Nieuw

Omstreden homo-uitspraak kost Ramartausing de kop

Foto: Yernaz Ramataursing van het Forum voor Democratie. Bron: FVD / YouTube.

Door: Berend Sommer

Nummer twee Yernaz Ramautarsing trekt zich terug van de lijst van Forum voor Democratie voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen. Ramautarsing kwam in opspraak nadat hij een uitspraak had gedaan over homoseksuelen.

Ramautarsing, nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie in Amsterdam, kwam vrijdag in opspraak wegens uitspraken in een Whatsapp-groep. Daarin schreef Ramautarsing onder meer dat  steun voor homorechten de samenleving dommer heeft gemaakt: ‘Dat is gebaseerd op de notie dat homo’s relatief een hoger IQ hebben en op moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus “dommer van wordt.” Geen haat, gewoon feiten,’ citeert De Telegraaf.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/ramaurtarsing-trekt-zich-terug-van-fvd-lijst-592293/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

30 Comments on Omstreden homo-uitspraak kost Ramartausing de kop

 1. jackvanderveen // maart 4, 2018 om 11:45 //

  Ramautarsing is een comediant met humor die lynxe idioten niet (willen) begrijpen. Met zijn humoristische theorieën heeft deze Ramautarsing volkomen gelijk. Maar ja, bij lynxe mongolen mag men aan niets komen voor humor, want alles behoort hen toe. Zelfs het recht op plegen van geweld.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 4, 2018 om 12:00 //

  De goeie man is bovenmatig intelligent maar ondanks dat niet bijster slim. Als je al in opspraak bent zou je wat voorzichtiger kunnen zijn met wat je zegt. Voor Nederland is het wel jammer dat iemand als hij nu verloren is voor de politiek.
  De enige hoop die nog gloort is dat regeltjes land Nederland nu ook bureaucratisch genoeg is om vast te houden aan de regels, de officiële lijst was al ingeleverd en goedgekeurd, hij staat op plek twee, bij voldoende stemmen hoort hij gewoon een zetel te krijgen.

  Liked by 1 persoon

 3. Voor alle duidelijkheid, zelf heb ik totaal niets tegen homo’s, maar zeg vooral niets over homo’s wat enigszins in het nadeel van de boys kan uitpakken. Nederland is verdeeld op het bot vooral de linksmensch gaat helemaal ballistisch uit zijn dak wanneer er iets over de jongens van de herenliefde wordt gezegd. Zelf denk ik dat de meeste homo’s er zelf niet mee zitten met de uitspraak van Yernaz Ramautarsing, sterker nog wat hij verkondigde kon volgens mij gemakkelijk door de beugel, enfin er was in het verleden ook al zo’n hysterie rondom de bevindingen van Professor Dick Swaab, vermaard hersenonderzoeker, die had ontdekt dat een bepaald deel van de hypothalamus bij homoseksuelen duidelijk groter is dan bij heteroseksuelen.

  Like

 4. Er zijn ook gekken die veronderstellen dat het brein van mannen en vrouwen hetzelfde zouden zijn en dan gaan schreeuwen als je aan kunt tonen dat het niet zo is.Dick Swaab kreeg door zijn stelling ook heel wat modder over zich heen en dreigbrieven om hem te gaan vermoorden. Hij werd zelfs voor Mengele uitgemaakt.Hij haalde in zijn boek ook Sam Austin aan met zijn uitspraak: Homoseksualiteit is Gods manier om ervoor te zorgen dat de waarlijk begiftigden niet belast worden met het hebben van kinderen.Nou dan die idioot Bush,die het als ziekte zag en wou genezen,wat tot veel zelfmoorden leidde.Dat is pas onmenselijk.Ook bij dieren komt dat voor,maar liefst 1500 diersoorten.

  Liked by 1 persoon

 5. Scrutinizer // maart 4, 2018 om 12:44 //

  @Tijl,
  Waarbij men zich de vraag kan stellen of het wel ondoordacht was.
  Wellicht krijgt hij die zetel, gaat hij als “onafhankelijke” zetelen (werkt wel samen met Baudet) maar kan dan als onafhankelijke echt zeggen wat ie wil (of wat Baudet wil) en zeker als niet helemaal hagelwitte, kan hij makkelijk de grens verleggen.
  U meende dat hij niet slim was?
  Ik zou hem/hen maar niet onderschatten…

