Nieuw

Transgenders. Wat u dus niet weet

Auteur: H. Numan

Door: H. Numan

Er is een jongeman die geestelijk wat in de knoop zit. Hij denkt dat hij een Deense Dog is. Daarom is hij in een kennel gaan wonen, eet enkel Bonzo brokken en is heel erg boos. Boos, omdat de verzekering weigert om zijn vacht transplantatie te betalen. Boos, omdat niemand hem werk wil geven. Hij wil graag het leger in, maar daar hebben ze enkel plaats voor Duitse en Mechelse Herders. Discriminatie!

Gelukkig voor deze knul staan anarchistische actiegroepen (die u betaalt) achter hem, en vechten voor zijn rechten. Een mens is maar een idee. En die actie wordt overgenomen door linkse politieke partijen. Je bent wat je je voelt. Deense Dog of Duitse staander of desnoods mens (zolang je niet blank bent) maakt niet uit. Mens-zijn is gewoon een variant van wat mogelijk is. Die vervelende militairen moeten niet zo zeuren! Herkent u dit een beetje? Lijkt dit niet ontzettend veel op drammen om je zin te krijgen?

Transseksuelen zijn precies hetzelfde. Dat zijn mensen met een flink geestelijk probleem, die graag willen zijn wat onmogelijk is. Je kunt je laten opereren, en een brievenbus laten monteren. Dan ben je nog steeds geen vrouw. Je bent dan een man die er meer vrouwelijk uitziet. Dat is alles.

Wat u niet weet is hoe verknipt die mensen zijn, want daar praten we niet over. Ja, ze zijn geestelijk gestoord. Weet u wat een placebo is? Dat is een pepermuntje slikken en denken dat je beter wordt. Andersom bestaat ook. Een hypochonder is iemand die denkt dat hij ziek is. Niks bijzonders, het komt heel veel voor bij eerstejaars medische studenten. Die leren over exotische ziektes en schrikken zich een hoedje. Alle medische opleidingen weten dat, en houden daar rekening mee.

Ziektes kan je ook aanpraten. Anorexia en bulimia (veel te weinig of veel te veel eten) komt opvallend vaak voor bij jonge meisjes die juist op die leeftijd erg gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Als je maar vaak genoeg op ze inspreekt geloven ze dat ze extreem veel minder of meer moeten eten. En doen dat dan ook. Ongeacht de gevolgen voor de gezondheid.

Bij transgenders, precies hetzelfde. Transgenders zijn niet gewone mensen die wat anders willen. Ze willen iets onmogelijks, en gaan zo ver dat ze zichzelf daarvoor ernstig verminken. Geen probleem als een man graag een jurk aan wilt trekken. Dat moet je zelf weten. Als je daardoor je baan kwijtraakt, of niet kan krijgen: goh, vervelend hoor. Dan moet je niet in een jurk naar je werk gaan. Simpel toch? Jij hebt de vrijheid om een jurk aan te trekken. De werkgever heeft de vrijheid om dat soort querulanten de deur te wijzen. Als je je werk kosteloos wilt doen heb je misschien een punt. Maar zolang de baas betaald mag hij eisen stellen.

Wat u waarschijnlijk niet weet is dat transgenders krankzinnig vaak zelfmoord plegen. Ongeveer de helft maakt er vroeger of later een eind aan. Dat hoorde ik op een transgender congres in Bangkok. De voorzitster (‘v’, ex ‘m’) kwam met de getallen. Ik viel bijna van mijn stoel toen ik dat hoorde. Dat is in Thailand waar transgenders (wij noemen ze ‘kathoeys’) grotendeels geaccepteerd zijn in de samenleving.

Omdat ze zo zielig zijn? Welnee. Er zijn veel meer straatarme mensen die flink meer reden hebben om voortijdig afscheid te nemen. Maar die doen dat niet. De belangrijkste reden is simpelweg je realiseren dat waar ze voor leven compleet onmogelijk is. Schoonheid vergaat. De meeste mensen vinden dat niet leuk maar accepteren dat. Ik ben echt niet blij met mijn kale plaatje, maar het zij zo. Dat hoort er bij. Transgenders denken dat ze vrouw zijn, maar helaas. Ze worden net zo kaal als ik … de natuur laat zich nu eenmaal niet foppen.

