Nieuw

Deens debat: stuur derde wereld migranten terug naar huis, “beste investering sinds 1600 jaar” 

Foto: Danavirki, de Deense verdedigingsmuur, op een oude kaart. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Arne List, 2004, genomen in het Viking Museum van Haithabu.

Het probleem met de derde wereld migranten is onoplosbaar en daarom is het enige reddingsmiddel een uitgebreid programma voor repatriëring van een grote meerderheid van de asielmigranten.

Derde wereld bewoners zijn capabel genoeg om naar het Westen te reizen, maar zodra ze hier zijn, zijn er maar weinigen in staat zijn om zichzelf op een andere manier te verzorgen dan met gesubsidieerde banen. Het beste om te doen is daarom migranten te betalen om weer terug naar huis te gaan, verklaart een Deense politicus.

Voor Denemarken – die een half miljoen derde wereld immigranten en hun kinderen heeft opgenomen – is de beste optie om de subsidie-immigranten te deporteren en doorgaan met financiële bijstand geven voor het blijven in hun land van herkomst, schrijft de politicus en historicus Morten Uhrskov Jensen in Jyllands-Posten.

Hij constateert dat de problemen met de migrantengroep uit de Derde Wereld “onoplosbaar” zijn zolang deze immigranten in Denemarken blijven, aangezien hun onvermogen om zichzelf te verzorgen, generatie na generatie blijft herhalen.

Uhrskov Jensen verwijst naar cijfers uit de Deense statistieken (Pdf), dat wil zeggen de Deense equivalent van de Nederlandse CBS, waaruit blijkt dat de derde generatie van immigranten uit de derde wereld slechts een beetje meer zelfvoorzienend zijn dan hun ouders, en in vergelijking met de etnische Denen aanzienlijk minder geneigd zijn om zichzelf te verzorgen.

Onderwijl zijn de tweede generatie allochtonen ook nog is beduidend crimineler dan hun ouders, die rechtstreeks uit de derde wereld emigreerden. Wat de in Denemarken geboren allochtonen betreft, gaat de ontwikkeling dus duidelijk de verkeerde kant op.

“Geen enkel Europees land met een hoge immigratie uit de derde wereld heeft een goede of zelfs redelijke ervaring”, constateert Uhrskov Jensen, en merkt op dat immigranten moeten worden overgehaald om terug naar huis te gaan door ze te lokken met dezelfde methode die de liberalen en socialisten hebben gebruikt om hen te overtuigen om te verhuizen naar de westerse wereld: genereuze bijdragen.

Uhrskov Jensen maakt een vergelijking met Dannevirke, dat de eerste Deense ringmuur tegen de Duitsers was, en merkt op:

“Waarschijnlijk moeten we minstens 400.000 van de meer dan 500.000 van de derde wereld immigranten die nu in Denemarken verblijven, overhalen om het land te verlaten. Het zal niet goedkoop zijn, maar het zal de beste investering zijn sinds we in de 4e en 5e eeuw de eerste muren van Dannevirke hebben gebouwd”.

Bron:

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10343676/problemet-med-gruppen-fra-den-tredje-verden-er-uloeseligt/

http://www.friatider.se/dansk-debatt-skicka-hem-tredje-v-rlden-invandrarna-b-sta-investeringen-p-1600-r

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on Deens debat: stuur derde wereld migranten terug naar huis, “beste investering sinds 1600 jaar” 

 1. Willem // maart 5, 2018 om 13:31 //

  De Denen worden wakker.

  Liked by 2 people

 2. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 14:09 //

  Jammer dat Rutte dit denkvermogen niet heeft.

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // maart 5, 2018 om 14:32 //

  De grootste fout die de denen maken is, niet dat ze de asielzoekers willen terug sturen maar de manier waarop ze dat denken te doen.” Haal ze over om vrijwillig terug te gaan. Geef ze geld voor de reis en een beetje voor in hun thuisland.” Als je zoiets bedenkt ben je niet alleen niet goed wijs maar wel politiek correct en zeer laf. Die intruders lachen zich kapot om zoveel onzin. Natuurlijk gaan ze niet vrijwillig weg, zou ik ook niet doen. lekker leven en deens genieten op kosten van de denen. Met mijn methode gaan ze heeeeeel graag weg, zonder geld of iets. Interneer de asielintruders in kampen, in de open lucht, hoogspanningshek erom heen en 24/7 bewaakte wachttorens met machinegweren en de bevoegdheid om te schieten als er toch een kans ziet om te ontsnappen.
  Is geen dure methode en werkt zeer effectief voor degenen die weg moeten en preventief voor degenen in de apenlanden die ook plannen hebben om naar europa te komen. Maar het ALLERGROOTSE PROBLEEM is, dat de politiek in heel europa dat niet durft en het daarom ook niet doet. Stukje geschiedenis. In de eerste wereldoorlog namen duitse troepen 100.000 Russische soldaten gevangen. Er waren geen voorzieningen om deze soldaten te onderhouden. Op bevel van keizer wilhelm (die later in Doorn ging wonen), werden die soldaten samengedrongen op een stuk land zonder voorziening om de hongerdood te sterven. U ziet, niets nieuws onder de zon.

