Nieuw

Hondsbrutaal Turkije klaagt: NAVO laat ons in de kou staan

klik voor groter

Turkije klaagt dat het te weinig steun van de NAVO krijgt voor de strijd die het land voert tegen de Koerden in Noord-Syrië. Volgens de Turkse NAVO-vertegenwoordiger Tacan Ildem levert zijn land ‘waardevolle bijdragen’ aan het militaire bondgenootschap.

‘Turkije, dat al sinds 1952 een belangrijk lid is van de NAVO-samenwerking, levert waardevolle bijdragen aan het bondgenootschap op een cruciale locatie,’ tekent het Turkse staatspersbureau Anadolu op uit de mond van Ildem, die een grote voorstander is van Turkse toetreding tot de Europese Unie. Hij wijst op de militaire operaties in Afghanistan en Kosovo, waarbij Turkije aan de zijde van westerse landen vocht, en de strijd tegen Islamitische Staat (IS).

Elsevier >>

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hondsbrutaal Turkije klaagt: NAVO laat ons in de kou staan

 1. bp633livenl // maart 5, 2018 om 19:04 //

  Dat is toch zeker fake news, of niet?

  Like

 2. templars2017 // maart 5, 2018 om 20:58 //

  Wat er van aan is kunnen wij niet weten want we waren er niet bij,maar het is al meer dan eens gebleken dat de turken in het bedje duiken met IS, aangezien de turken lid zijn van de navo maak de zaken er niet simpeler op ,als ze de verkeerde kant kiezen ,en het lijkt er sterk op, dan zit de navo met een trojaans paard waar ze geen weg mee gaan kunnen.
  Er zit ook niet direct een oplossing aan te komen voor het probleem met de turken ,want wat wij willen zal nooit uitgevoerd worden………………

  Like

 3. Republikein // maart 6, 2018 om 04:43 //

  Met een strafrechtelijke klacht wil de Turkse partij ADD ervoor zorgen dat de Voedselbank haar non-profitstatus verliest en failliet moet gaan. Daartoe heeft ADD ook de oprichting aangekondigd van een eigen voedselvoorziening voor de armen,”SOFRA”genaamd, het Turkse woord voor “voedselbank”, met de nadruk op het aanbod van moslims.
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/tuerkische-partei-kuendigt-gruendung-eigener-tafel-an-strafanzeige-gegen-essener-tafel-gestellt-a2365254.html

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 11:39 //

  Het punt is natuurlijk de besluiteloosheid van de internationale politiek, bang als men is de vingers te branden. Als je niks doet kunnen ze je ook niet beschuldigen het verkeerde te hebben gedaan. Achteraf kun je altijd nog iets zeggen in de trant van; “Oh dat wist ik niet” of “Daar was ik mij niet van bewust” of “Die informatie heeft mij niet bereikt”.
  Ze zijn zo glad als een paling in een emmer snot.
  Het enige dat chronisch ontbreekt is daadkracht en het innemen van een stevig standpunt.
  Een simpel ja of nee zul je slechts zelden horen, het is altijd ‘ja mits’ of ‘nee tenzij’.
  De Chamberlains van de 21 ste eeuw staan opgesteld in rijen van drie.
  Rusland helpt Assad maar als ze echt groot hadden ingezet dan was die hele oorlog binnen dagen afgelopen, Amerika steunde de Koerden maar als ze dat echt uit volle overtuiging hadden gedaan dan hadden die nog vele malen meer schade kunnen toebrengen aan IS.
  Dagelijks krijgen we beelden hoe erg het is in Ghouta.
  Dat heet oorlog stelletje minkukels !
  Hoe denk je dat de inwoners van Dresden of Londen de oorlog hebben meegemaakt ? Of denkt u misschien dat het precisiebombardementen waren ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: