Nieuw

Turkije gaat de bevolking van Afrin vervangen door 350.000 ‘vluchtelingen’

Terwijl Turkije een “een oorlog van moord, plunderingen en diefstal” voert in Afrin, beweert het tegelijkertijd dat het er nu veilig genoeg is voor ‘Syrische vluchtelingen’ om terug te keren naar ‘huis’.

De Turkse premier Binali Yıldırım zei zondag dat 350.000 Syrische vluchtelingen in Turkije kunnen terugkeren naar hun huizen in de regio Afrin van Syrië, waar het Turkse leger een operatie uitvoert tegen militanten van de Syrische Koerdische Democratische Partij (PYD), meldde het door de staat gerunde persbureau Anadolu. .

“Ongeveer 350.000 mensen uit Afrin, die we in Turkije hebben opgevangen, zullen terugkeren naar hun huizen en hun leven daar in vrede leiden,” zei Yıldırım tijdens een toespraak in de provincie Kocaeli. Lees verder >>

Turkije heeft in het verleden ook meermaals Syrische ‘vluchtelingen’ in Koerdische gebieden in Turkije gehuisvest om daar de demografische samenstelling van de bevolking te veranderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Turkije gaat de bevolking van Afrin vervangen door 350.000 ‘vluchtelingen’

 1. jackvanderveen // maart 2, 2018 om 08:52 //

  Bovenstaande kritiek mag Fubar VOOR mij in de afvalbak van het nepnieuws gooien. Natuurlijk is niet iedereen enthousiast over bemoeienissen van Turkije, maar ik heb reeds vele positieve geluiden van blijdschap gehoord en gezien, omdat de Turken hen van het terroristische juk ontdaan hebben. Je weet niet half hoe deze mensen door de Koerdische bezetter heeft moeten lijden. Ook de keerzijde van de teruggekeerde rust in dit gebied is positief: honderdduizenden kunnen terug naar eigen land om daar met hulp van derden weer het leven vorm te gaan geven.

  Like

 2. templars2017 // maart 2, 2018 om 20:28 //

  De Koerden zijn al heel hun leven vervolgd geweest ,ze willen een eigen land en dat krijgt geen doorgang , het is raar om te moeten vaststellen dat de koerden als bezetter worden gemerkt.
  Het waren de eersten die de Syriërs hebben gezien in de strijd om IS te verdrijven , die mensen waren blij met wat ze deden en van bezetting is nooit gewag gemaakt.
  Nu worden ze weer aangevallen omdat ze opnieuw de oudste vraag opnieuw stellen, een internationaal erkend Koerdistan ,doch Erdogan grijpt hun aanwezigheid in de nabijheid van Turkije aan om ze te gaan uitroeien ,mede omdat hij ze op de lijst van terroristen heeft geplaatst
  en ze dus een zogenaamde bedreiging vormen voor Erdogan en zijn regime .
  Door een “humanitair ” gebaar te maken en de Syriërs hun land terug te geven en ter zelfde tijd de Koerden te vernietigen stelt hij twee doelen op één plaats ,één hij poets zijn eigen blazoen op en twee hij schakelt een stuk van zijn eigen oppositie uit.
  Vergeet niet dat Erdogan ’s droom een nieuw kalifaat behelst en dat daar een deel van Syrië toe behoort ,want wie zal het gebied dat hij zal zuiveren van Koerdische aanwezigheid controleren ,juist Turkije ,zo gezegd om de veiligheid te garanderen ,het enige dat hij garandeert is dat een stuk van Syrië onder zijn controle gaat vallen .
  Al wat Erdogan staat te proclameren wordt gezegd onder list en misleiding om zijn eigen agenda uit te voeren .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkije pleegt een genocide en het Westen kijkt toe en zwijgt

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s