  Liked by 3 people

 4. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 14:54 //

  Scherpschutter, jouw methode zou zeker een goede uitkomst zijn als “asielzoekers” steeds maar blijven weigeren het land te verlaten. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen.

  En ja, dat geld geven aan “asielzoekers” hoeft van mij ook zeker niet, het zijn namelijk geen
  echte “asielzoekers” dus laat die mensen zichzelf maar redden.

  Liked by 2 people

 5. In Israël wil men ook de asielzoekers gaan uitzetten en als ze weigeren dan komen ze in interneringskampen

  Like

 6. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 15:26 //

  En toch, ondanks de fout die Denen maken over de manier waarop ze “asielzoekers” terug willen sturen, zijn ze vergeleken met de Nederlandse politici al behoorlijk wakker!

  Like

 7. bp633livenl // maart 5, 2018 om 15:28 //

  Natuurlijk gaat dat moslimschuim niet vanzelf weg ook al geef je ze een zak met geld mee dus als je iets aan dat probleem wil doen zul je ze de keuze moeten geven van….of je gaat vrijwillig weg met geld op zak of je wordt in een kamp gezet en wel zo lang dat je toch voor het geld gaat kiezen.

  Like

 8. bp633livenl // maart 5, 2018 om 15:32 //

  @MGtow of de Denen al wakker zijn is nog maar de vraag want het zijn allemaal nog maar woorden, goede bedoelingen maar of dat echt gaat gebeuren???
  De hele linkse wereld zal daar tegen in opstand komen plus de VN, EU, Bilderberg.
  dat wordt nog een hele kluif.
  Je hebt ze heel snel binnen maar eruitkrijgen is veel moeilijker.

  Liked by 1 persoon

 9. MGTOW91 // maart 5, 2018 om 15:45 //

  @bp633livenl
  Vergeleken met hier heb ik de indruk dat Denen wel wakkerder zijn (al zijn ze vergeleken met Hongaren nog steeds wel slapend). Helaas zal de weg naar herstel lang zijn, echt heel erg lang. We leven in extreme tijden en een paar wakkere landen zijn lang niet genoeg om bestand te zijn tegen allerlei ellende die slapende landen met zich meebrengen.

  Liked by 1 persoon

 10. Henk der Niederlànder // maart 5, 2018 om 17:02 //

  Tja, je geeft zo’n asielschuimer een paar €1000 en flikkert hem het land uit.
  Het eerste wat zo’n figuur doet is van dat geld een vals paspoort kopen en de hele film begint van voor af aan.

  Like

 11. bp633livenl // maart 5, 2018 om 18:50 //

  @Henk der Niederlander.

  Van te voren vingerafdrukken en dna laten afgeven en dat opslaan in databank.
  Dan kan hij paspoorten maken zoveel hij wil maar daar komt hij dan niet mee door.
  Nog beter misschien om geen enkele moslim meer naar binnen te laten.
  Opvang in eigen regio want die hebben hier niks te zoeken.

  Like

 12. Yvonne // maart 5, 2018 om 19:23 //

  Eerst binnen laten en nu ze proberen weg te krijgen,hoe dom kan je zijn
  Ik wil dolgraag dit land uit, maar als Hollandse krijg ik geen oprot premie mee en in het land van keuze maandelijks geld op mijn rekening
  Ik moet hier mijn tijd uitzitten tot ik misschien als dat er nog is met mijn AOW eindelijk kan verkassen,de hufterigheid neemt steeds meer toe ik heb er schoon genoeg van,kijk alleen al naar al die verkeershufters op de weg

  Liked by 1 persoon

 13. Merkels schandknaapje Mark, zou dit niet aandurven, dan krijgt ie billenkoek van Drs. P, Jessus Klaver en Lootje Asscher.

  Like

 14. De Denen hebben de mentaliteit van de Vikings nog niet verloren. Beter iets dan niets doen.

  Like

 15. Johan P // maart 7, 2018 om 15:25 //

  @scherpschutter
  Ik ben ook niet voor het idee om ze te betalen om terug te keren. In ieder geval niet als eerste methode, maar het kan een laatste redmiddel zijn.
  Zeker als je het koppelt aan een totaal inreisverbod voor 3de wereldlanders.
  Het is een dure optie, maar slechts een fractie van de kosten om al dat tuig hier te onderhouden.

  De enige andere optie is om deur tot deur te gaan en alle 3de wereldlanders op te pakken en uit te zetten, maar zelfs als een regering bereid zou zijn dat te doen is er geen enkel ander land dat bereid is daaraan mee te werken. Nog daargelaten de kritiek en mogelijke sancties vanuit de EU die dan worden opgelegd.
  Het is de de keuze tussen de minst slechte oplossingen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s