Verder beginnen ze, in Thailand in ieder geval op zeer jonge leeftijd, zich lot te stoppen met hormonen. Oudere ladyboys kopen de pil in de apotheek en geven dat aan hun jongere kameraadjes. De pil mag je niet kopen onder de 16 jaar hier. Die knaapjes knagen het als ware het chocoladerepen. Niet een paar pillen per dag, maar een paar strippen per dag. Zoveel chocoladerepen is al ongezond, laat staan zoveel hormonen.

Daarom zie je in Thailand best veel jonge ladyboys, maar zelden oudere. Want die zijn er simpelweg niet. Ongezond leven, veel te veel hormonen en tenslotte de realiteit als je boven de 35 komt, tja. Ik heb wel eens een paar oudere ladyboys gezien. Dat was echt schrikken in het donker. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat veel transgenders liever niet als de Dood van Ieperen 40 jaar willen rondlopen. Een man van middelbare leeftijd (ik bijvoorbeeld) is seksueel minder aantrekkelijk. Een man van middelbare leeftijd die zich heeft laten ombouwen is ofwel lachwekkend of afgrijselijk.

Dat is de kant van transgenders waar u niets over hoort, want anarchistische actiegroepen zitten niet te wachten op de waarheid. Dat verkoopt niet. Links is meester in debatteren, het verplaatsen van de doelpalen, veranderen van onderwerp als het niet werkt en nog veel meer. Transseksuelen worden gepresenteerd alsof het een variant is van homoseksueel zijn. Dat is het echt niet. Gays doen niet aan zelfverminking, bijvoorbeeld. Gays vallen niet op vrouwen, dat is alles. Transseksuelen zijn niet zo zeer homoseksueel, maar zouden het liefste een langdurige relatie opbouwen met een ‘echte’ man. Dus iemand die op vrouwen valt, niet op mannen (of op bouwpakketten). Want ze denken dat ze dat nu echt vrouw zijn. Dat is nogal een verschil. Of die droom realistisch laat ik aan u over.

Gays worden nu langzaam maar zeker wakker. Links staat niet voor meer rechten voor gays. Hebben ze nooit echt gedaan. Links staat voor meer rechten en macht voor links. Nergens anders voor. Gay rechten waren een middel om de macht te verwerven. Gays mogen nu van hoge torens geworpen worden, links heeft ze niet meer nodig. Ze hebben een nieuwe groep verdrukten der aarde gevonden: het mohammedanisme. Mohammedanen zijn niet zo gek op gays, en nog veel minder op transgenders.

Die relatie links – islam kan je gerust vergelijken als een pedofiel die een leuke jongetje wilt versieren dat een psychopathische moordenaar is. Ondanks alle waarschuwingen gaat links rustig door om dat schattige jochie te versieren. Het schattige joch lonkt liefjes terug en slijpt ondertussen zijn mes.

H. Numan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

35 Comments on Transgenders. Wat u dus niet weet

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 3, 2018 om 14:34 //

  Prachtig stukje, bravo !

  Like

 2. Esperanza // maart 3, 2018 om 14:48 //

  Vanaf 06:32

  Like

 3. zoishet // maart 3, 2018 om 15:21 //

  Lekker lang stuk. Ben halverwege maar gestopt. Kan allemaal in 1 zin:

  Psychische problemen los je niet op met fysieke aanpassingen.

  Like

 4. Prima geschreven!

  Like

 5. paulzwueste // maart 3, 2018 om 15:36 //

  Zoishet.
  Merkwaardige conclusie om er achter te komen dat het hele verhaal in een zin geschreven kan worden.
  Ik denk dat die zin echt te lang wordt om zonder punten achter aparte regels te lezen.
  En ten tweede.
  Je moest er eerst de helft van het verhaal voor lezen om er achter te komen dat het verhaal in een zin kon.
  Naar mijn mening stoor je je overmatig aan punten.
  Dat is toch ’n afwijking.
  Had je die behoefte om geen punten te willen al in de eerste klas of is dat pas later begonnen?

