Nieuw

Vermoordde rabbijn – familie wordt beloond met gratis en volledig ingerichte villa

Terrorist Ahmad-Nasser-Jarrar afgebeeld als held van Fatah.

Fatah, die onder leiding staat van de president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit, heeft naar verluidt een huurvrije, volledig gemeubileerd appartement aan Ahmad Nasser Jarars’s familie gegeven, de leider van de islamitische terroristische cel die in januari de joodse rabbijn Raziel Shevach vermoorde.

Het eigen persbureau van de Palestijnse overheid, Wafa, heeft het nieuws vermeld dat het appartement wordt geschonken aan “de familie van de martelaar Ahmad Nasser Jarars”. Ahmad Nasser Jarar is eerder door Fatah beschreven als een “jonge leeuw” en afgebeeld op hulde-affiches zoals de bovenstaande.

Het appartement geschenk is volgens de secretaris van Fatah, Nur al-Din Abu al-Rab, bedoeld om te laten zien dat “Fatah voldoet aan zijn nationale plicht jegens degenen die zich als martelaren opofferen tegen de Israëlische bezettingstroepen”. Het appartementen programma toont volgens Nur al-Din Abu al-Rab aan dat “onze mensen verenigd staan en niet de martelaren vergeten die hun leven hebben opgeofferd voor de Palestijnse zaak”.

Rabbijn Sjevach werd vorige maand vermoord tijdens een gewapende aanval nabij Havat Gilad in Samaria. De terroristen schoten van dichtbij op het voertuig van rabbijn Shevach en vluchtten toen van de plaats. Jarar was een sleutelfiguur in de terreurcel die de aanval uitvoerde. Hij nam er zelf aan deel en stierf in februari in een vuurgevecht met het Israëlische leger in Jenin.

In de sociale media in Zweden wordt hierop heftig gereageerd, onder andere door Mats Skogkär, redactionele schrijver voor HD en Sydsvenskan, en wijst er onder andere op dat de Sociaal-Democraten in Zweden de Palestijnse Fatah als zijn zusterpartij beschouwd:

Schiet een rabbijn dood en je familie krijgt een gratis gemeubileerde woning van de zusterpartij van de Sociaal-Democraten.

De auteur Anders Jacobsson, bekend van de boeken en filmverhalen over Sune en Bert, is ook zeer kritisch en eist een stop voor de 150 miljoen euro bijstandsgeld van de Zweedse belastingbetaler aan wat hij als een “moordenaars-regime” bestempelt.

Bron:

https://samnytt.se/mordade-rabbi-nu-belonas-familjen-med-gratis-och-fullt-moblerad-bostad/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Vermoordde rabbijn – familie wordt beloond met gratis en volledig ingerichte villa

 1. Mooi man om te weten.

  Wetenschappers onthullen uiteindelijk de afkomst van ‘Jihadistische ziekte’ in Syrië en Irak

  Wat sommige mensen de ‘jihadistische ziekte’ noemen, begon onverklaarbaar de door IS veroverde gebieden te teisteren te (verboden in Rusland), waardoor de slachtoffers van binnenuit beginnen verrotten en vergaan, het begint met hun gezichten.

  Leishmaniasis, wat nog nooit eerder in Syrië en Irak was ontdekt, arriveerde op hetzelfde moment als IS in deze landen. De gruwelijke ziekte verspreidt zich normaal gesproken via Zandvliegen, die niet endemisch zijn voor deze regio. Nu de meeste door de terroristen veroverde gebieden zijn bevrijd, hebben wetenschappers eindelijk de kans gekregen om de geïnfecteerden te bestuderen om de oorsprong van de ziekteverwekker te detecteren, wat nodig is om een ​​vaccin te maken.

  LEES MEER: Zombie Apocalyps wordt realiteit? Exotische vleesetende ziekten doen Amerika aan
  https://sputniknews.com/us/201611151047457865-usa-leishmaniasis/

  Het bleek dat de zandvliegen die deze specifieke vorm van ziekte bevatten, afkomstig waren uit Iran, een land dat vijandig stond ten opzichte van IS-militanten, recent onderzoek, gepubliceerd in PLoS Neglected Tropical Diseases Journal. Wetenschappers suggereren dat deze vliegen oorspronkelijk werden overgebracht naar de nieuwe landen door Iraanse hamsters. Eenmaal aangekomen op hun nieuwe locatie, floreerden de Zandvliegen op de vele lichamen van de vermoorde tegenstanders van de terroristen, wier lichamen ze vaak achterlieten in de straten van Iraakse en Syrische steden om te rotten.

  LEES MEER: Syrië’s ‘Leningrad Siege’: Deir ez-Zor Bewoners beschrijven de verschrikkingen van Blockade
  https://sputniknews.com/middleeast/201709111057296163-deir-ez-zor-as-syrian-leningrad-siege/

  De eerste prototypen van het vaccin kwamen terug in februari 2017, maar nu hebben wetenschappers de kans om het te verfijnen om precies aan te sluiten bij de stam die Syrië en Irak teistert.

  Leishmaniasis is een ziekte die wordt verspreid door parasieten, en veroorzaakt wijdverspreide necrose door het hele lichaam, zelfs van binnenuit, in bepaalde gevallen. De interne vorm kan het slachtoffer binnen 20-30 dagen doden.

  Bron:
  https://sputniknews.com/middleeast/201803021062166123-jihadist-disease-came-from-iran/

  Like

 2. Appartement als beloning voor moord. Bommetje?

  Like

 3. Esperanza // maart 2, 2018 om 23:59 //

  ‘Vermoorde rabbijn – familie wordt beloond met gratis en volledig ingerichte villa’,

  ‘Vermoordde’ met dubbel ‘d.
  Het was de haatbaard die de rabbijn vermoordde, en niet de familie van de vermoorde rabbijn die een villa als bonus kreeg.

  Oudje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s