Nieuw

Had u het al gehoord ?

Nou dan zal ik het maar verklappen; Alexander Penthouse is de vragen over het referendum spuugzat ! Je zou er een lachstuip van kunnen krijgen !

Nou ja als het niet zo’n drama zou zijn natuurlijk. De kop van het artikel bij Elsevier luidde;

D66 is klaar met kritiek op schrappen referendum: ‘Hebt u nog andere vragen?’

Ja dat is lef hebben ! D66 heeft nu twee wapenfeiten, de donorwet en het referendum, derat-295035_640 donorwet voorkwam een vroegtijdig en roemloos einde doordat een Kamerlid te laat kwam. Verslapen waarschijnlijk…. Maar dat was wel de oorzaak dat het door de Tweede Kamer kwam. Daarna werd de hele zaak nog eens dunnetjes over gedaan in de Eerste Kamer en na ‘verhitte’ debatten aldaar kwam het er alsnog door. Verhitte tussen aanhalingstekens want het stond natuurlijk vooraf vast dat de coalitiepartijen voor moesten stemmen maar omdat ze het er in hun hart niet mee eens waren moest er nog even een toneelstukje worden opgevoerd.

Afijn Pia Dijkstra heeft eeuwige roem en komt nog met enige regelmaat tot een orgasme als ze zich realiseert dat ze nu in één adem wordt genoemd met die andere crimineel van D66 Brinkhorst.

En nu hebben ze dus het referendum afgeschoten, Alex dacht dat de storm wel zou zijnsculpture-2762610_640.jpg gaan liggen voor de gemeenteraadsverkiezingen maar nu blijkt dat het toch dieper zit dan vooraf gedacht. En nu is hij het dus zat, de burger moet nu maar weer eens zijn kop houden, zijn ze nou helemaal gek geworden, kritiek hebben op de misbaksels van D66 !

De Pers heeft het nog steeds over Kabinet Rutte III maar in feite is het natuurlijk Kabinet Pechdrol I, D66 leverde ‘vicepremier’en minister van Binnenlandse Zaken Ollongren, duominister (?!?) Sigrid Kaag op Buitenlandse Zaken, Ingrid van Engelshoven op Onderwijs en Koolmees op Asociale Zaken. Daarnaast nog een stel Staatssecretarissen zoals Menno Stel op Financiën die dus Wiebes(VVD) lekker in de wielen kan rijden en dan ook nog Stientje van Veldhoven op Verkeer en Waterstaat. Dat is verdomme een flinke lijst voor een partij met 19 zetels ! En zeker niet de minste ministeries dus.

Zaak dus om meteen in het begin hun sneue plannen door te drukken want ook zij begrijpen wel dat dit Kabinet niet voor eeuwig blijft zitten, het is dus een haastklus zeg maar, het is nu of nooit, voor je het weet spat de zeepbel weer uit elkaar en hoe meer tijd ze rekken hoe groter de kans dat de kiezer kort van memorie is en weer opnieuw op deze regenten zal stemmen.

Tja en dan blijkt ineens dat de kiezer het hevig oneens is met zowel het afschaffen van hetwitch-prohibition-441868_640 referendum als de donorwet en er maar over door blijft zeuren, zijn ze nou gek geworden ? Dat moet maar eens afgelopen zijn, Alex krijgt er kringen van onder zijn koeienogen en zijn onwelriekende gleuvenbrigade zit steeds minder te glijden als hij aan het woord is, het moet niet gekker worden, dat is de Adonis van het overgangsbataljon helemaal niet gewend. Het is niet voor niks dat de top van de partij bestaat uit zichzelf chronisch overschattende vrouwen die in een vorig leven ook nog dachten aantrekkelijk te zijn. Bij het partijcongres is het een heel gedoe om al die bezems te parkeren bij de ingang.

Zo Tijl is zijn gal kwijt !