  Liked by 1 persoon

 6. Elisabeth // maart 3, 2018 om 16:21 //

  Transgenders bestaan niet. Aangezien mensen onderdeel zijn van de natuur, ben je of man of vrouw zoals alles in de natuur, mannelijk of vrouwelijk is.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 3, 2018 om 16:27 //

  Goed dat je zei vanaf 6.32 Esperanza want ik zag die akelige kop van Peter R alweer voorbijkomen en ik ben zo zat van dat gezwatel van die man dat als er zelfs maar een kans is dat hij langskomt in een programma dan sla ik het programma in zijn geheel over. Kennelijk is er ook nog nooit iemand op het idee gekomen om die “R” eens ter sprake te stellen, mij doet het denken aan de aloude Willem O’Duys wat gewoon een verzinsel bleek te zijn. Bij mij hebben ze het gehouden op één naam maar mijn vader had er drie, hadden we die dan Willem ThJ moeten noemen ? Grappig trouwens, die ouwe had drie voornamen maar werd door mijn opa en oma steevast Bas genoemd en dat kwam niet eens in de buurt van zijn doopnamen !

  Like

 8. Esperanza // maart 3, 2018 om 16:48 //

  Ha Tijl, hier nog zo’n exemplaar:

  ‘Progressief Nederland noemt Twan Huys, die eigenlijk Martinus Huijs heet maar dat vond hij niet zo lekker bekken in Hollywood, de redder van de Nederlandse televisie en een hedendaagse Mies Bouwman. Overal wordt zijn kritische manier van interviewen geroemd. De Nederlandse Jeremy Paxman! De reïncarnatie van David Frost!’

  https://www.hpdetijd.nl/2018-03-02/don-arturo-de-profeet-van-molenbeek-voorspelt-ondergang-twan-unilever/

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // maart 3, 2018 om 16:53 //

  Like

 10. Esperanza // maart 3, 2018 om 17:04 //

  Jordan Peterson, support this man!

  Like

 11. paulzwueste // maart 3, 2018 om 17:34 //

  Twan Huys.
  Eigenlijk best een tranentrekkende man.
  En laten we wel zijn hij doet zelf continue zijn best deze omschrijving te onderschrijven.
  Zijn linkeroog (dat oog dat voor de kijker rechts zit) daar is iets mee..
  Niet dat dit van enige invloed zou kunnen zijn op de inhoud van zijn woorden.
  Maar het loopt zo in het oog dat we dit verschijnsel voor de volledigheid niet ongenoemd kunnen laten.
  Bovendien is het deerniswekkend hoe lang het geduurd heeft voordat ze Twan Huys nu echt in de vernieling hebben gekregen.
  Ik weet namelijk nog héél goed dat onze Twan de allerbeste Amerika-correspondent aller tijden was.
  Jaren lang heb ik echt genoten van zijn vakbekwame journalistieke ervaring.
  Met Twan Huys op de buis bleef iedereen thuis…
  Geweldige vent was hij toen.
  Maar plotseling was het over….? En moest hij weer terug naar het kille NL.
  Zijn vroegere job daar is vanaf toen nimmer door wie dan ook verbeterd.
  Arm Twan.
  Die waardeloze, inhoudsloze kleurling die vroeger net goed genoeg was om het weer voor te lezen, is nu eindelijk weg, Godzijdank.
  Twan kan het…. en hopelijk heeft hij nog de kracht zich waar te maken.
  Veel succes Twan!

  Like

 12. paulzwueste // maart 3, 2018 om 17:36 //

  Om het geheel toch nog enige werkelijkheidsinhoud mee te geven deel ik hierbij mede dat het bewuste oog van Twan Huys, waar ik het over had dus, niet links maar rechts zit.
  Dus voor de kijker links.

  Like

 13. Feniks // maart 3, 2018 om 19:48 //

  @zoishet en @esperanza

  Jullie hebben volledig gelijk, meer woorden en/of beelden zijn niet nodig.
  Gezond verstand.

  Like

 14. Scrutinizer // maart 3, 2018 om 20:44 //

  Jammer dat sommige mensen geboren worden met een geslacht waar ze ontvreden mee zijn. Als libertarier ben ik van mening dat het hen vrij staat om te streven naar geluk en als ze denken dit te bereiken door zich te laten ombouwen, dan moet dat kunnen (mits ze het zelf betalen). Als dit voorlopig gepaard gaat met allerlei bijwerkingen, kan ik slechts hopen dat ze hier zo goed mogelijk over geinformeerd zijn voor ze de drastische stap zetten én dat er door vooruitgang in de toekomst betershap is,net zoals zovele ziektes heden ten dage beter (o.a. met minder bijwerkingen) behandeld kunnen worden dan 50 of 100 jaar terug.

