Nieuw

Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen

Extreemlinkse meningendictatuur staat op het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen – Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten.

Nu in de Verenigde Staten de door links gedomineerde social- en massamedia een ware ‘crackdown’ of ‘purge’ zijn begonnen tegen onafhankelijke nieuwsverstrekkers zoals Infowars, heeft ook het Politbureau van Brussel, de Europese Commissie, nieuwe censuur richtlijnen gepubliceerd. Daarin staat dat van providers wordt verwacht dat zij in de toekomst ‘terroristische inhoud’ en ongewenste, niet politiek-correcte ‘haatspraak’ binnen een uur van het internet verwijderen, en tegelijkertijd zowel de politie als Interpol inlichten. Met andere woorden: ook in Europa komt er een crackdown/purge van alle onafhankelijke en kritische –voornamelijk rechtse/conservatieve- media.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Censuur-EU-wil-dat-providers-ongewenste-haatspraak-binnen-uur-verwijderen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen

 1. M.i. hoef je niks te verwijderen. Als niemand meer werkt met nepnamen ofwel nicknames ben je er m.i. ook een heel eind uit.

  Like

 2. Dan wordt het tijd voor direct mailings lijsten email zo in je inbox of je het wilt of niet pam .
  Is trouwens waarscheinlijk effectiever nog dan een website je bereikt veel meer publiek en die verwijs je dan weer naar je site 🙂 of diverse sites

  Liked by 1 persoon

 3. Wouter Eenhoorn // maart 5, 2018 om 18:41 //

  Die moslimhaatpreken vliegen er dus af. O nee dat is godsdienst.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s