillen?

  Like

 4. Hij deed zich heel gematigd voor op twitter toen daar rellen waren en ik vertrouwde hem niet en wilde het wel eens uit zijn eigen mond horen terwijl die me aankeek.

  Like

 5. En ik schil geen appeltjes, niet op die manier.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 00:28 //

  Begrijp eerlijk gezegd niet dat daar serieus op ingegaan wordt. Zou het geen goed idee zijn om zo’n mafketel midden in zijn gezicht uit te lachen ? Je kunt je trouwens inmiddels ook afvragen of die C in CDA nog wel voor Christen Democratisch Appèl staat. Wat heeft een islamiet of muzelman daar te zoeken ?

  Liked by 1 persoon

 7. Even wat kadavers van varkens neer pleuren, wil er geen ploflim meer begraven worden.

  Liked by 1 persoon

 8. ongelovige // maart 6, 2018 om 10:03 //

  @Porta // maart 6, 2018 om 09:54 //
  Even wat kadavers van varkens neer pleuren, wil er geen ploflim meer begraven worden.

  Kijk maar uit dat onze “onafhankelijke” D66 rechters daar niet achter komen. Voor een dergelijke afschuwelijke en walgelijke haat-misdaad zullen ze je jaren in hun gevangenis stoppen. Bij voorkeur tussen hun vrienden: de mohammedanen.

  Liked by 1 persoon

 9. Schandalig onze nederlandse overleden moeten na10 jaar worden geruimd. Ze pikken zowel levend als doodons land in

  Liked by 1 persoon

 10. jackvanderveen // maart 6, 2018 om 11:17 //

  Nog nimmer heb ik een dooie horen klagen, ook geen islamitische dooie, dat er overlast was vanuit de omtrek. Verder, moet men is in moslimlanden kijken hoe dicht begraafplaatsen langs de provinciale druk bereden wegen liggen. Al die klachten tegen een crematorium zijn grote onzin. Of zij plotseling verplicht zijn om tot stof terug te keren in een versneld tempo.
  Trouwens, mijn idee, na 10 jaar ELK graf ruimen waar in Nederland dan ook. Als de overledene dan nog niet dood is en tot pietenstront vergaan, dan weet ik het ook niet meer. Gewoon blijven ruimen die rotzooi.
  Dat weerhoudt weer velen ervan om in Nederland begraven te worden. Allemaal win-win situaties.
  Commentaar van een moslim!!!

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // maart 6, 2018 om 18:38 //

  Regels voor sekte begrafenissen zijn leuk om te lezen. Zo moet het kadaver in een dodenzak (qafan) worden gestopt en zonder kist de grond in, met voor het gezicht een plankje zodat er geen grond direct in het gezicht komt. Welk soort hout?

  In mijn geest, die veel aan beeldvorming doet, zag ik een tractor met een mestinjectie installatie langskomen…op het geegalisereerde iets wat verzakte veldje. DNA voor eeuwig verbonden met andere DNA. Onze bodem is een varkensbende, al duizenden jaren. (zodra het schemer word, mistig is of gaat regenen is half Brabant op pad met de mestinjector.)

  Ik vroeg me af hoe diep dit feest van het leven zichzelf precies afspeelt. De antwoorden verschillen, maar het object moet in elk geval onder het maaiveld zitten.

  En toen schoot mijn geest in de combi-MODE…..hoe zit het met orgaandonatie als moslims stoppen met ademen, worden die organen dan ook geoogst? Of hoeven die niet met het nieuwe industrieele economische kindje mee te doen? Vrijbriefje om niet leeg te worden geplukt na je dood. We zijn een land van uitknijpers, belasting op de wind, of schilderijen en zelfs op het bezit van eikenhout, belasting om te mogen sterven, belasting om te mogen “misdaden…..”, zelfs belasting op btw……echt !

  En als er wel word geoogst bij moslims, word er dan gediscrimineerd want gezien de haat tegen niet gelovigen zal een niertje van Achmed voor blonde Dolly met de gouden gleuf ook niet halal zijn. Als ik als blanke ongelovige niet wil dat mijn organren in een gelovige komen schijn ik te discrimineren…..als een moslim dat niet wil noemt men het geloof of cultuur. Alsof mijn wensen totaal van geen belang zijn…….

  Het zou zo maar kunnen dat de wet op orgaan donatie hier meewerkt aan discriminatie of rassen scheiding of verschil in behandeling door geloofsmotivatie.
  Iemand zin om daar eens in te duiken, wie weet hoe verhelderend dat kan zijn, lijkt me een goede kans om een wet als discriminerend en haatzaaiend te markeren…..

  Grondwettelijke schendingen, ik proef ze.

  Liked by 2 people

1 Trackback / Pingback

 1. Islamisering Nederland | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s