  Overigens: die linksboven in het rode jurkje ziet er wel mooi uit. Maar het zit tussen de oren: als ik weet dat het een transgender is i.p.v. iemand die het voorrecht had om meteen door de natuur als vrouw op de wereld gezet te zijn, dan knapt er toch iets… Wellicht is dat zo bij meerdere mannen waardoor ik me afvraag of de omgebouwden er nou echt op vooruitgaan. Maar goed: ook dat is iets waar ze zich maar in moeten verdiepen, vóór ze de knoop doorhakken.

  Like

 15. Esperanza // maart 3, 2018 om 21:07 //

  ‘People who undergo sex-reassignment surgery do not change from men to women or vice versa. Rather, they become feminized men or masculinized women. Claiming that this is civil-rights matter and encouraging surgical intervention is in reality to collaborate with and promote a mental disorder.’

  https://www.cnsnews.com/news/article/michael-w-chapman/johns-hopkins-psychiatrist-transgender-mental-disorder-sex-change

  Like

 16. Scrutinizer // maart 3, 2018 om 21:31 //

  @Esperanza,
  Hoe ik het zie is als volgt.
  Mannen en vrouwen zijn verschillend. Zowel biologisch als emotioneel inclusief sexuele voorkeur als je in beide gevallen hetereosexualiteit als uitgangspunt neemt.

  Ideaal genomen wordt iemand geboren met een match tussen zijn fysieke en psychologische geslacht. In het geval van een mismatch, kan iemand erg ongelukkig zijn. De 2 met mekaar in overeenstemming brengen is dan het streven.

  Vraag is hoe je dat doet: het lichaam veranderen of de psyche (m.n. de sexuele geaardheid). Ik denk dat dat laatste simpelweg niet lukt. Probeer uzelf (ik neem aan dat u hetero bent) voor te stellen of u na voldoende sessies met een psycholoog ooit homofiel zou kunnen worden. Welnu, omgekeerd lukt evenmin. Er zijn voor zover mij bekend geen succesvolle therapien om van homofielen (m/v) hetero’s te maken.

  Enige oplossing is dan het lichaam om te bouwen. Nou goed, of niet. Maar het is dus de zekerheid van een ongelukkige leven wegens de mismatch tussen lichaam en geest versus de kans op misschien toch zich gelukkig voelen na ombouwen.

  Wat mij betreft staat het een ongelukkig net zo vrij om zijn lichaam om te laten bouwen (op eigen kosten) als een misnoegde met een brommertje om een auto te kopen (op eigen kosten).
  Zolang transgenders niet aggressief zaken opdringen (zoals dat alle mannen met onvoldoende lage stem of onvoldoende borsthaar zich ook verplicht moeten laten ombouwen en alle vrouwen met een te lage stem en misschien wat haartjes op e voorarmen zich verplicht tot man moeten laten ombouwen), zijn ze wat mij betreft vrij om zelf te bepalen wat ze met hun lichaam doen (op eigen kosten) en zijn de onfortuinlijken die geboren werden met een mismatch, “human beings” die net zoveel medelijden verdienen als andere met een medisch probleem (bv. verlamd, blind, whatever).

  Niemand verdient het niet om met welk soort handicap dan ook geboren te worden (tenzij je in reincarnatie gelooft en meent dat dit een straf is voor een vorige leven).

  Like

 17. jackvanderveen // maart 3, 2018 om 22:26 //

  Is Herman Brusselmans echt zo een ongeëvenaarde linkse lul, dat hij geen grappen van ‘rechtse lieden’ kent. Hij gaat Derksen en vd Gijp zelf benoemen als die twee met een grap over die BOudewijn, die nu door zijn eigen wijf geneukt wordt waarschijnlijk omdat hij psychologisch beïnvloed geen erectie meer krijgt. Laatste kopmerking is van mij.

  Like

 18. jackvanderveen // maart 3, 2018 om 22:35 //

  Die stomme Jinek geraakte bijna uit haar (d)rol, toen Brusselmans zich zo negatief uitliet over de rechtse mens. Want dat was wel kost voor Jinek. Maar zoals Brusselmans zijn hersenen reeds behoorlijk aangetast zijn door allerlei invloeden van buitenaf, zo ook sprak hij de haat uit tegen de linkse mens, terwijl hij eerst deze juist met lof roemde.

