Nieuw

Weer een knap staaltje nep nieuws: De misdaad in ons land is gedaald…..

Want als u logisch nadenkt en Nijmegen, de oudste stad van ons Nederland, als voorbeeld neemt waar zelfs een burgerpatrouille, door extreem realistische actiegroep Nijmegen Rechtsaf nodig is bij de pinautomaten om te voorkomen dat burgers overvallen worden lijkt het me niet dat dat in andere steden in ons land heel veel anders is.

Door Elise Nijmegen

Want door gebrek aan handhaving, wat het landelijke beleid schijnt te zijn, in opdracht van Den Haag, in opdracht van de EU, is de criminaliteit in Nijmegen en ik denk ook elders in ons land niet gedaald en worden er elke dag onschuldige mensen overvallen.
https://www.gelderlander.nl/…/en-dan-opeens-boem-geslagen-…/

De politie zou minder misdrijven registreren, maar is dat omdat de mensen geen aangifte meer doen omdat ze weten dat door de tekorten bij de politie de kans dat er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt op korte termijn niet heel erg groot is. Tekorten ontstaan door wanbeleid vanuit Den Haag, net zoals dat beleid heeft gezorgd voor een tekort bij de thuiszorg, de leraren, bij defensie, bij de geestelijke gezondheidszorg en ga zo maar door.

De meeste misdaden zouden gepleegd worden door mensen van onder de 18. En van welke bevolkingsgroep zijn deze mensen? Zijn deze mensen van een bevolkingsgroep die hun kinderen leren om geen respect te hebben voor de Nederlandse cultuur, tradities en de al generaties als normaal geaccepteerde Nederlandse normen en waarden? Die elke week naar de moskee gaan om naar de nieuwste preken te luisteren waarin de ongelovigen, u en ik, als de vijand bestempeld worden en die structureel de integratie in ons land tegenwerken.

Als wij als wakkere Nederlanders nu elk een andere nog slapende Nederlander wakker maken en we door middel van het stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen een verandering teweegbrengen dan is er nog hoop op een mooie en veilige toekomst voor onze (klein) kinderen.

In Nijmegen gaat lijst 13 de verandering in gang zetten!
OPA/Hard voor Nijmegen zet zich in voor het behoud van de Nederlandse normen en waarden. Voor meer veiligheid op straat en een gelijke monniken, gelijke kappen beleid. Dus Nijmegen… Stem massaal lijst 13!

1

En weet u al welke lokale of landelijke politieke partij in uw gemeente zich inzet voor het behoud van uw Nederlandse culturele en traditionele geschiedenis?

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Weer een knap staaltje nep nieuws: De misdaad in ons land is gedaald…..

 1. De politie heeft zelf cijfers naar “buiten gebracht ,dat 80% van de aangifte,s en andere meldingen ,niet behandeld wordt ,wegens personeelsgebrek ,en dat is al jaren zo , op de plank zaken ,noemen zij dat , zelfs aanrandingen vallen daar onder ongv twee weken geleden grote krantenkoppen dat de drugsmaffia zijn “gang kan gaan ,dus waarom dit “softe artikeltje ??

  Like

 2. Lars030 // maart 2, 2018 om 19:05 //

  Topstukje weer van Elise Nijmegen! En ook RESPECT voor die dappere burgerwacht daar in Nijmegistan, waar de linkse politiek + hermandad hun werk kennelijk nalaten! Was deze week ook bij Opsporing Verzocht te zien: jong dadertje met haakneusje, licht-getint en eentje heette Saïd. Do the math.

  Stem idd op Lijst 13, zodat Nijmegistan weer Nijmegen kan worden… dan kom ik er ook weer!

  Like

 3. Johan P // maart 2, 2018 om 20:34 //

  Cijfers van de politie:
  70% – 80% van de aangiftes wordt niet behandeld omdat er geen mankracht is.
  19% – 20% van de aangegeven misdaden wordt opgelost.

  Hmmmm…het is al even geleden dat ik op school zat, maar dat betekent dus dat zeg maar 20% van de zaken die wel worden opgepakt worden opgelost. En de meeste zaken worden niet eens meer geregistreerd, oftewel, 20% van 20% van de zaken wordt opgelost.
  Daarmee zou het werkelijke aantal misdrijven dat wordt opgelost dus tussen de 4% en 5% komen te liggen
  Wie zegt nog dat misdaad niet loont?

  Ja, niet voor de gewone burger die een keer een foutje maakt bij de belastingaangifte, of die eens wat roeptoetert over bepaalde bevolkingsgroepen die wel erg oververtegenwoordigd lijken te zijn in de misdaad, of die een keer te hard rijdt. Die zaken worden wel opgelost. En af en toe eens een overval of moord, maar dat zijn verwarde mensen, dus dat zijn eigenlijk geen misdadigers…toch?
  Maar inbraak, diefstal, mishandeling, overvallen…nou…nee…geen tijd. Sorry.

  Like

 4. 13-01-2017 https://nos.nl/artikel/2152743-vijf-keer-zoveel-misdrijven-als-uit-officiele-cijfers-blijkt.html?

  Citaat,…..”Het kabinet geeft een veel te positief beeld van de ontwikkeling van de criminaliteit. Het aantal misdrijven is bijna vijf keer zo groot als uit de cijfers blijkt, staat in een rapport van de top van de politie en het OM dat is geschreven met het oog op de formatie van een nieuw kabinet, komend voorjaar. Dagblad Trouw heeft het rapport in handen. In het rapport wordt gepleit voor meer capaciteit bij politie en justitie, maar hoeveel erbij moet vertelt de notitie niet”.
  ———————–

  22-07-17 https://www.ad.nl/binnenland/ruim-de-helft-van-alle-aangiftes-gaat-de-prullenbak-in~a6d0024b/

  Citaat,…..”De politie heeft vorig jaar zo’n 511.000 zaken na een interne screening afgewezen, omdat er onvoldoende opsporingsindicatie was. Op een totaal van 930.000 geregistreerde misdrijven is daarmee 55 procent van de zaken ongemoeid gebleven. Vooral aangiftes via internet worden niet in behandeling genomen”.
  —————————-

  01-03-18 https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/09/afname-criminaliteit-in-alle-delen-nederland

  Afname criminaliteit in alle delen van Nederland
  Citaat,…..”Het aantal gewelds-, vermogens- en vandalismedelicten dat Nederlanders van 15 jaar of ouder ondervonden is tussen 2012 en 2017 gedaald in alle regionale eenheden van de politie. Hiermee zet de dalende trend van de afgelopen jaren door, al zijn er wel verschillen tussen de gebieden. Dat meldt het CBS op basis van de Veiligheidsmonitor en de door de politie geregistreerde misdrijven”.
  —————

  Iek vin helemaal mooii…………!

  Like

 5. Dat mag je wel zeggen. We krijgen gratis onderwijs van de overheid hoe we nepnieuws moeten brengen. Ik heb van het jaar al weer meer politie helikopters boven mijn hoofd gehad dan heel vorig jaar bij elkaar.

  Like

 6. Scrutinizer // maart 3, 2018 om 12:47 //

  @Stef
  “Gratis onderwijs” is op zichzelf al nepnieuws.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // maart 3, 2018 om 14:20 //

  En nog een knap staaltje van nepnieuws.
  Deze keer uit de hoek van Justitie die altijd zo wollig weten te kwatsen over waarheid en zo.
  Blablablabla.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1744160/oorlogspreek-in-doofpot

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s