Nieuw

Professor zegt dat mannen en vrouwen biologisch verschillen – Amerikaanse studenten verlaten geschokt de zaal

Feminazis - screenie YT

Een van de activisten beschadigde zelfs de geluidsapparatuur, terwijl ze op weg was naar de uitgang, om de verdere discussie te dwarsbomen (het tolerantie predikende links), maar werd later aangehouden door de veiligheidsmensen van de Portland State University.

Toen hoogleraar biologie Heather E. Heying haar toespraak begon over de verschillen tussen mannen en vrouwen en diversiteit aan de Portland State University, had ze waarschijnlijk niet verwacht dat haar woorden zo’n ernstige reactie zouden veroorzaken bij sommige studenten.

De eerste studenten vertrokken toen ze zei dat ‘beledigd zijn door het feit dat mannen en vrouwen biologisch verschillend zijn’, betekent dat ze de realiteit verwerpen, maar de echte “exodus” van degenen die het oneens waren begon toen Heying, die de fysiologische verschillen beschreef, opmerkte dat zelfs de hersenen van de twee geslachten verschillend zijn.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Professor zegt dat mannen en vrouwen biologisch verschillen – Amerikaanse studenten verlaten geschokt de zaal

 1. volkomen onwetenschappelijke narcisten verlaten de zaal

  Liked by 1 persoon

 2. Wat doen die geestelijk gestoorden op een universiteit? Die horen te worden opgesloten in een inrichting,op de gesloten afdeling,levensgevaarlijk dat tuig.

  Liked by 2 people

 3. volgens mij als je ze bekijkt hebben ze gelijk wat hun betreft ze horen in de zoo

  Like

 4. Wat een stelletje ongelooflijk achterlijke morons zijn dat daar.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 3, 2018 om 10:10 //

  Ach het is eigenlijk wel logisch, de “vrouwen” die je ziet weglopen zijn een soort van tussensoort tussen man en vrouw of tussen mens en dier daar ben ik nog niet helemaal uit. De omschrijving vrouw gaat in elk geval niet voor ze op.

  Liked by 1 persoon

 6. ongelovige // maart 3, 2018 om 10:23 //

  Ach Tijl, de bedoeling is om mannen te reduceren tot kuttenlikkertjes en zitplassertjes. Dom, onhandig en laf. De Vrouw verheft zich en gaat staand plassen. En verft Haar Haar groen.
  Gelukkig ben ik al oud.

  Liked by 1 persoon

 7. De waarheid boven alles // maart 3, 2018 om 12:05 //

  Mannen en vrouwen zijn biologisch verschillend, DEAL WITH IT!

  Like

 8. XX of XY

  Like

 9. Wanneer men in de ontwikkelde en beschaafde wereld anno 2018 dit soort wetenschappelijkheden als bijv. “mannen en vrouwen zijn biologisch verschillend” nog serieus aan de orde denkt te moeten brengen, zou ik mij als toehoorder daar er blijkbaar ernstig wordt getwijfeld aan mijn geestelijke vermogens, buitengewoon beledigd voelen.
  Echter het meest schokkende alhier is het gegeven dat er ondanks iedere ontwikkeling en vooruitgang in deze wereld blijkbaar nog altijd -linkse ideologie- zeloten zijn die elke aansluiting met de werkelijkheid volledig missen/ontkennen, simpel wegens het feit dat het niet past in hun ‘virtuele cq parallelle en abjecte realiteit’.

  De volgende vragen die zich aandienen zijn dan ook,
  1) wat staat of stond er op het dagelijkse menu van dit soort lui waardoor hun aldanniet aanwezige hersencellen zo een degeneratieve ontwikkeling hebben doorgemaakt, en
  2) waarom lopen deze lui überhaupt vrij rond in de samenleving.

  Liked by 1 persoon

 10. Celis Ben // maart 3, 2018 om 13:58 //

  Afgaande op de tronies die in de zaal zitten, lijkt mij dit eerder een les voor de academie van de derde leeftijd. Aan hun vestimentair uiterlijk en houding te zien is bij deze kinkels, die moeten doorgaan voor studenten, het respect duidelijk volledig weg en de decadentie vlakbij. Ooit vertelde een Amerikaan, vanwege de huidige kwaadaardige evolutie, dat we nog op onze eigen kinderen (algemeen) zullen moeten gaan schieten. Destijds vond ik dat toch wat cru geformuleerd, maar als ik die morons en harpijen daar nu zie zitten, met hun tronies die boekdelen spreken, moet ik helaas geloven dat die dag niet ver meer af is.

  Liked by 1 persoon

 11. Esperanza // maart 3, 2018 om 14:32 //

  Van de pot gerukt.

  Like

 12. Esperanza // maart 3, 2018 om 17:09 //

  Einde van deze gekte is nog niet in zicht:

  Like

 13. Wat een mooie discussie, duurt wel twee uur lang.
  Ik ben rechts en links, maar wat is extreem links echt dom.
  Kijk de laatste vijf minuten, waarin een kind uit linkse hoek “uit de kast komt” en vertelt welk trauma hij er aan over heeft gehouden.

  Like

 14. Thomas // maart 3, 2018 om 20:00 //

  De hoogleraar zegt niet de gehele waarheid, want de hersenen van mannen en vrouwen zijn dikwijls wel gelijk. Het merendeel van de mannen en vrouwen hebben helemaal geen hersens. Bij deze groep zijn ze dus wel degelijk gelijk

  Liked by 3 people

 15. Feniks // maart 3, 2018 om 20:00 //

  Om te moeten constateren dat er mensen in de zaal zitten die mogelijk niet in staat zijn tot wetenschappelijk objectief nadenken en niet eens in staat lijken te zijn om een academisch onderbouwd weerwoord geven maar gewoon de zaal verlaten en blijkbaar vernielingen aanrichten.

  DAT is pas van een treurigheid EN onwetenschappelijkheid en tevens van een agressief laag niveau.
  Zoiets is mogelijk de optelsom van het verlagen van toelatingscriteria,
  zeg maar…het verlagen van toelatingscriteriia om iedereeen tot academisch niveau te verheffen…?

  Liked by 1 persoon

 16. Uit ervaring…..uit ervaring he….weet ik dat mijn penis…… ahum……toch een groot verschil heeft met de ahum…..vulva van de …..buurvrouw. Ik heb beide nog eens goed bekeken, maar ik kan niets ontdekken wat beide gelijk maakt, beide zijn ook netjes kaal, anders kon je nog zeggen dat het …..de begroeiing is, maar zelfs met dat zie je nog verschillen.
  Welke opvoeding krijgen dit soort mensen tegenwoordig, het is niet meer te begrijpen.

  Liked by 1 persoon

 17. skeeter // maart 4, 2018 om 03:40 //

  Mutatie gedrochten, kunnen ook maar het beste met de rest van de bodem van de gene pool worden opgeruimt door moedertje natuur.

  Like

 18. jackvanderveen // maart 4, 2018 om 07:49 //

  Dan te realiseren dat alles in Amerika begint en zo op de golven stroomopwaarts drijft naar Europa. Dit type hebben we nog net nodig boven op al die lynxe halve zolen waarmee West-Europa reeds gevuld is. Of wacht, volgens mij is die golf van dit achterlijk typetje reeds ook hier aangeland toch.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s