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel // maart 4, 2018 om 00:25 //

  Sluit me eigenlijk wel aan bij de woorden van Scrutinizer en dan met name het punt dat mocht iemand zo’n zware beslissing nemen dat ze dan zelf de kosten ervan moeten dragen. Bij een vrouw die grotere bosten wenst betalen we ook niet voor haar implantaten.
  Daarbij denk ik dat er veel meer aandacht moet worden gegeven aan de negatieve kanten van zo’n ingreep.
  Die openheid bij medici laat nog weleens te wensen over, mij is lange tijd voorgehouden dat een nieuwe knie niet gedaan werd omdat ik te jong was, op zeker moment was ik die redenering zó zat dat ik me daar nogal stevig over heb uitgelaten en vervolgens kwam de orthopedisch chirurg met een heel ander verhaal namelijk dat een knievervanging een ingewikkelde en zware operatie was maar omdat het zo vaak gedaan wordt toch gezien werd als een routine ingreep met weinig risico. Het enige grote risico bestond uit het optreden van een infectie. Die hoefde er bij mij niet te komen, die zat er al enige jaren en in zware mate, zo zwaar dat het in al die jaren niet was gelukt die voldoende af te remmen.
  Als ze dat nou eens van het begin af aan hadden verteld had ik er veel meer vrede mee gehad.

  Like

 20. Esperanza // maart 4, 2018 om 04:04 //

  @scrutinizer
  20:44 Jammer dat sommige mensen geboren worden met een geslacht waar ze ontevreden mee zijn. ‘
  21:31
  ‘Ideaal genomen wordt iemand geboren met een match tussen zijn fysieke en psychologische geslacht. In het geval van een mismatch, kan iemand erg ongelukkig zijn. De 2 met mekaar in overeenstemming brengen is dan het streven.’

  Achterhaald idee dat zo’n mismatch bij de geboorte aanwezig zou zijn. De meeste psychologische schade aan de kinderziel wordt pas na de geboorte veelal door vermeend liefhebbende ouders toegebracht.

  Like

 21. Esperanza // maart 4, 2018 om 04:13 //

  Wat Tyo’s hierboven om 04:04

  Herkansing:
  Achterhaald idee dat zo’n mismatch bij de geboorte aanwezig zou zijn. Meeste psychologische schade aan kinderziel wordt pas na de geboorte veelal door vermeend liefhebbende ouders toegebracht.

  Like

 22. Esperanza // maart 4, 2018 om 04:16 //

  Like

 23. @Scrutinizer // maart 3, 2018 om 21:31

  Allemaal tot daar aan toe en ik kan grotendeels in je verhaal meegaan, met wat mitsen en maren waarvan sommigen al benoemd zijn. We hebben het echter over 0.1% of minder van de bevolking. Die giga-ophef die er door de SJW-s over gegenereerd wordt, en de perma-propaganda die over ons uitgestort wordt is absoluut buiten proportie. Het Amsterdamse stadhuis heeft nu zelfs genderneutrale plees en bij de NS schijn je aangesproken te worden met ‘medemens’, of iets van die strekking.

  Er schuilt dus iets anders achter dan het ‘helpen’ van mensen met die uiterst zeldzame afwijking. De oorlog tegen de Kaukasische mens wordt op vele fronten gevoerd. De meest effectieve is als hij zich niet meer voortplant, dan is het ‘blanke probleem’ binnen twee generaties opgelost.

  De nazi’s hadden geen zin in dit destructivisme en staken wat boeken in de hens:

  Dit soort fratsen heeft zeker bijgedragen aan hun Jodenhaat, het was namelijk een Jood die dat instituut begon: https://en.wikipedia.org/wiki/Magnus_Hirschfeld

  Like

 24. Scrutinizer // maart 4, 2018 om 12:19 //

  @Esperanza
  “Achterhaald idee dat zo’n mismatch bij de geboorte aanwezig zou zijn. Meeste psychologische schade aan kinderziel wordt pas na de geboorte veelal door vermeend liefhebbende ouders toegebracht.”

  Geloof ik niet. Als dat waar was, dan zouden er al lang succesvolle therapieen bestaan om homofielen (m/v) na een reeks sessies weer hetero te maken. Zelfs al was het niet mainstream, dan zouden er minstens ergens op de wereld speciale centra zijn (net zoals er in Duitsland en Mexico klinieken zijn met kankerbehandelingen die wel helpen, zonder straling of chemo).