  Liked by 1 persoon

 6. Blijkbaar mag je in Nederland niet zeggen dat homo’s intelligenter zijn.

  Like

 7. Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 4, 2018 om 14:15 //

  In zekere zin begrijp ik ook niet waar de ophef over is, hij zegt dat gemiddeld homo’s intelligenter zijn dan hetero’s en dat het jammer zou zijn als hun genen niet doorgegeven zouden worden. Je zou denken dat homo’s aangenaam verrast zouden zijn en massaal naar de spermabank zouden gaan. Is er eindelijk iemand die iets gunstig zegt over homo’s en dan mag dat ook weer niet.
  Zodra je met betrekking tot mensen iets zegt over overerving begeef je je kennelijk op glad ijs. Vreemd want binnen dierfokkerijen doet men niet anders. Vaak met weinig bewijs maar meer op ervaring gestoeld. Dat maakt dat er veel meningen zijn die recht tegenover elkaar staan.
  Velen beweren dat een veulen meer meekrijgt van de moeder dan van de vader en omgekeerd. Feit is wel (en dat is dan weer wel bewezen) dat sommige hengsten hun eigenschappen vrij dominant doorgeven maar ook dat kun je weer niet zien als garantie.
  Wat men bij mensen vaak over het hoofd ziet zijn de omstandigheden waaronder een kind opgroeit.

  Like

 9. Esperanza // maart 4, 2018 om 15:07 //

  Like

 10. Esperanza // maart 4, 2018 om 15:37 //

  ‘Bent u het met mij eens dat de kans dat die lever van Thierry Baudet snel beschikbaar komt wordt vergroot door de manier waarop mensen als u consequent zijn woorden verdraaien?’

  http://media.tpo.nl/column/briefje-jan-aan-rick-nieman-2/

  Like

 11. Esperanza // maart 4, 2018 om 15:51 //

  Like

 12. Esperanza // maart 4, 2018 om 17:01 //

  Zoveel hypocrisie. Daar zijn werkelijk geen woorden voor.

  http://joostniemoller.nl/2018/03/pechtold-is-misselijkmakend/

  Like

 13. Esperanza // maart 4, 2018 om 17:17 //

  Liked by 1 persoon

 14. Esperanza // maart 4, 2018 om 17:24 //

  En Yernaz had ik een plek in de Amsterdamse gemeenteraad gegund.

  https://www.geenstijl.nl/5141004/ebru-umar-het-kind-en-de-homo/

  Like

 15. Krelis // maart 4, 2018 om 17:27 //

  NSB-mentaliteit van die D66 en VVDers in de what’s appgroup. Je medegrouplid verraden voor eigen politiek gewin. Na WOII werden deze gasten opgehangen.

  Liked by 1 persoon

 16. Esperanza // maart 4, 2018 om 23:49 //

  Like

 17. Esperanza // maart 5, 2018 om 00:05 //

  Ramautarsing december 2015: Trump gaat verkiezingen winnen.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2018 om 02:19 //

  Blijf het jammer vinden dat deze ras-libertariër, die overigens politicologie heeft gestudeerd, nu verloren gaat voor de Nederlandse politiek, daar hadden we nog een hoop aan kunnen hebben.

  Like

 19. ongelovige // maart 5, 2018 om 12:14 //

  ik heb het wel gehad met Baudet en zijn FvD.
  Citraat:
  “Enkel wie een religieus ideaal heeft en voorbij de grenzen van de horizon kijkt, is een moedig mens. Enkel als je een god voelt, kun je weerstand bieden aan de kudde en de kuddecultuur.”
  Bron:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/baudet-in-belgie-geschiedenis-moeten-we-redden-uit-de-handen-van-de-cultuurmarxisten/

  Het FvD blijkt dus een kerkgenootschap te zijn?
  Al die mensen die hun hoop stellen op de terugkeer naar het christendom, al die mensen die in feite graag naar de middeleeuwse samenleving terug zouden keren … ik zie er niets in.

  Like

 20. Esperanza // maart 5, 2018 om 13:59 //

  @ongelovige

  Van het padje af, die Baudet met zijn god promotie.

  Liked by 1 persoon

 21. Esperanza // maart 5, 2018 om 14:05 //

  ‘Enkel als je een god voelt, kun je weerstand bieden aan de kudde en de kuddecultuur.’

  Absurd, kan me nauwelijks voorstellen dat zo’n geschifte uitspraak uit zijn mond is gekomen.

  Liked by 1 persoon

 22. ongelovige // maart 5, 2018 om 14:14 //

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/aartsbisschop-sterkere-banden-met-islam-nodig-592549/

  Britse aartsbisschop wil banden met islam versterken.

  Britten kunnen leren van het ‘levende’ geloof van islamitische immigranten.

  De aartsbisschop noemt samenwerking tussen katholicisme en islam noodzakelijk om de groeiende secularisatie in het Verenigd Koninkrijk tegen te gaan.

