Nieuw

The Fall of Wakanda

Wakanda, screenshot You-Tube

The fantasy kingdom contains the seeds of its own destruction.

Black Panther appears to be on its way to becoming one of the most successful films in history, but the eponymous hero is not the reason. Indeed, no character in the movie is memorable or compelling. The real star of the movie is Wakanda, the Afrofuturist wonderland. It’s not surprising that Wakanda, with help from a relentless mainstream media marketing campaign, is stirring powerful feelings of pride and identity in blacks worldwide. Yet the actual plot of the film defeats Wakanda’s own myth. In the end, Wakanda will become just another country, a cog in someone else’s global order.

American Renaissance >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s