  Als het zou werken, was dat groot nieuws en een gat in de markt en al was het verboden in 180+ landen, dan zou er minstens ergens ter wereld (al was het op Dominica o.i.d.) een ondernemer zijn met een succesvolle “conversie-praktijk” waarvoor ouders van puber-homo’s bereid zouden zijn desnoods 50k neer te tellen om in 1 zomervakantie hun zoon te redden door hem voor de rest van zijn leven weer “normaal” te maken.

  Like

 25. Scrutinizer // maart 4, 2018 om 12:29 //

  @Fubar,
  Als libertarier ben ik begaan met het individu.
  Tegelijk wil ik anderen niet dwingend op kosten jagen (aangezien dat dat een schending zou zijn van hun eigendomsrechten).
  M.a.w. het staat eenieder met een medisch probleem (fysiek of psychologisch) vrij om te streven naar verbetering van zijn toestand/welbevinden. Maar uiteraard op eigen kosten en het is it den boze dat de eiegnaar van een restaurant, of van een hele shopping mall niet op kosten gejaagd behoort te worden door een extra categorie toiletten.

  Sterker nog: ik begrijp niet waarom er ueberhaupt gescheiden voorzieningen zijn voor mannen en vrouwen? Heeft u thuis een pissein (of hoe je dat ook spelt)? Ik niet. Ik pis thuis als man gewoon rechtstaand in een soort “unisex” wc-pot. Weln, buitenshuis lukt zoiets me ook. Echt waar: ik kom wel eens in een klein restaurant waar slechts 1 WC-hokje is met gewoon zo’n standaard pot en ook daar (dus neit alleen thuis) lukt het me. Goh, wie had dat nou toch gedacht he. Welnu, in grotere zaken of bv. shopping malls of trinstations of zo, kan men een WC-afdeling maken als zijnde een zaaltje met daarin 5 of 10 of … X aantal hokjes met daarin een standaard pot. Waarom zijn er ueberhaupt verplicht apparte zalen met mannen-wc’s en vrouwen-wc’s?
  Welke verwrongen geest heeft zoiets ooit bedacht?

  Like

 26. Scrutinizer // maart 4, 2018 om 12:36 //

  @Esperanza
  Betreffende de pdf.
  Die is meer dan 200 pagina’s lang en kent noch inhoudsopgave noch korte beschrijving op 1 A4.
  Zou u er iets meer kunnen over vertellen, voor ik besluit of ik 200 pagina’s ga doorworstelen.
  Dank bij voorbaat.

  Like

 27. Esperanza // maart 4, 2018 om 13:58 //

  ‘Geloof ik niet. Als dat waar was, dan zouden er al lang succesvolle therapieen bestaan om homofielen (m/v) na een reeks sessies weer hetero te maken.”

  Scrutinizer, dat er geen succesvolle therapieën bestaan om homofielen weer hetero te maken betekent niet dat mensen als homo met hun ‘mismatch ter wereld komen.
  Sowieso beter om de kracht van psychotherapie niet te overschatten.

  Like

 28. Esperanza // maart 4, 2018 om 14:56 //

  Scrutinizer, wat betreft de pdf, hier ander linkje.

  http://www.nospank.net/fyog.htm

  Like

 29. Scrutinizer // maart 4, 2018 om 15:47 //

  @Esperanza,
  Dank voor het linkje.
  Ik weet niet of ik -nu- tijd heb voor het boek.
  Nochthans zit ik met een peutertje.
  Alleszins ben ik tegenstander van geweld. Dat zegt natuurlijk iedereen maar ik heb er jaren geleden wel ovr nagedacht en mijn voornaamste reden is omdat ik niet wil dat ze dit ziet als normaal zo van “mijn vader sloeg me ook als ik niet gehoorzaam was”.
  Juist door het niet te gebruiken en er zelfs niet mee te dreigen, wordt duidelijk dat wie je echt liefheeft (zoals je ouders) dit niet doen en dat wie het dus wel doet cq. ermee dreigt als je hem/hen niet gehoorzaamt (zoals de staat) dus zeker niet je vriend is (ook al beweert ie van wel en is zijn propaganda nog zo uitgebreid).
  Het is de bedoeling dat het contrast tussen gezin en staat overduidelijk is en dat zij nooit maar dan ook nooit denkt in termen van “vadertje staat”. Neen er bestaat geen groter contrast dan dat tussen haar liefhebbende vader en de met geweld gehoorzaamheid afdwingende staat. “Vadertje staat” is dus een absolute contradictio in terminis. There is no such thing.

