Nieuw

Bizar: 20-jarige islamist ramt 17-jarig zusje mes in de borst, filmt alles en gaat dan lekker staan roken

Foto: De 20-jarige islamist en zijn getroffen zusje. Bron: Bild.de.

Door: Tim Engelbart

Een 20-jarige islamist heeft afgelopen woensdag zijn eigen zusje messteken toegebracht in haar bed. Ze zou namelijk willen scheiden van haar 34-jarige ‘man’, en dat was de aanleiding om de ‘eer van de familie te redden’. Door te filmen hoe hij zijn eigen zus een mes in haar lijf ramt, en daarna rustig een sigaretje gaat roken.

De 17-jarige Alaa W. is afgelopen woensdag in het Duitse Laupheim neergestoken in haar eigen bed. De daders? Haar eigen broer (20) en haar “man” (34). Ze was niet wettelijk getrouwd met haar echtgenoot, een Syrische vluchteling, maar deden via het shariarecht stiekem toch alsof ze in de echt verbonden waren. Dat schrijven Duitse media vandaag in een schokkend bericht over de poging tot moord in de Beierse stad.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/bizar-20-jarige-islamist-ramt-17-jarig-zusje-mes-in-de-borst-filmt-alles-en-gaat-dan-lekker-staan-roken/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Bizar: 20-jarige islamist ramt 17-jarig zusje mes in de borst, filmt alles en gaat dan lekker staan roken

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Volgens de Telegraaf zijn er steeds meer verwarde mensen in Nederland en die zouden zwaar drukken op het hulpverlenings systeem uitgave 28 februarie .
  Tjah zo kun je de volgers van de pedofielle profeet ook omschrijven natuurlijk .

  Liked by 1 persoon

 3. Verwarde mensen? als al die kopvodden verwarde mensen zijn dan leven wij in een open instelling voor geestelijk gestoorden……
  Dat kan niet goed aflopen , te meer dat al die “verwarde” mensen ontoerekeningsvatbaar zullen zijn ,of erger misleid door te veel prikkels uit de maatschappij.
  Dan is de vraag wat doen die dan hier? ze kunnen hier niet overleven ,dus wees menselijk en stuur ze terug naar hun natuurlijke habitat………

  Liked by 2 people

 4. @Templar zal ik het nog even beter maken voor je ik was een detail vergeten .ga er maar even goed voor zitten komt ie .
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1728388/politie-overlast-verwarde-mensen-stijgt-fors

  De politie noemt de stijgende trend ,,opvallend en zorgelijk.” Het aantal en de ernst van incidenten neemt toe. ,,Verwarde mensen doden meer mensen dan terreur”, zei de Rotterdamse korpschef Frank Paauw vorig jaar.

  Pieter-Jaap Aalbersberg van de Eenheid Amsterdam, die binnen de politie verantwoordelijk is voor het thema personen met verward gedrag, stelt dat er nog steeds te weinig wordt gedaan om te voorkomen dat mensen in de problemen komen en situaties uit de hand lopen.

  ,,Bij mensen die veelvuldig met de politie in aanraking komen, ontbreekt het vaak aan een stabiele levensstructuur. Essentieel is om het belang van de persoon centraal te stellen en oplossingen te realiseren dwars door alle muren en schotten van organisaties heen.”

  Like

 5. copywriter // maart 3, 2018 om 15:44 //

  Ze hebben wel wat meer gedaan dan in de borst steken. Op de foto is duidelijk te zien dat ook haar mondhoeken zijn ingesneden. Opzettelijke verminking zodat ze nooit meer aan de man komt.

  Liked by 2 people

 6. Verbaasd?? Nee hoor. Na 1400 jaar incest bij deze volkeren is daar dit gedrag volkomen normaal geworden. Dus niks verward, zo zijn ze geworden.
  Empathie? Daar hebben ze nog nooit van gehoord, laat staan gebruiken. En nog steeds trouwen ze binnen de familie. ’t Wordt tijd dat de EU met wetgeving komt om dit te verbieden. Maar zolang zelfs pedofilie en veelwijverij wordt toegestaan binnen de islam, zal er nooit een verbod komen en worden wij meer en meer overspoeld door achterlijken.

  Liked by 2 people

 7. antiislamnu // maart 4, 2018 om 03:10 //

  Verwarde mensen woning overvallen massale verkrachtingen no go wijken onbetrouwbare regering eigen volk gediscrimineerd demonisering goede politici joden haat eer vraak blanke haat. Islamisering enz enz
  Bedankt e.u merkel en consorten voor het vergallen van onze samenleving

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s