Nou u nog you-2386968_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

10 Comments on Had u het al gehoord ?

 1. Ik kan niet anders dan het voor de volle 100 % met je eens te zijn @Tijl. Je moet toch 100 % gestoord zijn, wil je zo’n klootviool als penthouse Pechtold nog steunen, laat staan deze landverraders partij stemmen. 1 voorbeeld van een minder begaafde D 66’er.
  Er is in de Rijnmond regio door de NS en Gemeente Rotterdam besloten tot de ombouw van de spoorlijn Rotterdam-Hoek van Holland naar een lightrail, dus metrolijn. Deze miljoenen kostende ombouw werd gestart april 2017 en zou in september 2017 klaar zijn.
  Dit alles onder de auspiciën van de Rotterdamse D66 wethouder Pex Langeberg.
  En ja hoor D66’ers blijken allemaal besmet met het NONO virus (dus de ballen verstand om dit soort giga projecten te leiden) . Ergo september 2017 werd niet gehaald zou begin 2018 worden, echter werd ook niet gehaald en wordt nu dus 4e kwartaal 2018 volgens de prognose.
  Deze NONO wethouder heeft nu dus ontslag genomen wegens falen. Is een pleonasme D66’ers en falen.
  Nu blijkt dat het kostenplaatje NEGENTIG MILJOEN hoger uitvalt o.a. door deze vertragingen.
  maar ook doordat de beveiliging van het traject veel te laat opgeleverd wordt.
  Wie denkt u wie deze kostbare stommiteiten moet gaan betalen? Juist de belastingbetaler.
  En die wethouder Langeberg? Nou jammer dan, die is gewoon weg en die zal wel weer ergens anders een mooi D66 bestuursbaantje gaan vervullen.
  Negentig miljoen is geen kattepis toch?? Voor een D66’er wel, denkt in termen van PENTHOUSES

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2018 om 15:39 //

  Ja ik had al eens wat gelezen over de verbinding Rotterdam/Hoek van Holland.
  De NS dankt god op hun blote knieën dat ze van die lijn af zijn, de enigen die hun reis betaalden waren de forenzen, de rest reed gratis, verstoorde de orde en vernielden de treinen.
  Het was echt de fine fleur van Rotterdam dat zich naar het strand begaf…. Op een mooie dag was de voertaal Marokkaans op die trein. Gezellig een dagje strand maar als je verstandig bent blijf je zo ver mogelijk uit de buurt van Hoek van Holland (of Scheveningen trouwens)

  Liked by 1 persoon

 3. Leuk woordgrapje
  Is trouwens de RET en gemeenten die dit achterlijke idee lanceerden. De burgers hadden en hebben er niet om gevraagd en mogen wel de tol betalen. Er zou elke 10 minuten een Metro gaan rijden maar voorlopig zal er niets gebeuren. Het koperdraad is ook al gestolen dus je krijgt straks uitstel op uitstel want de nieuwe stations staan ook te rotten en is weer voer voor de vandalen en andere etterbakken.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2018 om 17:27 //

  Elke 10 minuten het gehele traject ? Dar lijkt me schromelijk overdreven als je ziet wat de NS op dat gedeelte vervoert, in de spitsuren is het best druk maar daarbuiten zit er niet veel in. Alleen met zomerse dagen werd het plots druk, leuk natuurlijk maar zoveel dagen met strandweer hebben we nou ook weer niet.

  Like

 5. Beste Tijl, voor 100% met u eens.
  Ik krijg koude rillingen als ik die van d66 zie maar ik krijg hartproblemen als ik die pechdrol zie, ik snap die mensen niet die aan dergelijke huichelaar een stem gegeven hebben….
  Die volksverlakker is totaal onbetrouwbaar (PS: die hele d66 bende) en verwoest het leven van de eigen bevolking. Op dergelijke misdaad zou eigenlijk feitelijk de doodstraf moeten staan…

  Liked by 1 persoon

 6. Goed artikel Tijl.

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // maart 6, 2018 om 00:30 //

  Ik vind het best zielig voor Alexander, ik wil hem graag een hart onder de riem steken en mijn sympathie tonen met een mooi kaartje, maar waar stuur ik het naar toe? Met mij zijn er ongetwijfeld nog vele Nederlanders die ook een kaartje willen sturen, of een fruitmand, of een moot gebakken vis….

  …probleem is waar je het heen moet sturen….

  Een volk zo stuurloos,
  referendumloos op drift,
  een verkeerd begrepen redder,
  afgedankte messias in het kwa(a)d(raat)
  onrecht is een zweer die mijn ziel blijft kwellen,
  waar o waar stuur ik mijn gift?

  duchesne, vrij naar zichzelf.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 01:37 //

  Je bedoelt zeker een moot verrotte vis ?

  Like

 9. Drs P. heeft zijn hoogtepunt gehad.
  Binnenkort worden zijn organen geveild voor het goede doel.

  Like

 10. MGTOW91 // maart 6, 2018 om 14:50 //

  En hij is spuugzat. Nou maak die Pechtold dan maar zo boos mogelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s