  Like

 30. Esperanza // maart 4, 2018 om 17:43 //

  Voor Scrutinizer 😉

  The gay convertor.

  Like

 31. Republikein // maart 5, 2018 om 00:05 //

  Tepelhoedjes bestaan, zijn er al tepeltransplantaties verricht,ik heb er 2 over.
  Van welk materiaal is een glazen oog gemaakt?

  Like

 32. Republikein // maart 5, 2018 om 00:52 //

  Hieronder volgt een uitspraak: Bindend Advies van de geschillencommissie zorgverzekeringen over het niet vergoeden door de zorgverzekeraar van een genderbevestigende operatie in Thailand (uitspraak 2 april 2014). De persoon die het betrof was voor medische zorg verzekerd via een basisverzekering restitutiepolis en een aanvullende verzekering. Zij was onder behandeling bij een vrijgevestigde psycholoog sinds 2011. De genderbevestigende operatie vond plaats in juli 2012. Vooraf heeft ze toestemming aan de zorgverzekering gevraagd, deze is echter tweemaal geweigerd. Later in de procedure hield de zorgverzekering hier steeds aan vast. De zorgverzekeraar stelde zich op het standpunt:

  dat er geen contract was met het ziekenhuis in Thailand;
  dat geen toestemming vooraf was verleend.

  De geschillencommissie oordeelde met betrekking tot deze punten:

  dat contract met het ziekenhuis in Thailand niet nodig was, aangezien omdat betreffende persoon op dat moment een restitutiepolis had;
  dat er inderdaad geen toestemming door de verzekeraar was verleend, terwijl in de polis is vermeld dat deze toestemming een vereiste is voor operaties in het buitenland.

  Daarnaast was er volgens de commissie geen sprake van zorg die onder duidelijke regie gedurende het gehele behandeltraject van een deskundig psychiater/psycholoog stond. Volgens de commissie was er geen bewijs voor, dat er sprake was van duidelijke, nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines. Er was sprake van het uitwisselen van medische gegevens. Alleen het uitwisselen van (medische) informatie is onvoldoende om te spreken van regelmatige communicatie en coördinatie van zorg en verwijzingen. Ook was de commissie van oordeel dat de aanvullende verzekering in dit geval geen dekking biedt.

  Hoewel deze uitspraak vooral technisch van aard is adviseren we iedereen die een genderbevestigende operatie in het buitenland overweegt het volgende: zorg dat je een restitutiepolis hebt en dat je vooraf schriftelijke toestemming hebt van je zorgverzekeraar te vragen. Ook adviseren we vooraf duidelijke afspraken over het te vergoeden bedrag te maken, om niet de kans te lopen dat de operatie niet of maar gedeeltelijk wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

  Bij een restitutiepolis zou de verzekeraar de kosten van een operatie in het buitenland in principe moeten vergoeden, mits de rekening niet excessief hoog is. Immers bij een restitutiepolis heeft de cliënt keuzevrijheid. Er is geen algemene vergoedingsregel. Ieder geval staat op zich en moet worden beoordeeld op basis van de specifieke situatie. Indien een ingediende rekening niet (volledig) wordt vergoed, moet de zorgverzekeraar aantonen dat de rekening excessief is ten opzichte van de behandeling in Nederland. Indien een cliënt het niet eens is met de reactie van de zorgverzekering, kan hij een geschil aanhangig maken bij de SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen).
  https://www.transvisie.nl/transitie/algemeen/zorgverzekering/

  Wordt lekker omgeslagen, de grootste gemene deler.

  Nee, nou wordt ie mooi!

  Geachte Inspecteur der Belastingen

  Het spijt me u te moeten berichten, dat het voor mij onmogelijk is te bekijken of ik mijn belasting voor 2017 nog wel kan betalen. Mijn financiële positie is door de crisis en de bezuinigingsdrift zeer onoverzichtelijk geworden. Door de vele verschillende wetten en belastingen ben ik inmiddels zo terneergeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat ik niet meer weet waar ik aan toe ben, hoe ik moet zijn en of ik er nog wel ben. Men heeft mij genoodzaakt te betalen voor:

