Nieuw

Gemeenteraadsverkiezingen in Nederland zijn enkel democratisch voor de landverraders uit de huidige regering en extreem linkse extremisten

Het landelijke, voor Nederlanders discriminerende en demoniserende politieke beleid heeft zich uitgebreid naar de gemeentes in ons land.

Door Elise Nijmegen

Van een cordon sanitaire tegen de PVV in Den Haag naar een cordon sanitaire in de debatten voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen. Op het moment dat er een door nationalistisch ingestelde nieuwe lokale partij een goed onderbouwd antwoord gegeven gaat worden gaan de linkse mensen joelen en de boel saboteren. Duidelijk is dat zulke mensen dus duidelijk slecht tegen de waarheid kunnen. Het gebrek aan respect van het politieke kartel naar de Nederlandse bevolking is tot aan het stadhuis terug te vinden. Het is te gek voor woorden en diep triest dat deze door onze “volksvertegenwoordigers” in Den Haag gecreëerde tweedeling in onze Nederlandse samenleving, in opdracht van de maffia in Brussel, nu zo duidelijk zichtbaar en voelbaar is.

Maar wij, de Nederlandse bevolking zijn lang genoeg genegeerd, gediscrimineerd en onze terechte zorgen gebagatelliseerd en gedemoniseerd. Dit is ons land!! En het is tijd dat we dat terugveroveren en voor onze kinderen een Nederland achterlaten wat vol is met de Nederlandse cultuur en tradities.

Stem wijs in maart, stem voor vrijheid en stem NEE tegen de sleepwet. En stem op een partij die de belangen en behoeftes van de Nederlandse bevolking op de eerste plek zetten. Een lokale of landelijke partij die niet meedoen aan de islamisering van Nederland!

Stop dit afbraakbeleid van Den Haag!

Door Elise Nijmegen

21mrt stem pvv wilders  pvv

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Gemeenteraadsverkiezingen in Nederland zijn enkel democratisch voor de landverraders uit de huidige regering en extreem linkse extremisten

 1. Er zijn hier in mijn gemeente geen partijen die tegen islamisering zijn dus dan maar een nee tegende sleepwet die overigens op het stemformulier totaal niet omschreven staat zodat mensen niet weten waar die wet over gaat kotsregering ik schijt er op.

  Liked by 3 people

 2. Deborah Menorah // maart 4, 2018 om 21:05 //

  Ik denk erover om bij de komende verkiezingen ALLE vakjes aan te vinken.
  Democratie bestaat slechts op papier!

  Like

 3. Klippie // maart 6, 2018 om 18:59 //

  help ook niet, word dan ongeldig.stem tegendraads.

  Like

 4. We kennen inmiddels de uitslag.
  Niet iets om vrolijk van te worden. Een bevestiging van wst hier verkondigd wordt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s