Nieuw

Britse privéleraar in islamitische studies wilde een kinderleger creëren om terroristische aanslagen in Londen uit te voeren

Screenshot YouTube.

Een 25-jarige werknemer aan een privéschool in Londen heeft geruime tijd kinderen van 11 tot 14 jaar geradicaliseerd om terroristische daden uit te voeren. Umar Haque, die probeerde zijn kinderleger te creëren door propagandafilms aan de kinderen te laten zien, wilde dat ze terreuraanslagen zouden plegen op grote openbare plaatsen in Londen.

De 25-jarige moslim, Umar Haque, was werkzaam op een privéschool in Oost-Londen en doceerde islamitische studies, hoewel hij alleen in dienst was voor administratieve taken. Haque had lange tijd gewelddadige propagandafilms getoond waarin mensen werden onthoofd door kinderen, schrijft Reuters.

Haque liet de kinderen een rollenspel uitvoeren waarin ze eerdere terroristische misdaden moesten nabootsen, en trainden hen hoe ze de politie moesten aanvallen, sommige kinderen kregen de rol van politie en andere van terroristen.

Meer dan honderd kinderen hebben tijdens de rechtszaak tegen Haque getuigd en ongeveer zes van hen hebben gedetailleerd verteld over hoe ze hebben leren vechten, en hoe ze pushups hebben gedaan om fysiek sterker te worden.

– Hij heeft ons getraind. Blijkbaar is het goed om te vechten. Op de Dag des oordeels, wanneer je je oordeel krijgt voor de goede en slechte daden die je hebt verricht, dan is het goed om voor Allah te hebben gedood, vertelt een van de jongens volgens The Guardian.

De kinderen waren tussen de 11 en 14 jaar oud en de doelen voor hun terroristische aanslagen zouden de Big Ben, grote winkelgalerijen, banken en mediahuizen zijn geweest. De kinderen waren verlamd van angst als Umar Haque dreigde dat als ze het iemand zouden vertellen, ze zouden worden onthoofd, net als de mensen in de propagandafilms.

Haque is een trouwe IS-aanhanger zijn die zichzelf via internet heeft geradicaliseerd. Haque werd in april 2016 gearresteerd op Heathrow Airport toen hij probeerde een vliegtuig te nemen om via Istanboel naar Syrië te reizen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6371 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Britse privéleraar in islamitische studies wilde een kinderleger creëren om terroristische aanslagen in Londen uit te voeren

 1. Het gaat niet over, niet vanzelf, engeland is verloren en de rest volgt….. tenzij…

  Like

 2. Kogel door zijn fascistische kop is een snelle en adequate oplossing.

  Like

 3. jackvanderveen // maart 4, 2018 om 14:06 //

  En Umar Haque leefde nog lang en gelukkig op kosten van de staat. Verrotten op een vuilnisbelt is nog te goede plaats voor hem. Volstoppen met lintwormen misschien beter.

  Like

 4. Heeft niets met de Islam te maken.

  /sarcasme modus

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s