  Milieubelasting,
  Inkomstenbelasting,
  Vennootschapsbelasting,
  BTW,
  BPM,
  Precariobelasting,
  Loon -belasting,
  Onroerendgoedbelasting,
  Overdrachtsbelasting,
  Staatsbelasting,
  Straatbelasting,
  Rioolbelasting,
  Grondbelasting,
  Wegenbelasting,
  Verzekerings-belasting,
  Beursbelasting,
  Weelde-belasting,
  Gemeentebelastingen,
  Dividendbelasting,
  Successie-belasting,
  Hondenbelasting,
  Vermakelijkheidsbelasting,
  OZB,
  Toeristenbelasting,
  Parkeer-belasting,
  Forensenbelasting,
  Reclame-belasting,
  Baatbelasting,
  Roerendezaakbelasting
  en begraafplaatsrechten.
  En verder voor:
  Tabaksaccijns,
  Benzineaccijns,
  Kwartje van Kok,
  Gedistilleerd-accijns,
  Zegelrecht,
  Registratierecht,
  Invoerrecht,
  Statistiekrecht,
  Reinigingsrecht
  en wat er nog meer aan rechten zijn.

  Ik ben verplicht bij te dragen aan:
  verplichte pensioenregelingen,
  WAO, AOW, AWW, WW, WWV,
  en tal van andere \’weeën\’;
  Alsook aan Ziektegeldverzekering en Zorgverzekering.

  Ik betaal ook netjes:
  Liggeld,
  Staangeld,
  Parkeergeld,
  Tolgeld,
  Sluisgeld,
  Schoolgeld,
  Inschrijfgeld,
  Lesgeld,
  Kijkgeld en Luistergeld.

  Ik ben ook aangezocht of zelfs verplicht bij te dragen voor:
  Dierenbescherming,
  Vrijheidsbond,
  Kankerbestrijding,
  Astmafonds,Nierfonds,
  Leprafonds,
  Kinderbescherming,
  Geheelonthoudersbond,
  Rampenfonds
  en het Begrafenisfonds enz.

  Tevens is de druk groot om als steun te dienen voor:
  het Rode Kruis,
  het Groene Kruis,
  Het Wit-Gele Kruis,
  Het Oranje Kruis
  en een regenboog van andere Kruizen.

  De regering en anderen die mij in haar naam regeren, hebben
  mij zo geregeerd,
  dat ik niet meer weet wiens eigendom ik ben.

  Ik ben verplicht,
  verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, gezuiverd, ingesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, ingelicht, voorgelicht, opgelicht en heen en weer geschoven.

  Ik heb tot nu toe een groot deel van mijn leven doorgebracht met het invullen, uitschrijven, overschrijven, halen en bekrachtigen en tekenen van formulieren. Ik heb reeds honderden malen verklaard, dat ik ben geboren en waar en wanneer. Maar men schijnt mij slecht te geloven. Ook voor actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen
  schijn ik een onuitputtelijke bron te vormen voor het verschaffen van G E L D en het bevredigen van iemands tegenwoordige en toekomstige wensen en behoeften van het menselijk ras.
  Ik ben verplicht voor een Energie Keurmerk te betalen voor ik mijn huis mag verkopen.

  Het enige wat mij nog aan het leven bindt, is mijn nieuwsgierigheid:

  WAT KOMT ER NOG MEER?

  Dat is dan misschien het betalen van milieuheffing op een biefstuk? Omdat het milieu vervuild wordt door de uitstoot van gassen door het rund.
  Dan voel ik door mijn klompen heen, wat de volgende stap zal zijn, dat ik straks verplicht ben een snuffelpaal aan te schaffen voor in mijn huis. Om mijn eigen uitstoot te meten en daarover ook
  milieubelasting te betalen.

  Meneer de Inspecteur, zoals u ziet, kan ik tot mijn spijt mij nauwelijks nog veroorloven om te leven, laat staan om nog meer te betalen.

  Hoogachtend,

  Een uitgeputte belastingbetaler.

  PS
  Wanneer mensen banken beroven, gaan ze naar de gevangenis.
  Wanneer banken mensen beroven, krijgen ze een bonus.

  Ingezonden door Stefan Schippers.

  Like

 33. Scrutinizer // maart 5, 2018 om 04:55 //

  @Esperanza,
  Re video: Hilarisch! ROFL

  Like

 34. Esperanza // maart 5, 2018 om 22:34 //

  Zo kan ’t ook:

  “Only a month after I started the treatment, I began feeling less attracted to men. After six months, I was almost totally straight and I found women hot for the first time in my life!”

  http://worldnewsdailyreport.com/man-claims-that-drinking-gallons-of-sperm-cured-him-of-homosexuality/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s