Nieuw

TRUMP’S WIN IS THE REICHSTAG FIRE OF INTERNET CENSORSHIP

Manufacture a crisis and eliminate free speech.

Trump’s election victory was the Reichstag fire of internet censorship. The fury and conspiracy theories that followed were not just about bringing down President Trump, but ending free speech online.

It’s no coincidence that the central conspiracy theory surrounding the 2016 election involves free speech or that the solution is internet censorship. The claim that Russian trolls and bots rigged the election has zero actual evidence behind it. But it’s a convenient tool for not only delegitimizing Trump, but the very idea of a free and open internet where anyone can say anything they choose.

Senator Ben Cardin, Rep. Jerry Nadler and other members of Congress compared the election influence conspiracy to Pearl Harbor. Rep. Jim Himes went even further, suggesting that it had eclipsed 9/11 by claiming that it, “is up there with Pearl Harbor in terms of its seriousness as a challenge to this country.”

Daniel Greenfield, FrontpageMag >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s