  Dus er zijn christenen die menen dat primair de ongelovigen (hij bedoelt: atheïsten) bestreden moeten worden en daarom moeten we weer gelovig worden. Kan niet zoveel donderen wat voor een geloof. Christlam? Zou de aartsbisschop echt geloven dat dat gaat werken? Ik denk dat de islam een dergelijk christendom met huid en haar zal opvreten.

  En er zijn christenen die menen dat zowel ongelovigen als mohammedanen bestreden dienen te worden. Als je wat langer met die mensen praat, blijken ze vaak ook tegen de Franse revolutie te zijn, tegen de Verlichting, én tegen de renaissance. Feitelijk willen ze naar een middeleeuwse christentheocratie. Wat precies de verschillen zijn met een middeleeuwse moslimtheocratie, ontgaat me.

  Like

 23. ongelovige // maart 5, 2018 om 15:06 //

  @Esperanza // maart 5, 2018 om 14:05 //

  ‘Enkel als je een god voelt, kun je weerstand bieden aan de kudde en de kuddecultuur.’

  Absurd, kan me nauwelijks voorstellen dat zo’n geschifte uitspraak uit zijn mond is gekomen.

  Google maar eens op Baudet en christendom.
  Baudet schuift op naar de gereformeerden.

  Like

 24. Esperanza // maart 6, 2018 om 00:28 //

  KIJKTIP

  De Egyptische Thierry Baudet: 😉

  Like

 25. Esperanza // maart 6, 2018 om 00:41 //

  @Ongelovige 15:06

  Als dat werkelijk de opvatting van Baudet is dan is mijn overweging om mijn stem voor Widers in te ruilen voor Baudet van de baan.

  Ik kan het me ook niet voorstellen met Paul Cliteur als een soort geestelijk vader van Buadet en voorzitter van het wetenschappelijk bureau (Renaissance Instituut) van Forum voor Democratie.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1648638/paul-cliteur-naar-wetenschappelijk-instituut-fvd

  ‘Het antwoord is volgens Cliteur simpel: secularisme als sociaal fundament dat allen verenigt. Staten zouden absoluut moeten afzien van elke vorm van religiositeit, of zelfs maar van verwijzingen naar ’joods-christelijke wortels’. Want religie mag nog zo bindend zijn voor groepen binnen de samenleving, voor de samenleving als geheel is ze een splijtzwam.’
  https://www.trouw.nl/home/paul-cliteur-religie-werkt-in-de-samenleving-als-een-splijtzwam~a7962b4a/

  Like

 26. Esperanza // maart 6, 2018 om 00:49 //

  Typo hierboven om 15:06 in tweede alinea.
  Buadet moet Baudet zijn.

  Wat een linkje veelzeggend kan zijn: 😉
  https://www.vertalen.nu/vertaal/fr/nl/baudet

  Like

 27. Tijl Uylenspiegel // maart 6, 2018 om 01:31 //

  Zag vandaag ergens een stukje dat Baudet op straat wordt aangesproken door een donkere vrouw die over de uitspraak viel “want racisme”. Het antwoord van Baudet kwam uiterst moeizaam en hij diende haar niet van repliek. Hij had simpelweg kunnen zeggen dat de uitspraak niet over rassen ging maar over volkeren en dat Yernaz een wetenschappelijk onderzoek aanhaalde. De uitkomst van zo’n onderzoek kan voor sommigen een ongewenste uitkomst hebben maar dat maakt het nog geen racisme.

  Like

 28. ongelovige // maart 6, 2018 om 02:34 //

  @Esperanza // maart 6, 2018 om 00:41 //

  Ik begrijp dat je moeilijk kunt geloven dat baudet dit inderdaad gezegd heeft?

  Het citaat komt uit de Dagelijkse Standaard (onder andere) en de Dagelijkse Standaard is zeer anti-Wilders en zeer pro-Baudet. Dus ik kan me niet voorstellen dat ze iets bedacht hebben om Baudet te benadelen.
  Baudet vist in troebel water.

  Like

 29. ongelovige // maart 6, 2018 om 02:46 //

  Ik heb net een lijst met links proberen te plaatsen maar het is niet gelukt. Misschien ligt het bij de spam en kan het alsnog hier geplaatst worden? Alvast bedankt.

  Like

 30. ongelovige // maart 6, 2018 om 09:12 //

  @Esperanza // maart 6, 2018 om 00:28 //
  KIJKTIP
  De Egyptische Thierry Baudet: 😉
  Egyptian TV Host Kicks Atheist Out of Studio, Recommending Psychiatric Treatment pic.twitter.com/tXFyj9GF85

  Mooie video! Precies een stel scheldende grefo’s.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: